Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@19:28:49 GMT

روند کاهشی تولید نفت ادامه خواهد یافت؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۹۳۵۱

کارشناس حوزه انرژی اختلاف روسیه و عربستان در خصوص ادامه کاهش تولید را یکی از مهمترین دلایل عدم توافق در نشست اخیر اوپک پلاس عنوان کرد. امیر خانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به نشست اخیر اوپک پلاس اظهار کرد: نشست اوپک پلاس در سایه اختلاف میان روسیه وعربستان در خصوص میزان تولید برای سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ به نتیجه نرسیده  و روسیه به دنبال افزایش پلکانی تولید نفت است در حالی که عربستان به دنبال ادامه روند کاهشی تولید نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: تصمیم کاهش تولید نفت در ابتدای شیوع بیماری کرونا باعث افزایش قیمت و جلوگیری از ادامه روند کاهشی آن شد و باعث خروج بیش از ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از بازار‌های جهانی شده، اما شرابط شکننده بازار احتیاج به حفظ روند این کاهش تولید دارد. بیشتر بخوانید: تغییر سهمیه بندی سوخت در راستای اجرای عدالت اجتماعی وی افزود: کشور‌های مخالف ادامه کاهش تولید نفت، عدم اجرایی تعهدات در خصوص کاهش سهمیه تولید از سوی برخی از کشور‌ها مانند عراق و مکزیک را مانع اصلی به توافق رسیدن کشور‌های برای ادامه کاهش تولید است.

خانی بیان کرد: کاهش تولید نفت به پارامتر‌های فنی نیز مربوط است به گونه‌ای که در برخی از مواقع به دلیل جلوگیری از خسارت به میدان نفتی، نمی‌توانند مانع افزایش تولید شوند، از سوی دیگر رقابت برای جذب بازار‌های فروش ادامه روند کاهش تولید را با، اما و اگر‌های فراوانی مواجه کرده است.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: کشف واکنس کرونا می‌تواند منجر به تقویت بازار‌های جهانی شود، اما هنوز این واکسن به توزیع سراسری نرسیده است و پوشش جهانی این واکسن حداقل به ۶ ماه تا یک سال زمان احتیاج دارد.

وی افزود: علاوه بر بیماری کرونا وضعیت اقتصادی کشورها، مانع جدی برای افزایش تقاضا و قیمت خواهد بود، در شرایط فعلی بازار کششش افزایش تولید را نخواهد داشت و این افزایش را می‌توان به ریزش قیمت‌ها شود.

خانی ادامه داد: علاوه بر شرایط اقتصادی بازار با مازاد نفتی فراوانی مواجه است و بسیاری از نفت کش با عدم تخلیه محموله نفتی خود به دلیل نبود مشتری بر روی دریا سرگردان هستند و معمولا به سختی و با قیمت پایین تری به فروش خواهند رسید.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: به نظر می‌رسد در صورت حمایت و اجرای تعهدات برخی از کشور‌های که تولید نفت خود را مطابق برنامه کاهش ندادند، می‌توان به توافق اعضای اوپک پلاس برای حفظ کاهش تولید امیدوار بود.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت کارشناس حوزه انرژی کاهش تولید روند کاهش تولید نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار ارز و طلای تهران در روز دوشنبه نوسانات چشم‌گیری را تجربه نکرد. پس از گذشت چند هفته نوسانی، روز گذشته نرخ قطعات مختلف سکه طلا تغییری نداشت و شاخص‌های ارزی نیز عمدتا با روندهای اصلاحی در بازه ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومان نوسان کردند. به عقیده تحلیلگران با توجه به عدم وجود ریسک سیاسی جدید، احتمال شروع دوره آرامش بازارها وجود دارد. بررسی‌های به‌عمل آمده از هسته مرکزی بازار ارز تهران گویای آن است که نرخ دلار آزاد برای کاهش قیمت‌های بیشتر با حمایت معامله‌گران روبه‌رو شده است.
دنیای اقتصاد نوشت: قیمت شاخص ارزی در راستای روند کاهشی اخیر خود در بازار روز دوشنبه به نیمه کانال 64 هزار تومانی رسید، اما پس از برخورد به کف 64 هزار و 500 تومان روند نرخ این ارز تغییر کرد و افزایشی شد. البته این افزایش به میزانی نبود که تغییر کانال قیمتی صورت بگیرد. به عقیده برخی از فعالان بازار این تغییر روند نشانگر تمایل دلار به کریدورسازی در سطوح قیمتی 64 هزار تومانی است. البته در مقابل برخی دیگر نیز بر این باورند که رشد قیمت مذکور روند اصلاح نرخ بوده و پس از اتمام فرآیند اصلاح مجددا بازار کاهشی خواهد شد. در نهایت می‌توان نتیجه گرفت که بازار در حال بازیابی آرامش خود است و با توجه به عدم وجود تقاضای چشمگیر، بازارساز در صورت تمایل می‌تواند با حمایت از طرف عرضه سبب کاهش نرخ‌های ‌بیشتر شود.

دیروز دوشنبه 3 اردیبهشت ماه روند نرخ دلار آزاد در معاملات بازار تهران افزایشی بود. هر برگ از این اسکناس آمریکایی نخستین فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با حدود 400 تومان رشد نسبت به نرخ روز گذشته در رقم 64 هزار و 900 تومان آغاز کرد. در ادامه بازار دیروز بخشی از رشد قیمت صبحگاهی جبران شد و نرخ نقدی در حوالی رقم 64 هزار و 750 تومان (با اختلاف افزایشی 250 تومانی نسبت به نرخ روز یکشنبه) به تعادل رسید. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد روند معاملات فردایی این ارز تغییر چشمگیری نسبت به نرخ ابتدای روز نداشت و دلار فردایی عصر دوشنبه در بازه 54 هزار و 800 تا 64 هزار و 900 تومان قیمت خورد. روند افزایشی اسکناس یورو از دلار ضعیف‌تر بود. هر برگ اسکناس یورو آزاد در بازار روز گذشته با رشد اندک 50 تومانی در رقم 69 هزار و 250تومان معامله شد.

در این میان نرخ پول‌های خارجی در معاملات رسمی بازار ارز تهران نیز در دو روز گذشته نوسان‌هایی را تجربه کرده است. در حالی که قیمت دلار در معاملات مرکز مبادله ارز و طلا برای مدت نسبتا طولانی در رقم 43هزار و 567 تومان معامله می‌شد در بازار روزهای اخیر نرخ شاخص مذکور با نوسانی حدودا 150 تومانی به پله‌های خروجی کانال 43 نزدیک شد و در رقم 53 هزار و 725تومان به فروش رسید.

ایست قیمتی خانواده سکه
قیمت قطعات مختلف سکه طلا در بازار روز گذشته بدون نوسان بود. در حالی که نرخ هر گرم طلای 18عیار در بازار دیروز حدود 10 هزار تومان افت کرد، ربع، نیم و تمام سکه طلای طرح جدید در عصر روز گذشته بدون تغییر نسبت به نرخ روز یکشنبه دادوستد شدند. بر این اساس قیمت هر قطعه سکه طلا طرح جدید در روز گذشته 43 میلیون و 300 هزار تومان، نیم سکه 25 میلیون و 400 هزار تومان و ربع سکه نیز در رقم 15میلیون و 500 هزار تومان ثبت شد. گفتنی است که نرخ حباب سکه طلا طرح جدید که اختلاف میان ارزش ذاتی و بهای معامله شده آن در بازار را به نمایش می‌گذارد نیز در روز گذشته حوالی رقم 7 میلیون و 300 هزار تومان محاسبه شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898509

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • اثر دلار کاهشی بر قیمت خودرو‌های پرطرفدار داخلی
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/حباب سکه با کاهش قیمت همراه شد
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است
  • قیمت طلا و سکه کاهشی می‌شود
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟