Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:34:54 GMT

اسرار ناشنیده ۵ رمان معروف

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۹۸۷۰

عبارت «غرور و تعصب» در پایان رمان «سسیلیا»، نوشته «فنی برنی» رمان‌نویس انگلیسی چندین‌ بار تکرار شده و تصور بر این است که جین آستین، عنوان محبوب‌ترین کتاب خود را از همین‌ جا گرفته است.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان نوشت: «هر چند در عصر اینترنت و فضای مجازی، تعداد افراد کتاب‌خوان تا حد زیادی کاهش یافته است، اما هنوز هم هستند کسانی که می‌توان اصطلاح «خوره کتاب» را در مورد آنها به کار برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما خوره کتاب بودن، فقط به معنای داشتن فهرست بی‌انتهایی از کتاب‌های در انتظار مطالعه نیست بلکه معمولا این گروه از افراد، علاقه‌مند به دانستن جزئیات جالب درباره کتاب‌ها و نویسندگان موردعلاقه‌شان هم هستند.

«غرور و تعصب»؛ رمانی با عنوان دزدی!

عبارت «غرور و تعصب» در پایان رمان «سسیلیا»، نوشته «فنی برنی» رمان‌نویس انگلیسی چندین‌ بار تکرار شده و تصور بر این است که جین آستین، عنوان محبوب‌ترین کتاب خود را از همین‌ جا گرفته است. آستین، برنی را از نویسندگان مورد علاقه خود می‌دانست، بنابراین منطقی است که از این نویسنده الهام و تحت‌تأثیر او قرار گرفته باشد.

«گهواره گربه»؛ معادل کارشناسی ارشد!

رمان «گهواره گربه» نه تنها یکی از بهترین و محبوب‌ترین رمان‌های کورت ونه‌گات بود، بلکه به او کمک کرد تا مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه شیکاگو بگیرد. دانشگاه شیکاگو بعد از این‌که پایان‌نامه ونه‌گات را در سال ۱۹۷۱ رد کرد، به خاطر این کتاب، به او مدرک افتخاری در رشته انسان‌شناسی داد!

«گتسبی بزرگ»؛ رمانی که نویسنده را دق مرگ کرد!

رمان «گتسبی بزرگ» در ابتدا رمان ضعیفی ارزیابی شد. چاپ اول این کتاب در سال ۱۹۲۵ موفقیت چندانی کسب نکرد و در طول مدت ۱۵ سال باقی‌مانده از عمر فیتزجرالد، فقط حدود ۲۵ هزار جلد از آن به فروش رسید. فیتزجرالد، در حالی در سال ۱۹۴۰ درگذشت که خودش و این رمان را شکست‌خورده می‌دانست. هم‌اکنون، این رمان بزرگ‌ترین رمان تاریخ آمریکا محسوب می‌شود و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نسخه از آن به فروش می‌رسد.

«نانسی درو» و نویسنده‌های ناشناخته آن

کارولین کین، نامی که به عنوان نویسنده روی جلد کتاب‌های «نانسی درو» وجود دارد، شخصیتی واقعی نیست، بلکه یک نام مستعار برای چند نویسنده است که به صورت سایه‌نویس در خلق این مجموعه نقش داشتند. شخصیت کارولین کین، برای اولین بار در سال ۱۹۳۰ خلق شد و طی ده‌ها سال تکامل یافت.

علایم آلزایمر در «فیل‌ها می‌توانند به یاد بیاورند»!

به گزارش روزنامه‌ گاردین، رمان «فیل‌ها می‌توانند به ‌یاد بیاورند» که آگاتا کریستی آن را در ۸۱ سالگی نوشته است، از مشخص‌ترین مدارک مبتنی بر ابتلای او به آلزایمر است. در این کتاب، جملات تکراری و کلمات نامفهوم، ۱۸درصد بیشتر از رمان «مقصد نامعلوم» که در ۶۱ سالگی او نوشته شد، به کار رفته‌ است. آخرین جمله رمان این است: «شاید اشکالی نداشته باشد که به خاطر نیاورید.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه مسئولانش را از سفر به خارج حتی به کشورهای دوست منع کرد

به گزارش جماران به نقل از رویترز، دولت روسیه سفر مسئولان به خارج از کشور را از ترس تلاش قدرت های خارجی برای رسیدن به اسرار کشور به واسطه این مسئولان منع کرده است. این در حالی است که روابط مسکو و غرب در بدترین دوران خود از بیش از 60 پیش تا کنون به سر می برد.

برخی منابع گفتند که دستگاه امنیت فدرال روسیه به کارمندان در وزارتخانه ها فشار می آورد تا روسیه را حتی برای سفر به کشورهایی که «دوست» نامیده می شوند و مسکو را تحریم نکرده اند، ترک نکنند.

سفر به خارج در دوران اتحاد جماهیر شوروی به شدت محدود بود و حتی قبل از حمله نظامی روسیه به اوکراین  و وقوع جنگ مرگبار میان دو کشور کسانی که از حق مطلع شدن از اطلاعات سری خاصی برخوردار بودند حق خروج از  روسیه را نداشتند.

قدرت های غربی بزرگ نیز قواعد سختگیرانه ای علیه کسانی دارند که حق رسیدن به اسرار سطح بالا را دارند اما به گفته منابعی که به دلیل حساسیت مساله نخواستند نامشان فاش شود محدودیت های کنونی توسط روسیه تا حدودی آشفته است چون هر دستگاه دولتی قواعد خاص خودش را دارد.

یکی از این منابع گفت که تحت فشار دستگاه امنیت فدرال روسیه-که جایگزین دستگاه کا.گ.ب بعد از دوران شوروی شده است- دولت کارمندان چندین اداره را از سفر به هر مکانی بدون اجازه   ممنوع کرده است.

این منابع گفتند که ترس از احتمال وقوع مسئولان روس در دام و اجبارشان برای فاش کردن اسراری به زیان امنیت ملی روسیه دلیل اصلی تشدید قواعد خروج شده است. همچنین یکی دیگر از دلایل ممنوعیت خروج کارکنان و مسئولان دولتی احتمال دستگیری آنها و تحویل شان به کشورهای غربی یا پیشنهاد پول به آنها در مقابل فاش کردن اسرار است.


 

دیگر خبرها

  • روسیه مسئولانش را از سفر به خارج حتی به کشورهای دوست منع کرد
  • «رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند
  • انتشار شماره پنجم سمرقند با ویژه‌نامه تاریخ و فرهنگ «بخارا»
  • کتاب های عجیب و غول پیکر یک کشیش! (+عکس)
  • ناشنیده‌هایی از ۳۴ روز مقاومت جانانه تکاوران ارتش در خرمشهر /اگر سلاح داشتیم، شهر سقوط نمی‌کرد
  • کشف اسرار جدید از ماه
  • «تاریخ طب در ایران» بررسی می‌شود
  • کتاب «سه چهارده» رونمایی شد
  • ساره خسروی؛ مترجم: روانشناسان خواندن «سلام زیبا» را به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود