Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-20@07:41:53 GMT

ابوالحسنی: مشکل ورزش ما قوانین است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۰۱۳۶

ابوالحسنی: مشکل ورزش ما قوانین است

پیمان ابوالحسنی اظهار داشت: جدا از شرایط کرونایی، فدراسیون عملا تعطیل است و فعالیتی انجام نمی‌دهد

به گزارش"ورزش سه" پیمان ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در مورد شرایط تنیس روی میز کشور اظهار داشت: جدا از شرایط کرونایی، فدراسیون عملا تعطیل است و فعالیتی انجام نمی‌دهد. البته مسئولان فدراسیون در این مدت چند کار از جمله تغییر نام برخی کمیته‌ها، انجام مصاحبه‌های زنده توسط دبیر فدراسیون در اینستاگرام و مهندسی انتخابات که در مورد سوم خیلی هم فعال بوده‌اند و حتی کسانی هم که در انتخابات پیروز شدند، خودشان هم از این همه مهندسی تعجب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

دبیر فدراسیون را به اشتباه در این سمت قرار داده‌اند وی در مورد اینکه چرا باید دبیر فدراسیون مصاحبه زنده در اینستاگرام بگذارد، عنوان کرد: هرکسی کاری را انجام می‌دهد که در آن تخصص دارد و بهتر بلد است. البته شاید سمتی که به او داده‌اند، اشتباه است و در قسمت روابط عمومی بهتر می‌توانست کار کند. دبیرکل غیر از اینکه باید پینگ پنگی باشد، باید یک وجهه‌ای هم در میان اهالی این رشته داشته باشد.

 

مدعی مهندسی انتخابات هیات‌ها هستیم، اما هیچ نهاد نظارتی به آن رسیدگی نمی‌کند رئیس سابق هیات تنیس روی میز فارس در مورد اینکه صحبت‌های زیادی در مورد مهندسی در انتخابات استانی شده و چرا کسی به درستی یا نادرستی آن رسیدگی نمی‌کند، گفت: اصلا شاید ما اشتباه می‌گوییم که مهندسی می‌شود. آیا نباید نهادهای نظارتی به این ادعا رسیدگی و آن را بررسی کنند؟ کسی که انتخاب می‌شود شاید خیلی محترم باشد، اما وقتی مشروعیتی در بین اهالی آن رشته نداشته باشید، چطور می‌خواهید کار کنید؟ خودم عضو فدراسیون جهانی هستم و مسائل و نکاتی را به فدراسیون اعلام کردم اما هیچ گاه به آنها توجه نکردند.

 

توسعه تنیس روی میز اولویت مسئولانش نیست وی در مورد تعطیلی اردوها و مسابقات تنیس روی میز گفت: از نزدیک با آنها کار کرده و چیزی که روشن است اینکه این مسائل در اولویت نیست و معتقدند 4، 5 نفر را بیاوریم و فقط روی آنها کار کنیم. توسعه تنیس روی میز هدف‌شان نیست و خودشان را با کشوری مانند کرواسی مقایسه می‌کنند، در حالی که نباید این کار صورت بگیرد.

 

در هیچ کجای دنیا یک کارمند را رئیس کارخانه نمی‌کنند مدرس فدراسیون جهانی تنیس روی میز با عنوان اینکه در هیچ کجای دنیا یک کارمند را به عنوان رئیس یک کارخانه یا شرکت نمی‌گذارند، گفت: فردی که انتخاب می‌شود باید نگاه درآمدزایی داشته باشد؛ نه اینکه منتظر بودجه یا حقوق ماهانه بماند. در مورد فدراسیون‌ها هم همین است. باید درآمدزایی وجود داشته باشد. شما اگر منتظر یک بودجه مشخص از وزارتخانه باشید، هیچ گاه پیشرفت نمی‌کنید و درجا می‌زنید. این یک ایراد بزرگ برای ورزش کشور است. کسی که رئیس فدراسیون می‌شود باید نگاه تجارت محور داشته باشد. وی تاکید کرد: مشکل ورزش روسای فدراسیون‌هایی مانند علیقارداشی یا ایکس و ایگرگ نیستند، بلکه قوانینی هستند که دست وزارت ورزش را برای دخالت و عزل و نصب باز گذاشته‌ است. وقتی قانون غلط یا ناقص باشد، راه سوء استفاده هم باز می‌شود و خیلی راحت می‌توان در آن دست برد. مثلا رئیس فدراسیون با هماهنگی مدیرکل می‌توانند رئیس هیات را برکنار کنند، یا وزیر یک رئیس فدراسیون را. 

 

تا زمانی که قوانین اصلاح نشود، درگیر اشخاص خواهیم بود وی ادامه داد: فکر می‌کنم از سال 1383 آیین نامه مجامع انتخاباتی تغییر و اصلاح نشده است. به عنوان مثال، با این آیین نامه کسی که مدیر آرامستان‌های یک شهرستان باشد و 4، 5 سال سابقه داشته باشد، می‌تواند در انتخابات هیات‌ها و فدراسیون‌ها نامزد شود، اما فردی که قهرمان آن رشته بوده، نمی‌تواند. تا زمانی که این قوانین اصلاح یا تغییر نکند، ما همچنان درگیر اشخصا خواهیم بود.

تنیس روی میز

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تنیس روی میز تنیس روی میز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حلقه‌های هوشمند نامرئی هستند و این مشکل‌ آنهاست!

ایتنا -  نکته‌ای که بهتر است درباره این حلقه هوشمند بدانید این است که برای ردیابی در ورزش نیز چندان مفید نیست، زیرا احتمالا نمی‌خواهید گجت 300 دلاری خود را در باشگاه به خطر بیندازید!
در ماه فوریه، سامسونگ حلقه گلکسی را معرفی کرد، که گجتی برای پایش سلامت است و در اواخر امسال عرضه می‌شود. این حلقه به طور مداوم خواب، تنفس، حرکت و چرخه قاعدگی را کنترل می‌کند.

به گزارش ایتنا، بلومبرگ گزارش داد که اپل نیز در حال انجام تحقیقات در مورد پلتفرم حلقه هوشمند خود است. هر دو شرکت به صورت نیمه‌علنی به دنبال حلقه Oura، پیشرو بازار حلقه‌های هوشمند هستند. 

Oura،  خواب، دما، فعالیت، بازیابی پس از ورزش و چرخه قاعدگی را ردیابی می‌کند. این حلقه یک شگفتی مهندسی است که قابلیت‌ها و ویژگی‌های مهم را در چنین حلقه کوچک و ظریفی تعبیه کرده است.

اما این حلقه هوشمند یک مشکل بزرگ دارد. نکته منفی‌ Oura این است که هیچ راهی برای دسترسی به داده‌هایی که حلقه جمع‌آوری می‌کند وجود ندارد، مگر اینکه تلفنی در دست داشته باشید.

این معضل، یعنی همین شکاف کوچک بین داشتن اطلاعات و دسترسی آسان به آن یک مشکل است. اگر امتیاز آمادگی شما که معیار اختصاصی Oura برای سلامت کلی است به زیر سطح معینی برسد، می‌توانید اعلان دریافت کنید. 

 نکته دیگری که بهتر است درباره این حلقه هوشمند بدانید این است که برای ردیابی در ورزش نیز چندان مفید نیست، زیرا احتمالا نمی‌خواهید گجت 300 دلاری خود را در باشگاه به خطر بیندازید!

 
از آنجایی که تقریبا هیچ روش دسترسی مستقیم (بجز اتصال به گوشی هوشمند) به دیتای  Oura ندارید، احتمال اینکه به طور کلی فراموش کنید که چنین حلقه هوشمندی با این امکانات در انگشت شما وجود دارد، زیاد است!  اگر از حلقه برای ردیابی تناسب اندام خود استفاده می‌کنید به این دلیل که ساعت هوشمند ندارید و یا همیشه در حال بررسی آمار خود هستید، آن وقت برای شما کارساز خواهد بود.

ناگفته نماند که حلقه‌های هوشمند فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود به کاربران ندارند!  هر دو کمپانی اپل و سامسونگ برنامه‌های اختصاصی ردیابی سلامتی دارند و به احتمال زیاد کاربری که یکی از این دو حلقه را بخرد، دلیل کمتری برای تغییر آن در آینده خواهد داشت.

اگر حلقه‌های هوشمند را با ساعت‌های هوشمند مقایسه کنید که مجهز به ردیابی سلامت، پیام‌رسانی، تعامل با اپلیکیشن و پرداخت‌های موبایلی هستند، متوجه می‌شوید که حلقه‌های هوشمند فاقد این ویژگی‌ها هستند.

شاید همین، یکی از دلایلی باشد که غول‌های فناوری حهان، حالا دیگر به جای تلاش برای ارائه محصولات جدید، فقط از رقبای کوچک‌تر خود کپی و آنها را نابود می‌کنند. حلقه‌های هوشمند بازار کوچکی خواهند داست، البته بازاری که فناوری‌های بزرگ می‌توانند با زمان و تلاش بسیار کم بر آن مسلط شوند. این دستگاه‌ها هم کم و بیش به طرفداران سرسخت فروخته خواهند شد. 

دیگر خبرها

  • حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا: انتخابات را از نو برگزار کنید
  • برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • حلقه‌های هوشمند نامرئی هستند و این مشکل‌ آنهاست!
  • لیگ بین المللی اسکی اسنوبرد؛ نشان برنز شیما یارخواه در بخش بانوان
  • مشکل استادیوم پرسپولیس و استقلال حل شد
  • حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • محمد کاظم حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • انتصاب ۲ عضو جدید در هیات رییسه فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • انتخابات ترای اتلون| حججی رئیس فدراسیون شد/ کنایه‌های جدی گودرزی به احمد نامنی