Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جو بایدن شامگاه پنج‌شنبه به همراه کامالا هریس معاون اول خود در نخستین مصاحبه اختصاصی که با شبکه خبری سی ان ان انجام شد، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: نخستین اقدامی که باید انجام دهم، ایجاد دوباره همکاری بسیار نزدیک با متحدانمان در اروپا و اقیانوسیه است. اروپا با آمریکا همراه شود.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا مذاکره با ایران را بسیار دشوار توصیف کرد و ادامه داد: ما نمی‌توانیم به ایران اجازه دهیم که سلاح اتمی داشته باشد، رئیس جمهوری ترامپ به این سیاست آسیب رساند و از توافق خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار به آنها اجازه داد که مواد هسته‌ای خود را افزایش دهند.

بایدن اضافه کرد: آنها به دستیابی به مواد مورد نیاز برای سلاح اتمی بسیار نزدیک شده‌اند، موضوع موشک‌های بالستیک هم وجود دارد. همه اینها به نظر می‌رسد که کار دشواری باشد.

وی اظهار کرد: اما من یک چیزی را می دانم، ما نمی‌توانیم این کار را به تنهایی انجام دهیم. به همین دلیل من می‌خواهم عضوی از یک گروه بزرگ شوم که نه تنها با ایران بلکه با روسیه، چین و طیف گسترده‌ای از موضوعات برخورد کند.

چین

مجری برنامه از هریس این سوال را پرسید که رئیس جمهوری منتخب گفته است تعرفه‌های چین را به سرعت برنمی‌دارد، آیا معتقدید که چین بابت مخفی کاری درباره کرونا باید بیشتر مجازات شود؟

معاون اول رئیس جمهوری منتخب آمریکا پاسخ داد: ما هنوز در موقعیتی نیستیم که درباره سیاست‌های خود درباره رابطه با هر کشوری اظهار نظر کنیم. ما به تازگی گزارش‌های محرمانه را دریافت می‌کنیم اما آنچه که مسلم است دولت ما، سلامت عمومی را به جای سیاست در اولویت قرار می‌دهد.

هریس ادامه داد: ما همچنین درباره دلایل و تاثیرات کووید-۱۹ تبادل نظر می‌کنیم.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا هم در این زمینه گفت: من در دورانی که در مسئولیت بودم، بارها با رئیس جمهوری شی گفت وگو داشته‌ام، یک چیز برای چین بسیار روشن است که اگر مطابق قوانین بین‌المللی رفتار کنند، ما هم با آنها رفتار می‌کنیم.

بایدن افزود: اگر آنها این کار را نکنند، ما نمی‌توانیم با آنها کار کنیم. علاوه بر آن، مساله درباره مجازات آنها برای ویروس کرونا نیست، این برای آن است که آنها به اجرای هنجارهای بین‌المللی ملزم شوند.

وی با بیان اینکه ۲۵ درصد اقتصاد جهانی در اختیار آمریکا است، نمی‌توانیم درباره به سرقت رفتن توانایی‌های هوش مصنوعی از متحدانمان بایستیم، ما باید روشن کنیم که پاسخ خواهیم داد.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا به رفتار چین اشاره کرد که می‌گوید در صورتی که می‌خواهید با چین در موضوع فناوری بالا تجارت کنید باید ۵۱ درصد سهام در اختیار آن کشور باشد و افزود: این نمی‌تواند در دولت ما اتفاق بیفتد.

بیشتربخوانید: مذاکره ایران و آمریکا در چند مرحله و با چه شرط و شروطی انجام خواهد شد؟ بسته حمایتی در دوران کرونا

رئیس جمهوری منتخب آمریکا درباره بسته حمایتی در دوران کرونا هم اظهار کرد: اگرچه یک بسته محرک ۹۰۰ میلیارد دلاری به آمریکایی‌های نیازمند در طی همه‌گیری کمک می‌کند، "اما کافی نیست."

رئیس جمهوری منتخب آمریکا ادامه داد: این شروع خوبی است اما کافی نیست. به آن نیاز است و آنها باید روی مواردی که بلافاصله مورد نیاز هستند تمرکز کنند.

بایدن پرداخت بیمه بیکاری، کمک به مستاجرانی که پس از کریسمس بیرون انداخته می‌شوند و پرداخت وام مسکن را جز موارد ضروری در دریافت بسته کمک مالی برشمرد.

وی با ابراز امیدواری از تصویب لایحه کمک مالی در سنای آمریکا، تاکید کرد: این یک شروع است اما نگاه کنید، مردم واقعا صدمه دیده اند. آنها از مرگ می ترسند.

حضور ترامپ در مراسم تحلیف

رئیس جمهوری منتخب آمریکا در پاسخ به سوالی درباره احتمال حضور نیافتن ترامپ در مراسم تحلیف، گفت شخصا برایش مهم نیست که ترامپ به مراسم تحلیف او بیاید، اما ترامپ باید انتقال صلح آمیز قدرت را نشان دهد.

بایدن افزود: این کاملا تصمیم او است و برای من هیچ نتیجه شخصی ندارد، اما برای کشور مهم است.

چهار بحران پیش‌رو

رئیس جمهوری منتخب آمریکا در ادامه این گفت‌وگو به مشکلات پیش رو برای دولت آتی پرداخت و گفت از نظر من "ویروس کرونا"، " اقتصاد"، "نابرابری نژادی" و "تغییرات اقلیمی" چهار بحرانی است که با آن مواجه هستیم.

کامالا هریس معاون اول بایدن هم در این زمینه گفت مقابله با تغییرات آب و هوایی آسان نخواهد بود.

تبریک خصوصی جمهوری‌خواهان

رئیس جمهوری منتخب آمریکا در بخشی دیگری از این گفت‌وگو درباره واکنش جمهوری‌خواهان به انتخاب وی گفت چندین سناتور جمهوری‌خواه فعلی به طور خصوصی به من تبریک گفته‌اند. من شرایط آن‌ها را درک می‌کنم چرا که آنها را در وضعیت سختی قرار می‌دهد.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جو بایدن مذاکره ایران و آمریکا انتخابات 1400 رئیس جمهوری منتخب آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت قهر و آشتی «بایدن» و «بی‌بی»؛ یک قاتل در دو بدن!

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا- حنیف غفاری: مجلس نمایندگان آمریکا کمک ۲۶.۳۸ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با ۳۶۶ رأی موافق در مقابل ۵۸ رأی مخالف به تصویب رساند. پیش‌بینی می‌شود این لایحه به‌سرعت در مجلس سنای آمریکا نیز تصویب و متعاقباً با امضای فوری «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اجرایی شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از این اقدام کنگره تمجید کرده و آن را نماد مدنیت غرب دانسته است! اگرچه در حمایت مطلق آمریکا از جنایات رژیم اشغالگر قدس در جنگ غزه از ابتدا نیز کمترین شبهه‌ای وجود نداشت، اما اقدام اخیر کنگره و حمایت کاخ سفید از آن، نقطه آشکارساز ائتلاف واشینگتن –تل‌آویو در این کشتار ناجوانمردانه و دهشتناک است.

گرچه ممکن است بایدن در قبال رویکرد هزینه‌ساز نتانیاهو در جنگ غزه ملاحظاتی داشته باشد، اما این ملاحظات را هرگز به عرصه تصمیم‌سازی سیاست خارجی آمریکا تسری نمی‌دهد

این اقدام کنگره، به وضوح نشان داد که آدرس‌ها و سیگنال‌هایی که طی روز‌های اخیر از سوی کاخ سفید با هدف القای اختلاف میان نتانیاهو و بایدن مخابره شده، جملگی نمایشی و منبعث از یک بازی تاکتیکی از پیش طراحی‌شده است. حمایت مالی گسترده کنگره و کاخ سفید از جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه یک پیام بیشتر ندارد و آن چراغ سبز آمریکا به صهیونیست‌ها جهت استمرار جنایاتشان در غزه، خان یونس و رفح است. در چنین شرایطی تمیز قائل شدن میان واشینگتن (بایدن) از تل‌آویو (نتانیاهو) نوعی خطای راهبردی و محاسباتی محض محسوب می‌شود.

آمریکا طی هفته‌های اخیر چندین اقدام در حمایت مطلق از نسل‌کشی رژیم اشغالگر قدس در غزه و استمرار آن صورت داده که باید در کنار یکدیگر موردتوجه قرار گیرند.

در ابتدا، واشینگتن قطعنامه مدنظر الجزایر جهت وقوع آتش‌بس فوری و دائمی در نوار غزه را وتو کرد. در ادامه، نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد با استفاده از حق وتوی خود، مانع از تحقق عضویت دائمی فلسطین در سازمان ملل متحد شد و اکنون نیز شاهد تصویب لایحه جنگ‌طلبانه اخیر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا با هدف تقویت مواضع رژیم کودک‌کش صهیونیستی هستیم!

این اقدامات آشکار، قطعاً باید مبنای اصلی قضاوت ما در خصوص جنگ غزه و رویکرد واشینگتن و تل‌آویو در قبال آن قرار گیرد. اگرچه ممکن است بایدن در قبال رویکرد هزینه‌ساز نتانیاهو در جنگ غزه ملاحظاتی داشته باشد، اما این ملاحظات را هرگز به عرصه تصمیم‌سازی سیاست خارجی آمریکا تسری نمی‌دهد. در چنین شرایطی باید بایدن و نتانیاهو را یک روح قاتل در دو بدن قلمداد کرد. با توجه به اسناد و مدارک خدشه‌ناپذیر، مسجل است که هدایت میدانی جنگ غزه از ابتدا توسط سنتکام (مقر فرماندهی نظامی آمریکا در خاورمیانه) و پنتاگون صورت گرفته و حتی در برخی مناطق، ارتش رژیم اشغالگر قدس در حکم مجری عملیات وارد میدان شده است.
 
نکته تأسف‌بار اینکه رسانه‌های غربی، از آمریکا در کنار قطر و مصر به‌عنوان بازیگری واسطه‌گر در مذاکرات آتش‌بس غزه یاد می‌کنند، حال‌آنکه بازیگر واسطه‌گر، قاعدتاً نباید سهمی در ایجاد و استمرار نبرد ایفا کند! بر همین مبنا، دیگر جایی برای تفکیک ماهوی، راهبردی، استراتژیک، تاکتیکی و حتی رفتاری مقامات آمریکایی و صهیونیستی از یکدیگر باقی نخواهد ماند. قطعاً بایدن و نتانیاهو بابت نسل‌کشی غزه، سخت‌ترین مجازات ممکن را متحمل خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • یک روح قاتل در دو بدن
  • روایت قهر و آشتی «بایدن» و «بی‌بی»؛ یک قاتل در دو بدن!
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم
  • رئیس‌جمهور: میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم