Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@10:37:19 GMT

موفقیت ایران در تولید کیت‌ آزمایش درمان ناباروری

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۰۳۳۹

موفقیت ایران در تولید کیت‌ آزمایش درمان ناباروری

محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، برای نخستین بار دانش تولید کیت‌های تشخیصی درمان ناباروری را بومی‌سازی کردند که تولید این کیت‌ها هزینه‌های تشخیص برای زوج‌های نابارور را کاهش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دانش تولید کیت‌های تشخیصی درمان ناباروری را بومی‌سازی کردند که تولید این کیت‌ها هزینه‌های تشخیص برای زوج‌های نابارور را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"میثم هراینی" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کیت‌های تشخیصی‌ تولید این شرکت تصریح کرد: این کیت‌ها در عارضه‌یابی ناباروری زوجین به متخصصین کشور کمک می‌کند و اختلاف قیمت این محصول ایرانی با نمونه مشابه خارجی یک پانزدهم است به عنوان نمونه هزینه 100 ری‌اکشن تولید ایرانی نزدیک به 100 یورو می‌شود در حالی که 25 ری‌اکشن خارجی، 480 یورو تمام می‌شود.

فرزانه بطحائی مدیر بازاریابی این شرکت دانش‌بنیان نیز عنوان کرد: در کیت‌های تشخیصی "اسپرموگرام"، تنها شرکتی در ایران هستیم که 100 درصد سهم بازار را در اختیار داریم و ‌مراکز درمان ناباروری بزرگ کشور مثل ابن سینای تهران و رویان اصفهان در حال حاضر از محصولات ما استفاده می‌کنند و متخصصین آنها نیز از این محصولات بسیار راضی هستند.

به گزارش تسنیم؛ در حالی که حدود 20 درصد از زوج‌های ایرانی نیاز به این درمان را دارند، این شرکت تلاش کرده است تا با توسعه سبد محصولاتش، هزینه درمان ناباروری را روز‌به‌روز کاهش بدهد، درمانی که این روزها با تجهیزات ایرانی انجام آن آسان‌تر شده است.

در جهان فقط 3 کشور، تولیدکننده این دسته از تجهیزات پیشرفته هستند، محصولاتی که نمونه ایرانی با کیفیتش زمینه ارزآوری برای کشور را نیز فراهم کرده است؛ تامین تمام تجهیزات مورد نیاز در درمان‌های ناباروری برای تجربه شنیدن صدای فرزند، مهم‌ترین هدف این شرکت دانش‌بنیانِ مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

گزارش/ دلیل واردات "پوشک" کمبود جنگل و منابع چوب است!/ امکان قطع وابستگی به واردات در صورت ورود دانش‌بنیان‌های ایرانیگزارش تسنیم از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در تحقق "جهش تولید"/ استان مرکزی جزو 10استان برتر کشور است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرزندآوری علمی علم و تکنولوژی فرزندآوری علمی علم و تکنولوژی شرکت دانش بنیان درمان ناباروری کیت های تشخیصی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل بیمه سلامت گیلان از نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان گیلان خبر داد و گفت: با پوشش بیمه‌ای خدمات درمان ناباروری، امکان استفاده از این خدمات برای همه زوجین نابارور فراهم شده است.

دکتر عاطف راد امروز، ۲۵ فروردین ماه در گفت وگو با خبرنگاران، از نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: در راستای دریافت خدمات درمانی برای این زوجین، تاکنون بالغ بر ۱۲۷ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با اشاره به طرح تحت پوشش قرار گرفتن زوج‌های نابارور در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، عنوان کرد: با پوشش بیمه ای خدمات درمان ناباروری، امکان استفاده از این خدمات برای همه زوجین نابارور فراهم شده است.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان ادامه داد: خانواده‌های با درآمد متوسط و پایین هم می‌توانند بدون دغدغه مالی جدی از این خدمات در مراکز دانشگاهی نیز بهره‌مند شوند.

عاطف راد یادآور شد: یکی از دغدغه‌های زوجین، علاوه بر بحث ناباروری هزینه‌های گزاف درمان بود که بیمه سلامت موفق شد بسته درمان خدمات ناباروری را تا ۹۰ درصد تعرفه دولتی در بخش‌های دولتی و تا ۹۰ درصد تعرفه غیردولتی در سایر مراکز اعم از خصوصی، خیریه و عمومی تحت پوشش قرار دهد.

وی با بیان اینکه زوج‌های نابارور پس از نشاندار شدن در مراکز دولتی آماده دریافت خدمات درمانی و تشخیصی مانند آزمایشات مرتبط، سونوگرافی، رادیولوژی و دارو جهت تشخیص و درمان ناباروری می‌شوند، خاطرنشان کرد: اگر زوجین با این اقدامات اولیه موفق به بارداری نشدند، آماده دریافت خدمات فوق تخصصی خواهند شد.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان تاکید کرد: در صورتی که زوجین نابارور برای درمان به مراکز درمانی خارج از استان نیز مراجعه کنند، مشمول این حمایت ها می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌تر قانون جهش تولید دانش‌بنیان در دستور کارمعاونت علمی
  • منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان
  • رفع انحصار تأمین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی
  • صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • تولید دستگاه طیف‌سنج نوری برای تعیین غلظت مواد محلول در آب
  • انحصار فاکتور ۸ بیماران هموفیلی شکسته شد
  • رفع انحصار تامین فاکتور ۸ و نزدیک شدن به خودکفایی
  • موفقیت متخصصان ایرانی در مسیر تولید خوارک دام، طیور و آبزیان
  • صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان یک شرکت دانش‌بنیان
  • نشاندار شدن ۱۹۴۳ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت گیلان