Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ یک بودجه سنتی است و دولت هیچ اعتقادی به اصلاح ساختار بودجه ندارد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو کوچکی نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، گفت: به اعتقاد بنده، بودجه ۱۴۰۰ یکی از چالش برانگیزترین بودجه‌های کشور خواهد بود چرا که این بودجه انتقال دو دولت را به همراه دارد و دولت روحانی نشان داده که نه تنها با مجلس تقابل دارد، بلکه با دولت بعدی هم از حالا می‌خواهد مبارزه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از عدم حضور رئیس‌جمهور در مجلس برای ارائه لایحه بودجه سال آینده، افزود: همواره رؤسای‌جمهور جهت ارائه لایحه بودجه در مجلس حضور می‌یافتند، درباره مفاد لایحه بودجه به مردم گزارش می‌دادند و بر این اساس لازم بود که روحانی برای توضیح درباره بودجه سال آینده در مجلس حاضر می‌شد و جهت‌گیری این بودجه را برای مردم واکاوی می‌کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایط فعلی که مردم با شرایط سخت معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند، لازم بود که رئیس‌جمهور برای توضیح مفاد لایحه بودجه سال آینده در مجلس حاضر می‌شد تا بلکه مردم امیدوار شوند و بدانند که دولت در سال آینده برای حمایت معیشتی از آنان چه برنامه‌ای دارد.

کوچکی‌نژاد گفت: به اعتقاد بنده زمانی که رئیس‌جمهور برای ارائه لایحه بودجه در صحن علنی مجلس حاضر نمی‌شود، نشان‌دهنده آن است که حرفی برای گفتن ندارد و دولت تلاشی برای حل مشکلات مردم نکرده است.

وی با بیان اینکه دولت صرفاً یک بودجه سنتی را برای سال ۱۴۰۰ تدوین کرده و تغییرات اصلاح ساختار بودجه قطعاً در آن لحاظ نشده است، گفت: دولت اعتقادی به اصلاح ساختار بودجه ندارد و خود دولتمردان بارها این موضوع را در اظهارنظرهای خود مطرح کرده‌اند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس یازدهم برای حمایت معیشتی از مردم، قانون الزام دولت به اعطای یارانه به مردم جهت تأمین کالاهای اساسی را تصویب کرد و مجلس این موضوع را پیگیری می‌کند تا حتماً این قانون در لایحه بودجه در نظر گرفته شود.

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده از سوی دولت در لایحه بودجه سال آینده حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است، اظهار داشت: این در حالی است که میزان فرار مالیاتی و همچنین معوقات مالیاتی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و بهتر بود که دولت این موضوع را ساماندهی می‌کرد چرا که بودجه زیادی از این محل به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه قیمت ارز برای سال آینده حدود ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این عدد به هیچ وجه واقعی نیست و مجلس قطعاً روی آن در زمان بررسی لایحه بودجه در صحن مجلس بحث دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس باید ورود جدی به لایحه بودجه کند، گفت: همچنین دولت یارانه‌های پراکنده‌ای به مردم پرداخت می‌کند و مجلس باید در بودجه این منابع را تجمیع کند تا این وضعیت ساماندهی شود.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بودجه 1400 مجلس یازدهم اصلاح ساختار بودجه عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه سال بودجه سال آینده لایحه بودجه کوچکی نژاد سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید

یک نماینده مجلس با اشاره به خام فروشی مواد اولیه در سایر بخش‌های اقتصادی، کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد را به عنوان زمینه‌ای مهم برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید بیان کرد.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «غلامرضا منتظری» نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ویژگی‌های لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این موضوع اظهار کرد: مشارکت مردم در جهش تولید مستلزم رفع برخی موانع و یا تحقق برخی مشوق‌ها است. اگر اخذ مالیات از تولیدکننده به صورت درست و در عین حال واقع بینانه‌ای صورت بگیرد، قطعا این امر می‌تواند شوق حرکت مردم برای مشارکت در تولید را تقویت کند، در غیر این صورت چنین موضوعی می‌تواند به یک مانع بزرگ تبدیل شود.


این نماینده مجلس با اشاره به ضرورت حمایت از مشارکت مردم در تولید گفت: دولت با جدی گرفتن نقش حمایتی و نظارتی خود و همچنین دوری از تصدی‌گری بنگاه‌های اقتصادی می‌تواند این هدف را محقق کند.


وی با اشاره به تمرکز لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم به منظور جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تولید، عنوان کرد: خام فروشی مواد اولیه صرفا به نفت خلاصه نمی‌شود و متاسفانه این پدیده در سایر بخش‌های صنعتی کشور هم وجود دارد.


منتظری خاطرنشان کرد: در لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم دو رویکرد مهم کاهش مالیات تولید و همچنین اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولیدکنندگان درج شده که بر اساس آن‌ها می‌توان حجم خام فروشی مواد اولیه در سایر حوزه‌های اقتصادی کشور را متوقف کرد.


این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: در صورت تصویب این لایحه و متوقف شدن خام فروشی مواد اولیه و حمایت از تولیدکنندگان، ما شاهد افزایش مشارکت مردم در امر تولید و در نتیجه تحقق شعار سال خواهیم بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مشارکت مردم ، تولید ، مالیات مستقیم ، خام فروشی ، مشوق مالیاتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9L

دیگر خبرها

  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد
  • کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد/ ممکن است دچار چالش شویم