Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: در خوزستان سدهای بزرگ مخزنی داریم، علیرغم اینکه روزهای اخیر بیش از 360 میلیون مترمکعب سیلاب دریافت کردیم و در مخازن تسکین دادیم، حدود 9.5 میلیارد مترمکعب حجم خالی برای پذیرش سیلاب داریم اما این امکان به این معنا نیست که در اثر بارش های شدید در مناطق شهری، مشکلات آبگرفتگی نباشد.

«رضا اردکانیان»، وزیر نیرو، در گفت و گو با خبرنگار برنا در رابطه با "پیش بینی های سازمان هواشناسی مبنی بر بارندگی فراوان" گفت: پیش بینی های سازمان هواشناسی را که دنبال می کنیم در همکاری نزدیک حاکی از آن است که در فصل پاییز، شرایط نرمال و زیر نرمال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرمال به این معنا که بارش ها به اندازه متوسط بلندمدت 50 ساله است. آنچه که تاکنون اتفاق افتاده، کمی بالاتر از شرایط نرمال است، البته کمتر از بارش های سال قبل که یک سال تَر و بارش ها زیاد بود اما آمادگی لازم را فراهم کردیم. 

او ادامه داد: در خوزستان سدهای بزرگ مخزنی داریم، علیرغم اینکه روزهای اخیر بیش از 360 میلیون مترمکعب سیلاب دریافت کردیم و در مخازن تسکین دادیم، حدود 9.5 میلیارد مترمکعب حجم خالی برای پذیرش سیلاب داریم اما این امکان به این معنا نیست که در اثر بارش های شدید در مناطق شهری، مشکلات آبگرفتگی نباشد. متأسفانه در هر منطقه ای که سیستم های جمع آوری آب سطحی نباشد، این مشکلات برای شهروندان فراهم می شود. برخی مواقع به دلیل نبود سیستم جمع آوری آب های سطحی این روان آب های سطحی، وارد شبکه فاضلاب می شود و در مقابله با فاضلاب ورودی، حتی زور این حجم روان آب سطحی بیشتر می شود و فاضلاب در مناطقی بیرون می زند.

وزیر نیرو مطرح کرد: اینکه در رابطه با این مشکلات بنده بگویم بخشی مربوط به وزارت نیرو است و بخشی خیر پاسخ قانع کننده ای نیست؛ مجموعه ما چه وزارت نیرو و چه شهرداری ها که به لحاظ منابع درآمدی هم بیشتر متکی به خود مردم هستند، باید سعی کنیم، شبکه های فاضلاب را توسعه دهیم با این یکپارچه سازی آب و فاضلاب های شهری و روستایی در این مسیر، قرار می گیرد. انشاالله شهرداری ها بتوانند به ویژه در شهرهای مسطح مثل اهواز، سیستم جمع آوری آب های سطحی خود را فراهم کنند که وقتی این نعمت الهی نازل می شود، برای ما و مردم تبدیل به مشکل نشود.

او در پاسخ به این سوال که گمانه زنی های مبنی برحضور شما در انتخابات  1400 مطرح می شود آیا چنین قصدی دارید؟ گفت: به این موضوع مفصل توضیح دادم و توضیحات مکتوب من، بر روی وب سایت وزارت نیرو است. مصاحبه ای است که 21 مهرماه چاپ شده و همانجا هم، عرض کردم که برای آخرین بار به این سوال جواب می‌دهم. به این معنا که هر وقت دیگری با این سوال مواجه شدم از همکاران رسانه ای خواهش می کنم که سری به وب سایت وزارت نیرو بزنند که مصاحبه ام، پین دارد و همان بالا، ثابت مانده است. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر نیرو جمع آوری آب آب های سطحی وزارت نیرو بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند

در پی وقوع سیل در استان‌های جنوبی، ۱۴۶ نیرو در قالب ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به وقوع سیلاب در استان‌های جنوبی کشور گفت: از ساعات اولیه وقوع سیل، تیم‌های واکنش سریع در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان وارد عمل شده‌اند.

وی ادامه داد: تا این لحظه خسارت‌های محدودی در استان‌های کرمان و هرمزگان به تاسیسات آبرسانی وارده شده است و در شهر کنارک نیز شاهد آب‌گرفتگی هستیم که نیروهای امدادی در حال رفع آن هستند.

امینی با بیان اینکه هم‌اکنون 146 نیروی عملیاتی در قالب 73 تیم واکنش سریع در حال مدیریت سیلاب هستند گفت: ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند و همچنین پایش و رصد مستمر کلر مازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید (چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور از رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران در دفاتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌های درگیر سیل خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی از شهرستان‌ها نیروها و تجهیزات امدادی از استان‌های همجوار (معین) اعزام شده‌اند و کلیه تجهیزات فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در مناطق سیل‌زده در حال فعالیت‌اند.

امینی خاطرنشان کرد: نیروهای امدادی شرکت‌های آب و فاضلاب در کنار مسئولیت‌های خود به سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مدیریت سیلاب در معابر شهری و مسیرهای روستایی یاری می‌رسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به گسترش کشاورزی دانش‌بنیان، زمینه صادرات مازاد نیاز داخلی را فراهم می‌کند
  • سال گذشته حدود ۱۲میلیون و ۶۸۵هزار مسافر در فرودگاه مهرآباد پذیرش شدند
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • عملیات اجرایی سد و شبکه شرفشاه سومار طبق برنامه انجام شود
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • انعکاس مشکلات اهالی روشن دشت در صفحه شما
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • اهدای عضو جوان ۴۴ ساله طبسی
  • آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی اخیر | ۸۰ درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است
  • برگزاری مراسم رژه نیرو‌های مسلح در اهواز