Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، در پی انتشار مطلبی با عنوان «حفظ اشتغال؛ اولویت مهم دوران کرونا/ غیرواقع‌گویی‌های استاندار سمنان از بیمه بیکاری!»، روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استانداری سمنان پاسخی به خبرگزاری فارس استان سمنان ارسال کرده که در آن آمده است: «تعهد اشتغال استان در سال ۱۳۹۹ برابر با ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که از این میزان تاکنون پنج هزار و ۵۷۷ نفر معادل ۵۳ درصد از کل میزان تعهد، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پایان مهرماه ۱۳۹۸ تعداد کل مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان سمنان برابر با سه هزار و ۱۶۲ نفر بود که این عدد در پایان مهرماه ۱۳۹۹ به سه هزار و ۲۹۷ نفر افزایش یافته است.

تعداد درخواست‌کنندگان بیمه بیکاری تا فروردین ۱۳۹۸ برابر با ۵۸۳ نفر بوده که این عدد در فروردین ۱۳۹۹ به ۶ هزار و چهار نفر افزایش یافته است.

متأسفانه با شیوع کرونا در اسفندماه ۱۳۹۸ فعالیت برخی واحدهای صنعتی و تولیدی استان و متعاقب آن کارگران عزیز و پرتلاش در شهرستان‌های مختلف استان دچار اخلال شد که بعضاً با توقف فعالیت واحدهای تولیدی، منجر به بیکاری برخی از کارکنان این واحدها و در نتیجه افزایش میزان تقاضا به‌منظور استفاده از تسهیلات بیمه بیکاری شده است.

این در حالی بود که از اسفند ۱۳۹۸ تا خردادماه ۱۳۹۹ که بنا به دلایل مختلف از جمله ابهام در نحوه و مرجع پرداخت اعتبارات این مقوله، پرداخت بیمه بیکاری به کارگران استان محقق نشد، اما پس از آن و در حال حاضر کلیه مقرری بیمه بیکاری به‌صورت کاملاً به‌موقع و منظم پرداخت شده و خوشبختانه هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشته و انشالله نخواهد داشت.

ضمن تأیید مجدد فرمایشات استاندار سمنان در جلسه ویدئوکنفرانسی کارگروه اشتغال استان، تأکید می‌کند بیانات استاندار سمنان در بحث بیمه بیکاری و پرداخت به‌موقع و منظم تسهیلات در این مقوله مربوط به پس از خرداد ۱۳۹۹ و انجام روال عادی و قانونمند برقراری بیمه بیکاری است که خوشبختانه هیچ اعتراض و گلایه‌ای را نیز پس از این تاریخ شاهد نبوده‌ایم».

چند پرسش مهم

پاسخ استانداری سمنان درباره روال اختصاص بیمه بیکاری به کارگران بیکارشده در ماه‌های اخیر، چند پرسش اساسی را فراروی رسانه‌ها قرار می‌دهد که امید است به پاسخ برسد:

نخست آنکه، اعلام شده است تاکنون ۵۳ درصد تعهد اشتغال استان سمنان محقق شده؛ بنا بر این گزاره، با گذشت حدود ۹ ماه از سال، هنوز ۴۷ درصد دیگر از تعهد اشتغال استان محقق نشده است و باید دانست برنامه مسؤولان عالی استان سمنان برای تحقق این عدد نسبتاً بزرگ در سه ماهه پایانی سال جاری چه خواهد بود؟

دوم آنکه، اعلام شده در سال جاری پنج هزار و ۵۷۷ فرصت شغلی در استان سمنان ایجاد شده است؛ ضمن خداقوت به مسؤولان محترم، پرسش اینجاست که این مشاغل در چه بخش‌هایی ایجاد شده و مستندات شغل‌های جدید چطور قابل بررسی است؟

آیا کارگرانی که از ابتدای امسال به علت شیوع ویروس کرونا بیکارشده و بیمه بیکاری برای آنها منظور شده است، وقتی دوباره به واحدهای تولیدی قبلی خود بازمی‌گردند، جزو «مشاغل ایجادی» محسوب می‌شوند یا خیر؟

سوم اینکه، شمار افزایش درخواست‌کنندگان بیمه بیکاری از ۵۸۳ به ۶ هزار و چهار نفر هم به نوعی نشان‌دهنده افزایش کارگران بیکارشده است، در این مدت چه میزان از اشتغال استان سمنان از دست رفته است؟

چهارم آنکه، ضمن سپاس از پاسخ استانداری سمنان، بنا بر اذعان در متن ارسالی، از اسفندماه ۹۸ تا خردادماه ۹۹ یعنی بیش از چهار ماه، مقرری بیمه بیکاری کارگران برقرار نشده بوده و این امر با اینکه بگوییم پرداختی‌ها به‌موقع، منظم و بدون گلایه بوده و اشاره‌ای به تاریخ مدنظرمان که بعد از خردادماه است نشود، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد؛ این نکته نیاز به دقت بیشتر نداشت؟

انتهای پیام/۲۲۴۹/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بیکاری سمنان اشتغال کارگران مشاغل بیمه بیکاری ویروس کرونا فرصت شغلی اشتغال استانداری سمنان اشتغال استان بیمه بیکاری استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون عدم الزام بیمه مجدد شاغلین فصلی در استان اردبیل قابل اجرا است

به گزارش خبرنگار ایرنا ، یعثوب نژاد محمد گفت: بیمه اجباری مجدد شاغلین فصلی و ساکنین شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر که از مزایای درمان روستایی و عشایری استفاده کرده و زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیمه هستند، نزد سازمان تامین اجتماعی لازم نیست.

مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در پانزدهم اسفندماه ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده که متاسفانه تاکنون به اجرا گذاشته نشده است.

او با اشاره به رفع قوانین مخل کسب و کار در استان افزود: از ۷۰ مورد قوانین مخل کسب و کار ۲۱ مورد در سال گذشته شناسایی شد که از این تعداد ۱۷ مورد مصوب و مابقی نیز قرار است تا آخر اردیبهشت ماه امسال تسهیل و به استان ابلاغ شود.

نژاد محمد با بیان اینکه تاکنون ۳۳ هزار و ۴۵۶ مجوز کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها در این استان صادر شده است، گفت: ۵۲ هزار و ۸۰۶ درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان در درگاه ملی مجوزها ثبت شده بود که از این تعداد تاکنون ۳۳ هزار و ۴۵۶ مجوز صادر شده است.

او تصریح کرد: علاوه بر این ۲ هزار و ۹۰ متقاضی از درخواست خود انصراف داده، ۴۴ درخواست باطل و مابقی درخواست‌ها هم در مرحله استعلام، تایید و تکمیل مدارک برای صدور مجوز است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: ۸۱ درصد مجوزهای صادر شده در این استان در بازه زمانی مقرر در درگاه ملی مجوزها و ۱۹ درصد خارج از مهلت قانونی مقرر صادر شده است.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها
  • جدول میزان پرداختی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳
  • قانون عدم الزام بیمه مجدد شاغلین فصلی در استان اردبیل قابل اجرا است
  • کاهش نرخ بیکاری در استان سمنان قابل توجه است/ «آب» مهمترین دغدغه
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ماجرای جنجالی شدن کف حقوق ۱۵ میلیونی کارگران | آیا حقوق ۱۵ میلیونی برای کارگران تصویب می‌شود؟
  • تشریح مصوبات شورای تأمین استان درخصوص سنگ آهن مرکزی ایران-بافق 
  • احصای ۶ درخواست در نخستین جلسه کارگروه اقتصادی استانداری تهران
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟