Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با مشکلات کرونا ویروس برای افراد مبتلا به اچ آی وی، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش مهر، مصطفی علوی مقدم، در خصوص پیگیری درمان بیماران مبتلا به HIV در روزهای کرونایی، گفت: این بیماران داروهای ART را به هیچ وجه نباید قطع کنند و به علت شرایط موجود به اندازه حداقل یک ماه داروها را در منزل در دسترس داشته باشند تا کمتر به مراکز مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مراکز بهداشت نیز باید هماهنگی‌های لازم را انجام دهد. این بیماران باید از مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی خودداری و در موارد غیر اورژانسی از طریق تله مدیسین و تله ویزیت برای گرفتن مشاوره پزشکی استفاده کنند.

وی ادامه داد: از طرفی سه گانه شستشوی دست‌ها، زدن ماسک و فاصله گذاری فیزیکی که به منظور پیشگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ مورد تاکید است، باید با دقت بیشتری در مبتلایان به HIV رعایت شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی، تزریق واکسن آنفلوانزا و واکسن پنوموکوک در بیماران مبتلا به عفونت HIV را حائز اهمیت دانست و گفت: این اقدام به ویژه برای افرادی که cd۴ (نوعی گلبول سفید) آنها کمتر از ۲۰۰mm۳ است، به شدت توصیه می‌شود.

وی در خصوص درمان کووید ۱۹ بیماران آلوده به ویروس HIV، افزود: اگر افراد در بیمارستان بستری شوند، تفاوتی در گایدلاین های درمانی وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به یکی از فرضیات درمان کرونا مبنی بر اثرگذاری داروی درمان ایدز برای مقابله با این بیماری عالم گیر اشاره کرد و گفت: بر اساس کارآزمایی های بالینی، اثرگذاری درمان کووید ۱۹ با داروهای ضدویروسی درمان ایدز همچون لوپیناویر، آنچنان بالا نیست و از طرف دیگر بیماران HIV مثبتی که تحت درمان با این داروها بودند، در برابر کرونا محافظت نشدند. این مطالعات منجر شد استفاده از این دارو برای بیماران کووید ۱۹ مورد قبول واقع نشود.

وی ادامه داد: البته ممکن است تداخل دارویی درمان ART در بیماران که به علت کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند، رخ دهد که درمانگر باید به این مسائل توجه کافی داشته باشد.

علوی مقدم همچنین تاکید کرد: علائم بالینی و یافته‌های رادیولوژیک کووید ۱۹ در بیماران HIV مثبت تفاوتی با سایر بیماران ندارد، مسئله‌ای که وجود دارد این است که در cd۴ های کمتر از ۲۰۰mm۳ ممکن است در رادیوگرافی سینه، درگیری ریه در جریان ابتلاء به کرونا مشاهده نشود.

وی در پایان بر لزوم توجه به نتایج تست PCR، حتی بعد از پایان علائم بالینی، گفت: اگر بیمار HIV مثبت به ویژه با cd۴ کمتر از ۲۰۰mm۳، به کرونا مبتلا شود، ممکن است تا ۴۰ روز پس از شروع علائم بالینی، PCR مثبت داشته باشد که باید نسبت به این موضوع و از سرگیری ارتباطات اجتماعی دقت کافی به خرج دهد و تا تست کیفی PCR کووید ۱۹ آنها منفی نشده و یا تست کمی PCR کووید ۱۹ آنها دو لوگ کاهش نیافته است، مجوز برگشت به محل کار را نخواهند داشت.

لینک کوتاه: asriran.com/003BUE

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایدز کرونا مراکز درمانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ کرمی زنجانی گفت: با موافقت کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی امکان عرضه دارو‌های خاص و شیمی‌درمانی، در داروخانه هلال احمر زنجان نیز فراهم شده است.

وی افزود: بر این اساس و با توجه به بارگذاری موضوع در سامانه سازمان بیمه مطبوع، بیمه شدگان دارای بیماری‌های خاص و صعب العلاج می‌توانند برای تهیه داروی مورد نیاز خود علاوه بر داروخانه‌های مجاز (داروخانه پنجم شهریور بیمارستان ولی عصر (عج)، داروخانه شهید رجائی در شهرستان زنجان، داروخانه شاهانی در شهرستان ابهر و داروخانه محرمی در شهرستان خدابنده) به داروخانه هلال احمر نیز مراجعه کنند.


مدیرکل بیمه سلامت استان ادامه داد: هم اکنون بیماران مبتلا به ۵۰ نوع بیماری خاص و صعب العلاج به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که این مهم در راستای خدمت رسانی بهینه به گروه‌های هدف است.

کرمی زنجانی گفت: این بیماران در صورتی که فاقد هرگونه بیمه پایه درمانی باشند می‌توانند از طریق سامانه شهروندی بیمه سلامت به آدرس csp.ihio gov.ir یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت و ادارات بیمه شهرستان‌ها برای بیمه رایگان ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: این افراد در صورتی که تاکنون در سامانه بیماران خاص وزارت بهداشت یا سامانه‌های بیمه سلامت نشان دار نشده باشند، باید با ارائه مدارک لازم برای این مهم اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: لیست ۵۰ نوع بیماری مذکور به آدرس zn.ihio.gov.ir جهت بهره‌مندی بیمه شدگان مشمول، بارگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر