Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از دیلی میل، مطالعه جدید محققان آمریکایی نشان داده یک داروی ضد ویروسی خوراکی آزمایشی در طی ۲۴ ساعت انتقال ویروس کرونا را کاملاً سرکوب می‌کند.

این داروها که "مولنوپیراویر" نامیده می‌شوند از تکثیر ویروس و گسترش آن در سراسر بدن جلوگیری می‌کنند. محققان دریافتند که این دارو باعث جلوگیری از انتقال بیماری در راسوهای اهلی آلوده به کووید ۱۹ به یکدیگر می‌شود، اما راسوهایی که این دارو را دریافت نکرده‌اند باعث گسترش بیماری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان می‌گویند اگر چنین اتفاقی در بدن انسان نیز پس از مصرف دارو رخ دهد این به آن معناخواهد بود که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف آن دیگر ویروس را به دیگر افراد انتقال نخواهند داد.

دکتر "ریچارد پلمپر" (Richard Plemper) ، استاد موسسه علوم پزشکی پزشکی این دانشگاه گفت: این اولین آزمایش داروی خوراکی مذکور است که به سرعت مانع انتقال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲می شود. مولنوپیراویر می‌تواند تغییردهنده بازی باشد.

مولنوپیراویر یک داروی ضد ویروسی است که در دانشگاه اموری ، آتلانتا ، توسط شرکت نوآوری دارویی "داریو" (DRIVE) توسعه یافته است.

این دارو در ابتدا برای درمان آنفلوانزا مورد استفاده قرار می‌گرفت و با ایجاد خطا در هنگام تکثیر آر.ان.ای ویروسی، از تکثیر ویروس جلوگیری می‌کرد. مطالعه محققان در آوریل ۲۰۲۰ نشان داد که مولنوپیراویر می‌تواند از آسیب شدید ریه در موش‌های آلوده به ویروس کرونا جلوگیری کند.

این دارو در حال حاضر در مرحله آزمایشات بالینی فاز ۲/۳ است اما انتظار نمی رود داده‌های این آزمایش تا مه ۲۰۲۱ در دسترس باشد.

در این مطالعه جدید که در مجله " Nature Microbiology" منتشر شد محققان توانایی مولنوپیراویر را در جلوگیری از گسترش ویروس در راسوها مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر "رابرت کاکس" (Robert Cox) ، نویسنده اصلی مقاله ، گفت: ما معتقدیم که راسوهای اهلی یک مدل انتقال مناسب هستند زیرا به راحتی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را گسترش می‌دهند، اما بیشتر آنها به نوع حاد بیماری مبتلا نمی‌شوند که این موضوع همانند نتایج دیده شده در بیماران جوان مبتلا به کروناویروس است.

محققان طی مطالعه ۶ راسوی اهلی را با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ آلوده کردند و سپس سه نفر از آنها را با این دارو درمان کردند.در مرحله بعدی ، تیم ۱۲ راسوی آلوده نشده را مورد بررسی قرار دادند و دو راسو را در یک قفس با حیوانات بیمار قرار دادند و هشت روز آنها را مورد بررسی قرار دادند هیچکدام از راسوهایی که با راسوهای بیمار که با این دارو تحت درمان قرار گرفته بودند در یک قفس بودند به ویروس مبتلا نشدند. راسوهایی که با این دارو درمان شده بودند هنگامیکه با راسوهای آلوده در یک مکان قرار گرفتند آلوده نشدند و حیواناتی که توسط این دارو درمان نشده بودند بیمار شدند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید ۱۹ آنفلوانزا ویروس کرونا کووید ۱۹ پارسی خبر آنفلوانزا قرار دادند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ این ایمپلنت به اندازه یک نخود است و می‌تواند به صورت بی‌سیم از طریق یک فرستنده خارجی تغذیه شود و غشای محافظ متصل به پایین جمجمه را برای درمان برخی اختلالات عصبی تحریک کند. محققان معتقدند که این ایمپلنت در درمان افسردگی‌های مقاوم به دارو و سایر اختلالات روان‌پزشکی یا عصبی کاربرد خواهد داشت و از آنجا که نسبت به سایر رابط‌های مغز و کامپیوتر کمتر تهاجمی است، تحولی را در درمان بیماران ایجاد خواهد کرد.

محققان می‌گویند: در مطالعات‌مان نشان دادیم که دستگاه ما می‌تواند قشر حرکتی را فعال کند که در نتیجه بیمار دست خود را حرکت می‌دهد. در آینده، می‌توانیم ایمپلنت را در بالای سایر قسمت‌های مغز، مانند قشر پیشانی مغز قرار دهیم، جایی که انتظار داریم عملکرد اجرایی را در افراد مبتلا به افسردگی یا سایر اختلالات بهبود بخشد.

فناوری‌های قابل کاشت موجود برای تحریک مغز توسط باتری‌های نسبتاً بزرگی تغذیه می‌شوند که باید زیر پوست در جای دیگری از بدن قرار گیرند و از طریق سیم‌های بلند به دستگاه تحریک کننده متصل شوند. چنین محدودیت‌هایی در طراحی نیاز به جراحی بیشتری دارد و فرد را در معرض بار بیشتری از کاشت سخت‌افزار، خطرات شکستگی یا خرابی سیم و نیاز به جراحی‌های جایگزین باتری در آینده قرار می‌دهد. اما محققان می‌گویند: با تغذیه بی‌سیم دستگاه با استفاده از یک فرستنده خارجی، نیاز به باتری را از بین بردیم.

این فناوری بر ماده‌ای متکی است که میدان‌های مغناطیسی را به پالس‌های الکتریکی تبدیل می‌کند. این فرآیند تبدیل در مقیاس‌های کوچک بسیار کارآمد است؛ به این معنی که برای فعال‌سازی و کنترل نیازی به مانور پیچیده یا دقیق ندارد. در واقع، ایمپلنت تمام انرژی خود را از طریق این اثر مغناطیسی دریافت می‌کند.این دستگاه دارای عرض ۹ میلی‌متر است و می‌تواند برای تجریک مغز ۱۴/۵ ولت برق تولید کند.

به گفته محققان،‌ تحریک عصبی کلیدی برای توانمندسازی درمان‌ها در فضای سلامت روان است؛ جایی که عوارض جانبی دارو و فقدان اثربخشی، بسیاری از افراد را بدون گزینه‌های درمانی کافی رها می‌کند.

تست‌های بالینی و دستورالعمل‌های آینده

محققان این دستگاه را به طور موقت روی یک بیمار انسانی آزمایش کردند و از آن برای تحریک قشر حرکتی ⎯ بخشی از مغز که مسئول حرکت است ⎯ و ایجاد پاسخ حرکت دست استفاده کردند. آنها سپس نشان دادند که دستگاه به مدت ۳۰ روز در خوک‌ها به طور پایدار با مغز ارتباط برقرار می‌کند. این کار قبلاً انجام نشده بود زیرا کیفیت و قدرت سیگنال مورد نیاز برای تحریک مغز از طریق سخت شامه قبلاً با انتقال انرژی بی‌سیم برای ایمپلنت‌های کوچک غیرممکن بود.

محققان معتقدند که این فناوری به راحتی در خانه استفاده می‌شود. یک پزشک درمان را تجویز می‌کند و دستورالعمل‌هایی را برای استفاده از دستگاه ارائه می‌کند، اما بیماران کنترل کاملی بر نحوه انجام درمان خواهند داشت.

در بازگشت به خانه، بیمار کلاه یا لباس پوشیدنی خود را به سر می‌گذارد و با ایمپلنت ارتباط برقرار می‌کند، آیفون یا ساعت هوشمند خود را فشار می‌دهد و سپس تحریک الکتریکی آن ایمپلنت شبکه عصبی را در مغز فعال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اولین ایمپلنت مغز کامپیوتر توسط یک محقق ایرانی کاشته شد

کاشت به یک روش حداقل تهاجمی ۳۰ دقیقه‌ای نیاز دارد که دستگاه را در استخوان روی مغز قرار می‌دهد. هم ایمپلنت و هم برش عملاً نامرئی خواهند بود و بیمار همان روز به خانه می‌رود.

رای برخی از شرایط، به عنوان مثال، صرع، ممکن است دستگاه به طور دائم یا بیشتر اوقات روشن باشد، اما برای اختلالاتی مانند افسردگی و OCD، فقط چند دقیقه تحریک در روز می‌تواند برای ایجاد تغییرات مورد نظر کافی باشد.

انتهای پیام/

نسترن صائبی صفت کد خبر: 1228149 برچسب‌ها مغز آمریکا

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر