Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد_ القدس العربی نوشت: رهبری فعلی امارات متحده عربی، به نمایندگی بن زاید، همواره از خط مشی سیاسی محمد بن سلمان دفاع کرده است، یعنی از زمانی که وی وزیر دفاع بود، تا هنگامی که رسما بعنوان، ولی عهد منصوب شد و توانست بر امور سیاسی، نظامی، امنیتی و مالی مملکت سعودی مسلط شود. این رابطه بین عربستان و امارات، موجب ائتلاف قدرتمندی میان آن‌ها شد که به زمینه‌های سیاست‌های جهانی و منطقه‌ای نیز مربوط می‌شود و از ورود ابوظبی به ائتلاف نظامی در یمن شروع شده، به محاصره قطر و حمایت از نظام السیسی رسید، تا آنجا که هر دو کشور عربستان و امارات، به عادی سازی روابط خود با اسرائیل روی آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: این «رابطه خاص» در معرض تنش‌های متعددی قرار گرفت، که ارتباطی به دیدگاه بن سلمان و بن زاید در مورد مسائل منطقه‌ای نداشت، بلکه به اختلافات پنهان در خصوص مسائل داخلی مربوط می‌شد، همانطور که محمد بن راشد، حاکم دبی طی سخنانی در نوامبر ۲۰۱۹ تصریح کرد که وظیفه سیاست، تسهیل زندگی ملت‌ها و حل بحران‌های آنهاست، نه ایجاد بحران. علاوه بر اینکه اسناد ویکی لیکس حاکی از استهزا و تمسخر رهبران سعودی از سوی، ولی عهد ابوظبی است.
دلایل قدیمی و جدیدی برای اختلاف بین دو کشور وجود دارد، اما تنش‌های تازه، مبتنی بر تلاش ابوظبی برای ایجاد تعدیل‌هایی در توازن قوای سابق است، که شامل برتری ریاض می‌شد. واضح است که رهبری فعلی امارات احساس می‌کند که به مرحله‌ای رسیده است که به جای تبعیت، خود وظیفه رهبری را بر عهده گرفته و در مرکز قدرت قرار گیرد. همین مساله باعث شده است تا امارات به سمت افزایش توان نظامی و امنیتی خود حرکت کند و در این راستا، رابطه خاصی با اسرائیل برقرار کرد، تا بتواند ابوظبی را بعنوان وکیل جدید تل آویو در خلیج فارس مطرح کند.
امارات اشکال متعددی از رقابت و اختلاف با عربستان را نشان می‌دهد، که پس از اعلام عقب نشینی امارات از یمن و امضای تفاهم همکاری در زمینه مرز‌های دریایی با ایران و باقی ماندن ابوظبی بعنوان شریک تجاری اول تهران در منطقه، ظهور بیشتری یافت.
ظاهرا دیگر امارات نمی‌پذیرد که در مسابقه با عربستان، دوم باشد، از این رو، تلاش می‌کند به اشکال مختلف با ریاض رقابت کند، همانطور که شاهد اختلاف بین آن‌ها در مورد سهمیه‌های نفت هستیم و ابوظبی در یک مخالفت واضح با خواسته‌های ریاض، اقدام به کاهش تولید نفت نمی‌کند.
در این رقابت برای رهبری منطقه، بدیهی است که اماراتی که نقش زیادی در روی کار آمدن و قدرت گرفتن بن سلمان داشت، اکنون در حال کنترل او و سوق دادنش به سمت یک توازن تازه است، به نحوی که بتواند ابوظبی را در جایگاهی مساوی قرار دهد. چه بسا همین رقابت بتواند اشاره‌های متناقض ریاض در مورد آنکارا را تفسیر کند، که یک بار از ادامه تنش با آن حکایت دارد و بار دیگر به امکان نزدیکی اشاره می‌کند. این موضوع به احتمال زیاد روی مذاکرات کوشنر در مورد «صلح خلیج فارس» نیز تاثیرگذار خواهد بود. برچسب ها: امارات ، عربستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: امارات عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، «رضا امیری مقدم» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان درباره دستاوردهای مهم اولین سفر رسمی «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان گفت: به پیشنهاد نخست وزیر پاکستان، اسلام آباد و تهران با تاکید بر عزم مشترک خود برای توسعه روابط دوجانبه توافق کردند هر شش ماه در یک کمیته عالی مشترک پیشرفت ها و پیگیری مربوط به توافقات و یادداشت های دوجانبه امضا شده در جریان سفر آقای رئیسی به اسلام آباد را مورد بررسی قرار دهند.
دکتر امیری مقدم افزود: با توجه به عزم مقامات دو کشور برای اجرایی کردن توافقات صورت گرفته امیدواریم مهمترین هدف این سفر که رساندن حجم تجارت دوجانبه به ۱۰ میلیارد دلار در سال است محقق گردد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


سفیر کشورمان در ادامه توافقات و یادداشت های همکاری دوجانبه به امضا رسیده میان ایران و پاکستان را به شرح ذیل اعلام کرد:
۱) موافقتنامه همکاری های امنیتی
۲) موافقتنامه همکاری قضایی در امور مدنی و تجاری
۳) موافقتنامه همکاری در امور دامپزشکی و بهداشت دامی
۴) یادداشت تفاهم همکاری برای ایجاد مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی
۵) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با وزارت پاکستانی های مقیم خارج و توسعه منابع انسانی پاکستان
۶) یادداشت تفاهم‌نامه برای تبادل فیلم های سینمایی میان سازمان امور سینمایی و سمعی بصری ایران با وزارت اطلاعات و رسانه‌های گروهی پاکستان
۷) یادداشت تفاهم نامه شناسایی متقابل استاندارد میان سازمان استاندارد جمهوری اسلامی ایران با سازمان استاندارد و کنترل کیفیت پاکستان
۸) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری قضایی میان وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران با وزارت قانون و دادگستری پاکستان.

دیگر خبرها

  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • دفاع جانانه کارشناسان عرب از ایران: صدام را به خاطر بیاورید!
  • روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • همکاری ایران و پاکستان در بخش دام
  • (ویدئو) تصاویری پر بازدید از صحرای بزرگ عربستان با عنوان «حومه آخرالزمانی ریاض»
  • سفیر ایران: خاندوزی هفته آینده به عربستان می رود
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط