Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@05:40:49 GMT

بازگشایی محدود مساجد و اماکن زیارتی از فردا

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۲۹۲۵

بازگشایی محدود مساجد و اماکن زیارتی از فردا

بر اساس ابلاغ ستاد ملی کرونا، مساجد، امامزاده‌ها و اماکن زیارتی از فردا امکان فعالیت دارند، اما بازگشایی آن‌ها مشروط و محدود خواهد بود.

به گزارش فارس، در حالی که بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا و در پی نارنجی شدن وضعیت بیماری کرونا در تهران، مشاغل گروه‌های یک و ۲ از فردا، روزانه تا ساعت ۲۰ اجازه فعالیت گرفته‌اند، اما بازگشایی مساجد و اماکن زیارتی که در مشاغل گروه ۲ تعریف شده‌اند، کاملا مشروط و محدود است و نه از بازگشایی تربت‌خانه‌ها در امامزادگان تهران خبری هست و نه امکان برپایی نماز جماعت مساجد فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر، معاون فرهنگی ـ اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در این باره به خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس گفت: طبق اعلام آقای زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، مساجد این شهر امکان فعالیت محدود خواهند داشت و از فردا فقط برای اقامه نمازهای پنج‌گانه باز می‌شوند، ولی همان‌طور که نماز جمعه برقرار نشده، امکان برپایی نماز جماعت در مساجد پایتخت نیز فراهم نیست.


طبق اعلام ستاد مبارزه با کرونا، اقامه نماز جماعت در تهران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان ناممکن است

زیارتگاه‌ها، امامزادگان و بقاع متبرکه شهر تهران نیز در زمره مشاغل گروه دوم هستند که از فردا می‌توانند پذیرای زائران باشند، اما وضعیت این اماکن زیارتی با گذشته، چندان تفاوتی نخواهد داشت. در حالی که روابط عمومی امامزاده ۵ تن (ع) و مدیر امامزاده زید علیه‌السلام بازار می‌گویند هنوز هیچ ابلاغیه‌ای مبنی بر تغییر وضعیت پذیرش زائران به دست آن‌ها نرسیده، حجت‌الاسلام احسان بی‌آزار تهرانی، تولیت امامزاده صالح علیه‌السلام به خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس می‌گوید: ما صحن امامزاده را از ساعت ۱۰ تا ۱۸ باز می‌گذاشتیم که همچنان این رویه برقرار است و اجازه بازگشایی تربت‌خانه و قسمت ضریح امامزاده داده نشده است.

امامزاده صالح این روزها از پیکر مطهر دانشمند شهید هسته‌ای، محسن فخری‌زاده میزبانی می‌کند

امامزادگاه و بقاع متبرکه استان تهران، پیش از این فقط در روزهای پنجشنبه و جمعه برای زیارت قبور اموات باز می‌شد که با تغییر وضعیت تهران از قرمز به نارنجی و ابلاغ جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا از این پس این اماکن زیارتی همه‌روزه به صورت محدود، پذیرای زائران در صحن‌ها هستند.

زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بدون تغییر خواهد بود

حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام، تنها زیارتگاه بزرگ شهر تهران است که زیرمجموعه سازمان اوقاف نیست. این حرم تا امروز از ساعت ۷ صبح تا ۱۸ زائرپذیر بود و با مصوبه جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز درهای این حرم نورانی از حوالی طلوع آفتاب تا پس از اذان مغرب به افق تهران به روی زائران باز خواهد بود.

با تغییر وضعیت تهران به نارنجی، همچنان درهای شبستان‌ها و ضریح‌های مطهر (حضرت عبدالعظیم، امامزاده طاهر و امامزاده حمزة بن موسی‌بن جعفر علیهم‌السلام) بسته است و زائران حرم‌های سه‌گانه فقط در صحن‌ها می‌توانند به زیارت بپردازند. همچنین نماز جمعه و جماعات در این حرم‌ها اقامه نخواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003BUH

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مساجد کرونا محدودیت کرونایی اماکن زیارتی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضایی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد اظهار کرد: زیرساخت‌های لازم را باید برای استقبال از زائران اربعین فراهم کنیم و توقع مردم و زائران هم این است که نواقص و کمبودهای سال‌های گذشته رفع شود.

وی با اشاره به اینکه سومین سال است که کردستان میزبان زائران اربعین است افزود: این مهم افتخار بزرگی بوده و برکات آن در سطح فردی و استانی شامل منطقه شده است.

دبیر ستاد اربعین کردستان بر ضرورت استفاده از تجربیات سال‌های گذشته دستگاه‌ها برای رفع مشکلات زیرساخت و ارائه خدمات بهتر به زوار اربعین تاکید کرد.

رضایی رویکرد ستاد اربعین را در سال جاری انجام فعالیت‌ها توسط خود کمیته‌ها اعلام کرد و گفت: برای اجرای برنامه‌ها باید نیم نگاهی به مریوان داشته باشیم و اقداماتی که انجام می‌شود با هماهنگی فرمانداری مریوان باشد.

وی با بیان اینکه امسال سفر زوار اربعین از ۱۶ مرداد آغاز می‌شود یادآور شد: می‌طلبد، نیازهای زیرساخت و حمل و نقل به طور کامل تأمین شود.

دبیر ستاد اربعین کردستان خاطرنشان کرد: سال گذشته در بحث تردد مشکل داشتیم و باید با طرف عراقی مذاکره کنیم تا مسائل حمل و نقل، محل استقرار و کرایه خودروها برطرف شود.

رضایی از دستگاه‌ها و کمیته‌های مربوط به ستاد اربعین خواست نیازمندی‌های واقعی خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها پیشنهادهای خود را برای مردمی‌تر کردن اربعین به ستاد ارائه دهند، ضمن اینکه جانمایی موکب‌ها در مرز باشماق منطقی و از روی نیاز باشد.

این مقام مسئول بر ضرورت انعکاس خدمات مردم کردستان به زائران اربعین و برکات اربعین برای مردم استان و منطقه از طریق رسانه‌ها و کمیته اطلاع رسانی تاکید کرد.

کد خبر 6081353

دیگر خبرها

  • برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • لزوم مشارکت کانون‌های مساجد در برنامه‌های دهه کرامت
  • تاکید یک مقام تبلیغی برتکریم مقام دختران استان تهران طی دهه کرامت
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • انتقال فرهنگ اهل بیت (ع) در بازسازی عتبات عالیات
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی