Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها گفت: اگر رییس جمهور بودم، طرح مجلس را عملیاتی نمی‌کردم.

«سید مصطفی هاشمی طبا»، نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، در رابطه با طرح مجلس "مبنی بر خروج از برجام" گفت: اطلاعی از انگیزه سیاسی طراحان این طرح ندارم، اما طبق حرف، ‌نطق و شعارهای نمایندگان می توان اینگونه گفت که نمایندگان و مجموعه اصولگرایان، به دنبال این هستند تا دولت را از برجام بیرون بیندازند و آن را به نام خود بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارها آقایان قالیباف، باهنر، ولایتی و سایر مقامات کشور مطرح کرده اند، مسئله مذاکره و برجام یک امر ملی و در سطح بالای مقامات مملکتی است، آقایان در مجلس قصدشان این است که بگویند کسی غیر از ما در مقام بالای مملکتی، حق تصمیم گیری ندارد، در حالیکه همه این تصمیمات در سطوح بالا چکش کاری می شود. البته این طرح هم در بین مقامات عالی رتبه مورد بحث قرار خواهد گرفت.

او ادامه  داد: راهی که دوستان در مجلس انتخاب کردند، به قفل شدن مسایل مملکت می‌انجامد و نهایتا اگر قطعنامه های جدیدی علیه ایران صادر شود، مصوبات شورای امنیت به صورت فراگیر، جهانی می شود که در نهایت، ایران را به یک کشور منزوی تبدیل می کند و باید هزینه های زیادی پرداخت کنیم در حالیکه، چیز زیادی هم عاید کشور نمی‌شود.

هاشمی طبا گفت: باید بدانیم که در دنیا می خواهیم زندگی کنیم یا نه، اگر بنا داریم همانند کره شمالی باشیم که بحث دیگری است. رهبری همواره مطرح کردند که مراوادت بین المللی کشور باید پابرجا باشد. کشور را گاز انبری محاصره کردند. اسراییل در آذربایجان، کردستان و خلیج فارس حضور دارد ایران حتی یک میوه هم نمی تواند به امارات صادر کند و به نوعی با این طرح، کشور را در گاز انبر مضاعف قرار می دهیم.

این فعال سیاسی با اشاره به به طرح مجلس بیان کرد: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها حتی به نفع خود اصولگرایان هم نیست، یک حرکت عبث و بیهوده ای است، اگر در انتخابات۱۴۰۰ یک رییس جمهور مورد تایید مجلس انقلابی بر سر کار بیاید، می خواهد چکار کند آیا بنای جنگ دارد؟! قطعا این طور نیست جنگ بر ضرر همه است.
هر رییس‌جمهوری با هر دیدگاهی از جنگ اجتناب می کند زیرا همه در جنگ، آسیب‌پذیر هستند. اینگونه نیست که فقط امارات آسیب پذیر باشد. همیشه گفته ایم، قدرت کشور بازدارندگی است اینکه تصور کنیم ایران اگر بزند آنها اقدامی نخواهند کرد، تصور واهی است و مانند زمان فتحعلی شاه و‌ ماجرای سید مجاهد می شود که کشور را مجبور کرد تا به روسیه حمله کند و نهایتا به قرارداد ترکمنچای انجامید، یک رییس جمهور نمی تواند اینگونه فکر کند. با این طرح کشور در آینده باید امتیازات بسیاری بدهد.

او در پاسخ به این سوال که اگر رییس جمهور بودید این طرح را عملیاتی می کردید، گفت: اگر رییس جمهور بودم به این طرح عمل نمی کردم ولو اینکه دادگاهی شوم و به خلع من بینجامد و به زندان بروم، شجاعت این را داشتم که این طرح را عملیاتی نکنم و مجازات آن را به جان می خریدم./ برنا 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اگر رییس جمهور طرح مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران نام اتوبان پاکستان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین در پی سفر «سید ابراهیم رئیسی» رییس‌جمهور ایران به پاکستان، دولت فدرال این کشور اعلام کرد که تصمیم گرفته یکی از بزرگ‌راه‌های آن را به نام همسایه خود، «ایران» نامگذاری کند.

شبکه ای‌آروای نیوز در این باره گزارش داد: خیابان یازدهم اسلام‌آباد «خیابان ایران» نام گرفته است. این تصمیم طی جلسه کابینه دولت فدرال اتخاذ شد. پروژه احداث اتوبان یازدهم اسلام‌آباد به تازگی آغاز شده است.

به نقل از ایسنا رئیسی که در راس یک هیات دیپلماتیک بلندپایه به پاکستان سفر کرده بود، مورد استقبال «ریاض حسین پیرزاده» و « موداسیر تیپو» سفیر پاکستان در ایران قرار گرفت.

طبق اعلام وزارت امور خارجه پاکستان، رئیسی قرار است با نخست‌وزیر، رییس جمهور، رییس سنا و رییس مجلس ملی این کشور دیدار کند.

مقامات دو کشور درباره تقویت روابط دوجانبه، تجارت و همکاری در حوزه انرژی، کشاورزی و دیگر بخش‌ها گفت‌وگو کردند.

طبق اعلام وزارت امور خارجه پاکستان، طرفین همچنین قرار است درباره همکاری در زمینه مسائل جهانی و منطقه‌ای وهمکاری دوجانبه برای مقابله با تهدید مشترک تروریسم نیز رایزنی کنند.

پاکستان و ایران تصمیم گرفته‌اند یک منطقه اقتصادی ویژه مشترک با هدف تقویت اقتصاد دو کشور نیز ایجاد کنند.

منابع مطلب به ای‌آروای نیوز گفتند که کابینه دولت فدرال به امضای یکت تفاهم‌نامه همکاری با ایران در طی سفر رییس جمهور ایران به اسلام‌آباد چراغ سبز نشان داده است و طرفین پیش‌نویس آن را نیز نهایی کرده‌اند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898209

دیگر خبرها

  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرزهای ایران می‌شود
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • تاکید بر نقش مجالس ایران و پاکستان در تسریع ارتقای روابط فیمابین
  • « ایران » نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • ایران نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات‌رییسه مجلس آینده