Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی رییس کل دادگستری کردستان گفت: اقدامات خوبی در راستای مقابله با فساد به ویژه در ادارات، تخلفات اداری و حتی در دستگاه قضایی انجام شده که باید برای تنویر افکار عمومی در خصوص آن‌ها اطلاع رسانی شود.

او با بیان اینکه در این راستا برای جرائم اداری پرونده تشکیل، رسیدگی شده و یا در حال رسیدگی است، اضافه کرد: اولویت‌های دستگاه قضایی در سند تحول قوه قضاییه آمده و دادگستری کردستان هم آن‌ها را در اولویت کاری قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه مبارزه با فساد درون و برون قوه در اولویت است، افزود: کاهش جمعیت کیفری در زندان‌ها بویژه زندانیان مالی و مهریه، نگاه نو به مباحث زندان با توجه به واقعیت‌های زندان‌ها و جامعه، جلوگیری از اطاله دادرسی که یکی از راه‌های تحقق آن رفتن به سمت دادرسی هوشمند و الکترونیک محسوب می‌شود، از جمله اولویت‌ها است.

رئیس کل دادگستری کردستان با اشاره به اینکه ارتباطات و استعلامات با سایر دستگاه‌ها نیز به سمت مکانیزه و آنلاین پیش می‌رود که سرعت عمل را افزایش دهد، یادآور شد: دفاتر خدمات قضایی آغاز کار دادرسی هوشمند بودند و در ادامه دادرسی الکترونیک از طریق زندان و ابلاغ‌های الکترونیک هم اجرایی شد.

حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد: در مدت نزدیک به ۲ سال مدیریت آیت الله رئیسی در قوه قضاییه و در جهت جلب رضایت عمومی از دستگاه قضایی اقدامات خوبی انجام شده که آثار آن هم با امید مضاعفی که در مردم ایجاد شد، دیده می‌شود.

او در رابطه با شیوه‌هایی که برای کاهش جمعیت کیفری در پیش گرفته می‌شود، گفت: صدور قرار تامین مناسب در ابتدای شروع به تحقیقات که در حد امکان منتهی به بازداشت نشود، تعلیق مجازات و تعویق صدور حکم برخی از راه‌های کاهش جمعیت کیفری زندانیان است.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: در حین اجرای حکم هم آزادی مشروط و در درون زندان هم امکان استفاده از مرخصی از مواردی است که قانونگذار برای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و حضور کمتر زندانیان در زندان پیش بینی کرده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع قضایی قوه قضائیه کاهش جمعیت کیفری حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد مؤمنانه!/ امیرالمؤمنین چگونه برخورد می کرد؟

به گزارش جماران؛ سیدضیاء مرتضوی در یادداشتی نوشت:

بدون شرح و بدون قضاوت عرض می شود:

۱- «علیّ بن هرمه» مسئول بازار اهواز بود و مرتکب خیانت در اموال بازاریان شد. امیرالمؤمنین، صلوات الله علیه، در نامه به رفاعة بن شدّاد بجلیّ که قاضی اهواز بود، درباره تشدید مجازات وی نوشت:

«وقتی نامه مرا خواندی ابن‌هرمه را از بازار برکنار ساز و برای مردم بازداشت و زندانی کن؛ درباره او جار بزن و به مردم خود نامه بنویس و نظر مرا درباره‌ او اعلام کن؛ 

درباره‌ او دچار غفلت و کوتاهی نشوی که پیش خداوند تباه خواهی شد و تو را به بدترین شکل برکنار خواهم کرد –و از این کار به خدا می‌سپارمت-. 

روز جمعه که شد او را از زندان بیرون آور و سی و پنج تازیانه بزن و در بازارها بگردان و هر کسی علیه او شاهدی آورد، او را سوگند نیز بده و از درآمد ابن‌هرمه به میزان شهادت به او بده؛ 

دستور بده با خواری و زشتی و اهانت به زندان برگردانده شود؛ 

پاهای او را با تسمه‌ای ببند و او را هنگام نماز بیرون آور؛ 

میان او و کسی که برایش غذا یا آب یا لباس یا فرشی می‌آورد مانع نشوغ 

نگذار هیچ کسی که به او تلقین سرسختی می‌کند و امید رهایی می‌دهد، با او دیدار کند؛ اگر هم خبر درست یافتی که کسی به او چیزی یاد داد که مایه زیان به یک مسلمانی است، آن شخص را با تازیانه بزن و زندانی کن تا توبه کند؛ 

دستور بده زندانیان در شب به برای تفرّج به حیاط زندان برده شوند، به جز ابن‌هرمه را؛ مگر اینکه نگران شوی بمیرد که در این صورت او را با زندانیان به حیاط ببر. 

اگر دیدی طاقت یا توان دارد، پس از سی روز، سی و پنج تازیانه دیگر افزون بر آن سی و پنج تازیانه نخست، بر او بزن؛ 

برای من بنویس که درباره بازار چه کردی و چه کسی را پس از این خائن گماشتی و حقوق این خائن را نیز قطع کن» (دعائم الاسلام ۲/ ۵۳۲).

۲- امیرالمؤمنین(ع) به دنبال دریافت گزارشی از سوء استفاده «منذر بن جارود عبدی»، در نامه‌ای به او نوشت: 

«... و اگر خبری که به من رسیده درست باشد، شتر قبیله‌ات و بند کفش‌ات باارزش‌تر از توست. کسی با چنین ویژگی شایستگی ندارد که با او روزنه نفوذ دشمن بسته شود یا امری اجرا گردد یا او جایگاهی والا یابد یا شریک امانتی شمرده شود یا امین در پرهیز از خیانت انگاشته شود. هنگامی که این نامه‌ به تو رسید، بی‌درنگ سوی من روانه شو، ان شاء الله» (نهج البلاغه، نامه ۷۱).

۳- از طلا گشتن پشیمان گشته‌ایم،

مرحمت فرموده ما را مس کنید!

و السلام.

دیگر خبرها

  • بازداشت پیمانکاران مرتبط با عضو شورا و کارمندان شهرداری بندر امام خمینی
  • بازداشت چند پیمانکار و کارمند شهرداری بندر امام
  • استفاده از ظرفیت قانونی برای کاهش جمعیت کیفری در زندان‌های بوشهر
  • آزادی نزدیک به سه هزار زندانی در آذربایجان غربی در سال گذشته
  • هدف اصلی دستگاه قضایی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • کاهش جمعیت کیفری زندان‌های استان بوشهر
  • افزایش سرمایه اجتماعی و رضایتمندی مردم در گرو مبارزه با فساد
  • اهمیت نظارت درون سازمانی و مبارزه با فساد/ لزوم کاهش زمان دادرسی و تکریم ارباب رجوع
  • برخورد مؤمنانه!/ امیرالمؤمنین چگونه برخورد می کرد؟
  • حکم زندان برای ۲ مقام ارشد فوتبال چین