Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا اعلام کرد که رئیس جمهور منتخب این کشور در بسیاری از تصمیمات ترامپ از جمله تصمیم کاهش شمار دیپلمات‌ها در بغداد بازنگری خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از بغداد الیوم، «فیلیپ کراولی» معاون وزیر خارجه اسبق امریکا در گفتگویی مطبوعاتی درباره کاهش تعداد دیپلمات های آمریکایی در عراق گفت: این یک اقدام موقتی است و دولت آینده درباره آن تجدید نظر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: دولت جو بایدن در بسیاری از اقدامات و تصمیمات که ترامپ درخصوص عراق اتخاذ  کرده، بازنگری می کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی گفت: تصمیم کاهش به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا و قبل از کنار رفتن وی از قدرت گرفته شده است. این اقدام موقتی است و ما باید منتظر جو بایدن رئیس جمهور منتخب باشیم. دولت جدید در کاخ سفید در راستای بازنگری در تصمیم کاهش شمار دیپلماتها حرکت خواهد کرد. همانطور که در بسیاری از تصمیمات و اقدامات انجام شده از سوی ترامپ تجدید نظر خواهد کرد.

قبلا پایگاه پولتیکو گزارش داده بود که دولت آمریکا دستور کاهش شمار دیپلمات‌های سفارتش در بغداد به نصف را به دلایل امنیتی داده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این در حالی است که «ماتیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد اعلام کرده بود که به وظایف خود در سفارت آمریکا در بغداد ادامه خواهد داد.

چند هفته پیش هم وزارت دفاع آمریکا از کاهش شمار نظامیان این کشور در عراق از سه هزار نظامی به 2500 نظامی خبر داده بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جوزف بایدن دونالد ترامپ اخبار آمریکا اخبار عراق جوزف بایدن دونالد ترامپ اخبار آمریکا اخبار عراق کاهش شمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۴۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال‌استریت‌ژورنال دست آمریکا را درباره رفح رو کرد!

به گزارش خبرآنلاین در ۲ روز نشست و مذاکره میان «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مقام‌های ارشد آمریکایی در کاخ سفید و پنتاگون درباره عملیات برنامه‌ریزی‌شده در رفح، موضوع بحث‌ها درباره چگونگی توقف آن نبود بلکه موضوع، چگونگی محافظت از غیرنظامیان بود.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال روز چهارشنبه و با این مقدمه نوشت لحن صحبت‌ها میان آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در واشنگتن با هفته‌های گذشته فرق کرده است؛ زمانی‌که مقام‌های آمریکایی با صدای رسا به اسرائیل درباره حمله تمام‌عیار به رفح هشدار می‌دادند اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان به انجام این حمله اصرار دارد.

رفح در جنوب غزه میزبان حدود ۱.۵ آواره فلسطینی است که در پی حملات به شمال و مرکز این باریکه، به این منطقه‌ی واقع در مرز مصر پناه آورده‌اند. نتانیاهو مدعی است آخرین مقرهای حماس در این منطقه واقع است.

رسانه آمریکایی خبر داده در رایزنی گالانت با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن «گفت‌وگوهای عمل‌گرایانه‌ای درباره عملیات مرحله‌ای اسرائیل در رفح به‌منظور کاهش تلفات بالقوه به غیرنظامیان و اطمینان از اینکه اسرائیل چهار گردان حماس در رفح را متلاشی کند، شکل گرفت».

به نقل از ایسنا وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از نشست‌های خود با مقام‌های آمریکایی در کاخ سفید گفت: «فکر می‌کنم یک تفاهم بر سر متلاشی‌کردن حماس وجود دارد».

این اظهارات مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی درحالی‌ است که تل‌آویو بارها از نابودی حماس در شمال غزه گفته بود اما رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند هزاران نیروی حماس همچنان در این مناطق حضور دارند.

وال‌استریت‌ژرونال در ادامه نوشت «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در جلسه روز سه‌شنبه، گالانت را تحت فشار گذاشت تا قبل از آغاز حمله به رفح، ترتیبات موثری برای حفاظت از غیرنظامیان وجود داشته باشد.

یک مقام دفاعی آمریکا می‌گوید: «این یک توالی است. بُعد نظامی عملیات نباید تا زمانی‌که ابعاد انسانی آن به صورت کامل مورد توجه قرار نگرفته است، پیش برود».

رسانه آمریکایی نوشته دوطرف توافق داشتند که گردان‌های حماس در رفح باید برای اینکه نیروهای آن نتوانند به وضعیت گذشته بازگردند و یا به وارد کردن سلاح به غزه ادامه دهند، از هم پاشیده شوند.

آن‌ها گفته‌اند این اقدامات پیش‌نیاز پایان جنگ و هموار کردن مسیر برای یک حکومت سیاسی جدید در غزه است. در سایه عدم گزینه‌های بهتر، این به معنای تلاش برای یافتن راه‌هایی برای همکاری با تل‌آویو در راهبرد آن برای حمله به رفح عنوان شده است.

مقام‌های مصری گفته‌اند پس از شکست مذاکرات در دوحه، مقام‌های اسرائیلی به میانجی‌گران گفته‌اند که در صورت ناکامی در رسیدن به توافق آتش‌بس، ارتش این رژیم به محض پایان ماه رمضان عملیات در رفح را آغاز می‌کند. آن‌ها همچنین گفته‌اند ممکن است مذاکرات در پایان این هفته و این‌بار در قاهره از سر گرفته شود.

وال‌استریت‌ژورنال در ادامه گزارش خود و با اشاره به پابرجا ماندن اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن بر سر حمله به رفح، از قول مقام دفاعی آمریکا نوشت: «هدف ما این است که به اسرائیل کمک کنیم تا جایگزینی برای عملیات نظامی تمام‌عیار و یا شاید زودهنگام پیدا کنیم».

گفت‌وگوهای بیشتری نیز میان مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی برنامه‌ریزی شده تا موضوعات پیچیده باقی‌ماننده را حل‌وفصل کنند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888736

دیگر خبرها

  • این کسی است که می‌تواند آمریکا را نابود کند | آمریکایی‌ها اینگونه خود را برای جنگ داخلی آماده می‌کنند
  • ادعای بولتون: پوتین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • تماس پرتنش اسرائیل و آمریکا پیش از تصویب قطعنامه آتش‌بس غزه و تمسخر واکنش نتانیاهو
  • بلومبرگ: ماکرون آمریکا را خشمگین کرد
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • وال‌استریت‌ژورنال دست آمریکا را درباره رفح رو کرد!
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟