Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت یک‌هفته از بارش‌های اخیر در خوزستان و وقوع سیل و آبگرفتگی در برخی مناطق اهواز، نیرو‌های امدادی و جهادی ستاد اجرایی فرمان امام همچنان مشغول خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان این مناطق هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید سلیمانی، مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام که از نخستین روز‌های وقوع سیل، به خوزستان و مناطق سیل‌زده استان سفر کرده، از آغاز دومین مرحله خدمت‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام دراین مناطق متناسب با نیاز‌های مردم خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درپی صدور دستور دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برای بسیج امکانات ستاد به منظور کمک به مردم سیل‌زده و پس از پایان مرحله اول خدمت‌رسانی ستاد در شهر‌هایی که در بارش‌های اخیر دچار آبگرفتگی شده‌اند، مرحله دوم این امدادرسانی به مردم عزیز شهرستان‌های بندرامام، ماهشهر، شادگان، اهواز، کارون و هندیجان آغاز شد که این مرحله شامل نیاز‌های پسابحران مردم آسیب‌دیده میشود.

سلیمانی درخصوص جزئیات این خدمات افزود: امدادرسانی دراین مرحله شامل توزیع بسته‌های بهداشتی ضدکرونایی شامل ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی کننده، تهیه و توزیع غذای گرم، توزیع بسته‌های معیشتی شامل اقلامی مانند ماکارانی، روغن، رب گوجه فرنگی، حبوبات و سایر اقلام غذایی خشک و همچنین شستشوی فرش خانه‌های آسیب دیده، توزیع پلاستیک برای آسیب نم‌گرفتگی در منازل و همچنین اجرای طرح "مهارت احسان" به منظور تعمیر لوازم‌خانگی آسیب‌دیدگان توسط نیرو‌های جهادی متخصص ستاد اجرایی فرمان امام میشود.

مدیرعامل بنیاد احسان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون آشپزخانه‌های ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق شادگان، کوی مدرس اهواز، ماهشهر، هندیجان و بندر امام دایر است و روزانه بیش از ۱۰ هزار پرس غذای گرم بین مردم سیل‌زده توزیع می‌کنیم و این خدمت‌رسانی‌ها تا عادی شدن شرایط زندگی مردم ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید سلیمانی ستاد اجرایی فرمان امام مناطق سیل زده سیل خوزستان بلایای طبیعی ستاد اجرایی فرمان امام خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین سرمست ظهر امروز شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از راه‌های افزایش سطح سلامت این است که مردم با وضعیت خود در این خصوص آشنا شوند و همان را مطالبه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به نظارت بر فعالیت مراکز غیرمجاز پزشکی در خوزستان گفت: زمانی نظارت موفق است که همکاری مردم را داشته باشیم، در واقع اگر تعداد گروه‌های نظارتی را افزایش دهیم اما مردم همکاری نکنند و تخلف را بپذیرند، آنگاه نمی‌توان کاری انجام داد؛ لذا از مردم درخواست می‌شود پیش از مراجعه به مراکز درمانی به خصوص در مورد زیبایی، حتماً استعلام بگیرند که این مرکز مورد تأیید مرکز نظارت است یا خیر.

وی در خصوص مساله زیرساخت‌های درمانی در خوزستان بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان در حال تکمیل هستند و باید از آنچه در حال حاضر داریم بهتر استفاده کنیم، همچنین ۲۰۰ پروژه بهداشتی در سطح استان فعال است که حدود ۱۵۰ پروژه آن، بنا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در حوزه بیمارستانی به نوعی نقص اصلی در مرکز استان است، تصریح کرد: کمبود تخت یکی از موارد در این زمینه بود که در بیمارستان‌های امام خمینی و گلستان وجود داشت، در سال ۱۴۰۱ و اوایل سال ۱۴۰۲ به دنبال حل این مساله بودیم تا نهایتاً در اواخر سال گذشته بیمارستان گلستان اهواز در این خصوص به نتیجه رسید و در آینده برای بیمارستان‌های امام خمینی و رازی این امر پیگیر خواهیم بود.

وی با اعلام اینکه تجهیزات زیرساختی مادر به طور عمده در اهواز انجام شده است، عنوان کرد: برای بیمارستان‌های امام خمینی و گلستان اهواز دستگاه‌های سی تی اسکن نو خریداری شده که دستگاه بیمارستان امام خمینی نصب شده است، همچنین در حال آماده سازی فضا برای دستگاه‌های ام آر آی و سی تی اسکن در بیمارستان گلستان اهواز هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: همچنین دستگاه شتاب دهنده از سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت و از ابتدای سال‌جاری به صورت کامل برای ارائه خدمت به بیماران سرطانی راه اندازی شده است.

سرمست در ادامه مهمترین زیرساخت درمانی در خوزستان را نیروی انسانی اعلام و عنوان کرد: در این حوزه از سال ۹۹ مجوز استخدام نداشتیم اما با اقدامات صورت گرفته در سطح متوسط استانی، ضریب پرستار نسبت به تخت را به ۰.۷ رساندیم؛ البته نمی‌گوییم این تعداد خوب است اما به سمت تکمیل شدن رفته‌ایم.

وی افزود: در حوزه آموزش، رشته‌های متعدد برای فلوشیپ و فوق تخصص فراخوانده‌ایم که بعضی از آنها جذب شده و تلاش می‌کنیم که مجوز را از وزارت بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: در مسجدسلیمان یک مجتمع عالی سلامت وجود داشت که برای آن مجوز دانشکده علوم پزشکی گرفته شد و این اقدام انجام شده در حوزه زیرساختی است.

سرمست خبر داد: مجمع خیران سلامت خوزستان مجدد فعال شده و امید است که با کمک مردم خیر خوزستانی که همیشه پیشگام بوده‌اند، بتوانیم مشکلات را کاهش و خدمات را بیشتر و با کیفیت‌تر ارائه دهیم.

کد خبر 6083778

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال احمر یزد به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب کشور + فیلم
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان
  • دومین کاروان حمایتی کمک به سیل‌زدگان بلوچستان قرارگاه قدس توزیع شد
  • انجام ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بلوچستان
  • تصاویری از امدادرسانی هوایی به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان + فیلم
  • تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان
  • هلال احمر در خط مقدم امدادرسانی به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان