چگونه پس از ابتلا به کرونا روند بهبود ریهها را سرعت دهیم؟
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۵۸۸۳
به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری نووستی، دکتر الکساندر کارابننکو متخصص ریه اظهار کرد: التهاب ریه ناشی از عفونت با ویروس کرونا عواقبی دارد که باید مدتی با آن مقابله کرد. از جمله آثار سوء ویروس کرونا بر ریه بیمار ایجاد منطقه وسیعی از تغییرات فیبروکیستیک، سرفه و تنگی نفس است که همه آنها به شرط عدم مداخله در این فرآیند، در یک دوره زمانی کمتر از ۱.
۵ ماه ناپدید میشوند.او افزود: فرآیند احیا در بدن همواره صورت میگیرد و وقتی سلولها میمیرند، سلولهای جدیدی به جای آنها تولید میشود، از همین طریق ساختار ریهها نیز احیا میشود. اما در برخی موارد مانند زمانی که فرد بدست خود، جانش را به خطر میاندازد این روند به طور کامل انجام نمیشود.
آسیبهای ریوی ناشی از کرونا ترمیم میشود؟
به گفته این پزشک متخصص، فردی که سیگار میکشد به ریههای خود فرصت بهبودی نمیدهد؛ بنابراین سیگار کشیدن در این مورد نه تنها عادت بدی است، بلکه یک نوع خودکشی آرام است.
کارابننکو توضیح افزود: اگر فرد مبتلا به ویروس کرونا سیگار بکشد، ریههای او هرگز از التهاب شدید یا آثار سوء این ویروس بهبود نمییابند. سیگار کشیدن پس از ابتلا به این بیماری به بیان ساده یک خودکشی آرام است؛ اما اگر سیگار نکشیم، ریهها به راحتی بهبود مییابند که البته روند آن در افراد مختلف، متفاوت است.
او تاکید کرد: این روند به طور متوسط بین سه ماه تا یک سال کامل طول میکشد و بستگی زیادی به وضعیت سیستم ایمنی بدن و آمادگی جسمانی فرد دارد.
این پزشک متخصص گفت: تمام بیماریهای مربوط به ویروس کرونا و سایر بیماریهای تنفسی مسری نشان دهنده ضعف سیستم دفاعی بدن هستند که مهمترین آنها سیستم ایمنی بدن و سپس آمادگی جسمانی است. کسی که ورزش میکند و سبک زندگی سالمی دارد، حتی اگر به این بیماری هم مبتلا شود، به مانند فردی که از سلامتی خود مراقبت نمیکند، تحت تاثیر این بیماری قرار نخواهد گرفت.
کد خبر 569622 برچسبها بیماری
تبلیغات در خبربان
منبع: همشهری آنلاین
کلیدواژه: بیماری ویروس کرونا ریه ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دومان سهند
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
اجاره کلبه چوبی
بازی های جدید سرویس Xbox Game Pass ماه جولای...
اخبار فناوری
کتاب صوتی
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
معرفی و تحلیل بهترین سریال های اکشن ترکی از...
کلینیک بتن ایران
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
تفاوت کولر گازی و آبی
تعمیر فوری گوشی شیائومی
کولر گازی 36000 گری
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
گزارش: ضرر احتمالی تسلا از سرمایهگذاری در بیت کوین...
تهیه غذا
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
خبر هوشمند فهام
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
فروش کفش
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
افزودنی های بتن چیست؟
داربست
دوره دیجیتال مارکتینگ
حضانت فرزند در طلاق توافقی
بهترین برند کولر چیست؟
خبر بعدی:
ورزش، مهمترين راه کاهش سرعت پيشرفت پارکينسون
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر مهری سالاری با اشاره به اینکه پارکینسون دومین بیماری شایع تخریبکننده سیستم عصب مرکزی در بین بیماریهای مغز و اعصاب به حساب میآید، اظهار کرد: پارکینسون یک بیماری مزمن است و ابتلا به این بیماری معمولا در افراد بالای 60 سال شایع و شیوع آن در آقایان بیشتر از خانمها و علائم اصلی آن در فرد مبتلا کندی در حرکت، سفتی و وجود لرزش است.
این متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات حرکتی با اعلام اینکه درمان دارویی در مراحل اولیه و پیشرفته پارکینسون میتواند برای بیماران بسیار کمککننده باشد، ادامه داد: خوشبختانه پارکینسون در بین بیماریهای مغز و اعصاب به خوبی به درمان دارویی جواب میدهد و میتواند باعث بهبود کیفیت زندگی بیماران و بهبود عملکرد فرد مبتلا شود؛ داروهای مورد استفاده عوارض خاصی ندارد و فقط در برخی از بیماران باعث ایجاد حرکت اضافه می شود که نشاندهنده تاثیر خوب و کارکرد درست داروست.
وی گفت: از نظر علمی سه روز ورزش در هفته و هر بار یک ساعت در کاهش سرعت پیشرفت این بیماری پیش رونده بسیار کمک کننده و مفید خواهد بود و تغییر در سبک زندگی تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از ابتلا به پارکینسون دارد.
خانم سالاری با تاکید بر سبک زندگی سالم و مصرف سبزیجات و میوه جات تازه و استفاده بیشتر از گوشت سفید، بیان کرد: از نظر علمی ثابت شده که نوشیدن روزی یک فنجان قهوه در روز میتواند در جلوگیری از ابتلا به پارکینسون موثر باشد و نقش ویژه ای در حفاظت از سلولهای عصبی دارد.
فلوشیپ اختلالات حرکتی یادآور شد: برخلاف باور عمومی که وجود لرزش را دلیل بر ابتلا به پارکینسون میداند، هر لرزشی بیماری پارکینسون نیست، به عنوان مثال بیماری شایعتری از پارکینسون به نام لرزش خوش خیم و یا لرزش خانوادگی وجود دارد که شیوع این بیماری نیز با افزایش سن بیشتر میشود که در برخی از بیماران که لرزش دست و سر دارند امکان وجود این بیماری دور از ذهن نیست که با مراجعه به پزشک و معاینه و بررسی خصوصیات لرزشی و وجود و یا نبود کندی و سفتی در حرکت، تشخیص ابتلا به نوع بیماری آسان خواهد شد.
وی گفت: در حال حاضر هیچگونه روش غربالگری برای تشخیص ابتلا به پارکینسون در آینده وجود ندارد و استفاده از MRI فقط تفکیک پارکینسون از دیگر بیماریهاست.
این عضو هیئت مدیره انجمن پارکینسون با اعلام برنامه ریزیهای حمایتی و ایجاد تسهیلات با هزینههای بسیار اندک برای کار درمانی در آینده نزدیک گفت: از بیماران دعوت میشود تا با ثبت اطلاعات خود در پایگاه اینترنتی انجمن پارکینسون از این برنامههای حمایتی که در دستور کار این انجمن است با خبر و بهرمند شوند و یاری رسان ما در کنترل این بیماری در کشور باشند.