Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «میشل بارنیه» نماینده شورای اروپا و «دیوید فراست» نماینده نخست وزیر انگلیس در امور برگزیت شامگاه جمعه با صدور بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که هنوز اختلاف نظرهای چشم‌گیری میان دو طرف وجود دارد. «به همین خاطر آن‌ها توافق کردند که برای توجیه مسئولین خود درباره وضعیت مذاکرات، گفت‌وگوها را متوقف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

با توجه به ضیق وقت، گفته می‌شود بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس و اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا قرار است فردا درباره روند مذاکرات تلفنی صحبت کنند.

اگر مذاکرات به نتیجه نرسد آینده روابط دو طرف از سال آینده میلادی (۲۰۲۱) بر مبنای تعرفه های سازمان تجارت جهانی خواهد بود که هزینه‌ تبادل کالا میان دو طرف را به میزان چشم‌گیری افزایش می‌دهد.

این درحالیست که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی به تازگی در گزارشی هشدار داده که اجرای برگزیت بی‌توافق ضربه مهلکی را به اقتصاد انگلیس وارد خواهد کرد و در دراز مدت پیامدهای ناگواری را برای بازده اقتصادی و گسترش بی‌کاری در این کشور به همراه خواهد داشت.

نهاد ناظر بر عملکرد اقتصادی دولت انگلیس (او بی آر) هم پیش‌بینی کرده که اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، رشد اقتصادی این کشور در سال آینده ۲ درصد منقبض خواهد شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند که در صورت تحقق برگزیت بی توافق، انگلیس بیشترین زیان مالی را در میان کشورهای صنعتی گروه ۲۰ متحمل می‌شود.

اختلاف بر سر چیست؟

آینده وضعیت ایرلند شمالی،  نقش دیوان دادگستری اروپا در اختلاف‌های طرفین،   دسترسی صیادان اتحادیه اروپا به مناطق ماهیگیری غنی انگلیس اختلافات اصلی دو طرف را در مذاکرات تشکیل می‌دهد.

بارنیه در مذاکرات برگزیت به انگلیسی ها پیشنهاد کرده که ماهی‌گیران اروپایی از ۱۸ درصد سهمیه قبلی ماهیگیری خود در آبهای انگلیس صرف نظر کنند. ابتدا، اتحادیه اروپا درخواست کرده بود که این دسترسی به طور کامل حفظ شود.  

با این حال این پیشنهاد در لندن بلافاصله به عنوان "پیشنهادی مضحک" رد شد. دولت انگلیس می خواهد ۸۰ درصد سهمیه صیدهای اروپا به این کشور مرجوع شود. بنابراین فاصله دو طرف در این خصوص هنوز هم بسیار زیاد است.

یک مقام نزدیک به دولت انگلیس که نامش فاش نشده به بی‌بی‌سی گفت بیانیه امشب نشان می‌دهد که اختلافات آن‌ها عمیق و مذاکرات با مشکل روبرو شده است.

سخنگوی بوریس جانسون پیشتر اعلام کرد که دولت برای رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا سخت در تلاش است. او با این حال تاکید کرد که انگلیس توافقی را امضاء نخواهد کرد که «به ما امکان کنترل اوضاع را برنگرداند». این سخنگو تصریح کرد: زمان خیلی کوتاه است و ما در مرحله خیلی حساسی در مذاکرات قرار داریم.

«شارل میشل» رئیس شورای اروپا نیز صبح امروز (جمعه) ضمن هشدار درباره شکست مذاکرات تاکید کرد: ما خواهان توافق با انگلیس هستیم اما نه به هر قیمتی.

مذاکرات انگلیس و اتحادیه اروپا درباره آینده همکاری‌های تجاری دو طرف، پس از اجرای برگزیت در بهمن‌ماه سال گذشته آغاز شد.  دو طرف مایل هستند تا پیش از برگزاری نشست سران اروپا در هفته آینده به توافق برسند. اعضای پارلمان اروپا هم در حال آماده شدن برای یک نشست ویژه در تاریخ ۲۸ دسامبر (۸ دی) در خصوص برگزیت هستند.

به گزارش منابع خبری «بارنیه» که برای مذاکره با طرف انگلیسی به لندن سفر کرده، برنامه بازگشت خود به بروکسل را به امید تداوم مذاکرات و دستیابی به توافق با انگلیس لغو کرده است. هرچند گفته می‌شود که فرانسه به برگزیت بی‌توافق رضایت داده است.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا لندن برگزیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا لندن برگزیت اتحادیه اروپا لندن برگزیت اخبار کنکور اتحادیه اروپا دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند

حسین امیر عبداللهیان، از سفر رئیس جمهور به ترکمنستان در آینده خبر داد .

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر دو روزه خود به ترکمنستان  در جمع خبرنگاران درباره نتایج رایزنی‌هایش با مقامات عالی رتبه و ارشد  این کشور اظهار کرد : در این دیدارها چگونگی پیشرفت و اجرای آخرین توافقات بین سران دو کشور در جریان دیدار اخیر مقامات عالی رتبه ترکمنستان از تهران را مرور کردیم .

وی با بیان این که ما اتفاق نظر داشتیم که در حوزه‌هایی همچون انرژی، ترانزیت، حمل و نقل، علم و فناوری همکاری‌ها را توسعه دهیم، خاطر نشان کرد: حجم تبادل تجاری دو کشور به نحو رضایت بخشی در حال افزایش است و با توافقات امروز امیدوار هستیم در هفته‌های آینده شاهد جهشی در حجم تبادل تجاری بین دو کشور باشیم.

امیر عبداللهیان با بیان این که در این دیدارها همچنین درباره آب و حق‌آبه ایران و ترکمنستان از سددوستی که تحت تاثیر برنامه‌های بالادستی افغانستان قرار دارد، رایزنی و گفت وگو کردیم ،گفت: کمیته‌ای در این رابطه، تلاش‌های جدی را انجام خواهد داد که اقدامات خارج از حوزه ایران و ترکمنستان و منابع بالادستی در حوزه آب، تاثیری در حق‌آبه ایران و ترکمنستان در سد دوستی بر جای نگذارد.

وی با بیان اینکه از گذشته‌ همکاری‌هایی بین دوکشور در حوزه برق و گاز بین دو کشور وجود دارد و این همکاری‌ها را بیش از گذشته تقویت خواهیم کرد، در بخش دیگری از صحبت های خود با خبرنگاران افزود : تعداد محدودی زندانی در دو کشور وجود دارد که در دیدار با رهبر ملی ترکمنستان توافق شد که ما بتوانیم گام‌هایی را برای استرداد و تبادل زندانیان برداریم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که امیدواریم در آینده و در زمانی که توافق کردیم، شاهد سفر آقای رئیسی به عشق‌آباد باشیم ، تصریح کرد : طبعا تا آن زمان، ما و همکارانمان در وزارت خارجه‌ دو کشور ایران و ترکمنستان تلاش خواهیم کرد که برای موفقیت این سفر، گام‌های موثری را برداریم.

امیرعبداللهیان در این ارتباط همچنین تصریح کرد : یکی از اهداف سفرم به ترکمنستان فراهم کردن مقدمات سفر رئیس جمهور ایران به ترکمنستان با مروری بر آنچه در گذشته بین دو کشور توافق شده و ارزیابی میزان پیشرفت این روابط بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • توافقات دوجانبه میان افغانستان و پاکستان
  • ماکرون پیمان مرکوسور را رد کرد
  • اروپا قواعد گمرکی علیه اوکراین را تشدید می‌کند
  • توافق تجاری افغانستان و پاکستان
  • پشت پرده تراز منفی تجارت ایران در ۱۴۰۲
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد
  • مذاکرات مثبت منچستریونایتد با یوفا برای دریافت مجوز حضور در اروپا
  • واکنش دوحه به خروج هیأت اسرائیلی از مذاکرات آتش‌بس غزه