Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا طی دستوری به پنتاگون خواستار خروج اکثر نیرو‌های آمریکایی از سومالی شده است.

این اقدام ترامپ در راستای طرح کاهش نیرو‌های نظامی آمریکا در خارج از کشور صورت می‌گیرد و در پی آن بخش عمده‌ای از نیرو‌های آمریکایی تا ۱۵ ژانویه (۲۵ دی ماه) از سومالی که حدود ۷۰۰ نظامی هستند، خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترامپ سومالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تیک‌تاک به زودی از دسترس آمریکایی‌ها خارج می‌شود؟

مجلس نمایندگان آمریکا لایحه دیگری را تصویب کرد که در صورت عدم فروش تیک‌تاک به شرکت‌های غربی، موجب ممنوعیت این پلتفرم در ایالات‌متحده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم،  درگیری بین شرکت تیک‌تاک و دولت آمریکا به یک زمینه بین‌المللی گسترده تبدیل شده است. این درگیری، به دلیل موارد مختلف از جمله حفظ حریم خصوصی، امنیت ملی و رقابت اقتصادی به وجود آمده است.

به گزارش‌ها، دولت آمریکا در حال بررسی اقدامات احتمالی برای محدود کردن فعالیت‌های شرکت تیک‌تاک در ایالات متحده است. این بررسی‌ها اغلب به دلیل نگرانی‌ها درباره امنیت داده‌ها و پتانسیل استفاده از این داده‌ها توسط دولت چین، کشوری که شرکت مادر تیک‌تاک در آن مستقر است، انجام می‌شود.

به علاوه، درگیری‌های اقتصادی بین آمریکا و چین نیز نقش مهمی در این تنش‌ها ایفا می‌کند. این درگیری‌ها باعث شده تا اقدامات دولت آمریکا علیه شرکت‌های چینی، از جمله تیک‌تاک، افزایش یابد.

در پاسخ به این تنش‌ها، تیک‌تاک تلاش می‌کند تا با ارائه تضمینات در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها، از جمله ایجاد مراکز داده مستقل در خارج از چین، اعتماد دولت آمریکا را جلب کند.

با این حال، این درگیری‌ها احتمالاً همچنان ادامه دارد و تأثیراتی بر روابط بین‌المللی، اقتصاد، و حقوق شهروندان دارد. برای کنترل این تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل‌های مناسب، نیاز به همکاری بین دولت‌ها، شرکت‌ها، و سازمان‌های بین‌المللی است.

 نمایندگان مجلس در لایحه‌ای که بخشی از یک لایحه بزرگ‌تر در رابطه با کمک‌های خارجی و تحریم دشمنان خارجی است، درخواست کردند که ممنوعیت تیک‌تاک در صورت عدم واگذاری این پلتفرم به شرکت‌های غربی، اجرایی شود. با توجه به اینکه این لایحه ازجمله به بحث کمک مالی به اوکراین و دیگر نقاط می‌پردازد، سنا احتمالاً زودتر به بررسی آن خواهد پرداخت.

لایحه قبلی مجلس نمایندگان هنوز در صف بررسی مجلس سنا باقی مانده و واکنش‌های متناقضی را از سوی قانون‌گذاران دریافت کرده است. برای مثال، «ماریا کنت‌ول»، رئیس کمیته بازرگانی سنا که کمیته او معمولاً قبل از ورود لوایح به صحن مجلس به بررسی این پیشنهادها می‌پردازد، واکنش مشخص و درواقع تمایلی به این لایحه نداشته است. اما پس از تصویب این پیشنهاد در لایحه جدید کمک‌های خارجی، او از این قانون استقبال کرده است.

طبق این قانون جدید، بایت‌دنس حداکثر یک سال زمان خواهد داشت تا معامله فروش تیک‌تاک را تکمیل کند. متن این پیشنهاد می‌گوید این شرکت ابتدا 9 ماه فرصت دارد تا فروش پلتفرم خود را انجام دهد و اگر به زمان بیشتری برای تکمیل قرارداد نیاز داشت، با فرمان رئیس‌جمهور می‌توان سه ماه دیگر به این شرکت زمان ارائه کرد.

اگر لایحه کمک‌های خارجی در مجلس سنا تصویب شود، در مرحله بعدی روی میز رئیس‌جمهور آمریکا خواهد رفت. «جو بایدن» پیش‌تر اعلام کرده بود که در صورت تصویب قانونی برای تعیین وضعیت تیک‌تاک، آن را امضا خواهد کرد. درنهایت باید ببینیم تکلیف این شبکه اجتماعی محبوب در آمریکا چه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • عملیات خود را علیه نیروهای آمریکایی از سر می‌گیریم
  • پایگاه آمریکا در فرودگاه حسکه سوریه هدف قرار گرفت
  • پایگاه آمریکا در فرودگاه حسکه سوریه هدف گرفته شد
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • آیا تیک‌تاک به زودی از دسترس آمریکایی‌ها خارج می‌شود؟
  • خروج نیرو‌های آمریکا از نیجر، پیروزی استراتژیک روسیه
  • چرا آمریکا باید نگران حمله مجدد ایران به اسرائیل باشد؟
  • چاد نیرو‌های آمریکایی را تهدید به اخراج کرد
  • نیویورک‌تایمز: آمریکا نیروهای نظامی‌اش را از نیجر خارج می‌کند