Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از ارائه سالانه ۸۶ هزار وسیله کمک توانبخشی به معلولان خبرداد.

 محمد نفریه روز شنبه افزود: به طور مثال دستگاه نوت‌تیکر که نوعی لپ تاپ نابینایان است ۶ تا ۷ میلیون تومان قیمت داشت اما اکنون قیمت آن به ۴۰ میلیون تومان رسیده و تهیه آن برای معلولان و نابینایان سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بهزیستی امسال هدف‌گذاری کرده که ۱۰۰ دستگاه نوت‌تیکر خریداری کند و آنها را در اماکن عمومی مانند کتابخانه ها و انجمن های مربوطه قرار دهد.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: در واردات تجهیزات کمک توانبخشی برای معلولان مشکل داریم و بجز سمعک به تجهیزات کمک توانبخشی ارز دولتی اختصاص داده نمی شود.

رعایت نشدن اصول مناسب سازی برای معلولان

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور به مناسب سازی برای معلولان اشاره کرد و گفت: مناسب‌سازی نباید محدود به رمپ ها و راه ها باشد بلکه به طور مثال اگر ناشنوا یا نابینایان به چهار راه رسیدند باید چراغ های راهنمایی برای آنها مناسب سازی شده باشد.

نفریه تاکید کرد: مناسب سازی در سطح شهر فقط وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه ها باید امکانات مناسب سازی را فراهم کنند و حتی وب آنها باید برای معلولان قابل دسترسی باشد.

وی خاطرنشان کرد: ساختمان های جدید بالای ۱۲ واحد حتماً باید دو واحد از آنها برای معلولان مناسب‌سازی شده باشد اما متاسفانه در برخی ساختمان ها بالابر برای معلولان نصب می شود و هنگامی که پایان کار را گرفتند این بالابرها برداشته می‌شوند در حالی که مناسب‌سازی یک وظیفه عمومی است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: در قانون حمایت از افراد دارای معلولیت کمیته برای مناسب سازی پیش‌بینی شده که سه ماه قبل جلسه آن در شهرداری تهران برگزار شد.

نفریه افزود: ریاست کمیته مناسب سازی با وزارت کشور و دبیری آن با بهزیستی است؛ از ابتدای سال ۶ جلسه برگزار شده است.

وی در ادامه به جشنواره شهید رجایی اشاره کرد و گفت: در این جشنواره اهداف مناسب سازی در نظر گرفته شده و بر اساس آن به ادارات دولتی امتیاز داده می شود و از سال گذشته تاکنون مناسب سازی مراکز دولتی ۹ درصد افزایش داشته است.

معاون توانبخشی بهزیستی درباره نرم افزار شاد نیز گفت: ماه گذشته با آموزش و پرورش جلسه ای در این زمینه داشتیم و دستور داده شد که این نرم افزار برای معلولان مناسب سازی شود.

نفریه افزود: مناسب‌سازی نرم افزار شاد در دست اقدام است و به زودی برای معلولان کاملاً قابل استفاده خواهد شد.

/ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: توانبخشی سازمان بهزیستی کشور برای معلولان کمک توانبخشی مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • ضرب الاجل بازرسی لرستان برای ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر