Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم مستند "بلاگردون" که به بخش ویژه کرونا چهاردهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت راه یافته است، این فیلم را انعکاسی از فرهنگ ایثار ایرانیان در مواجهه با کرونا می‌داند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، "بلاگردون" مستندی به کارگردانی حسین علی‌مددی است که همراه بیست و چهار فیلم مستند دیگر به "بخش ویژه کرونا" چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت راه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بخش که به شکل رقابتی برگزار می‌شود، فیلم‎های مستند تولید شده با موضوع همه‌گیری بیماری کرونا و تأثیرات مختلف آن در زمینه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی به نمایش درآمده و مورد داوری قرار می‌گیرند.
حسین علی‌مددی کارگردان مستند "بلاگردون" درباره ساخت این اثر به خبرنگار هنرآنلاین، گفت: در سیلی که سال گذشته در شیراز رخ داد، افراد زیادی را دیدیم که داوطلبانه با پلاکارد‌هایی ایستاده بودند و برای مسافران حادثه‌دیده، جا و مکان استراحت درست کرده و غذا بردند. در هنگام شیوع کرونا نیز دقیقاً در بخش‌های مختلف همین اتفاق افتاد، بدون این که کسی از آن‌ها بخواهد، گروه‌های مختلفی تشکیل و هر کدام در حد توانایی‌شان مشغول به کار شدند.
این کارگردان با اشاره به این که ساخت مستندش را اواخر موج اول کرونا آغاز کرده افزود: در ابتدا گروه‌های داوطلب را که در زمینه‌های مختلف مشغول به کار بودند شناسایی و مصاحبه را آغاز کردیم. مثلاً یکی از این گروه‌ها طلبه‌هایی بودند که داوطلبانه اموات کرونایی را غسل می‌دادند. با شیوع کرونا، بسیاری از ترس ابتلا به بیماری، از شستشوی اموات کرونایی سر باز زدند و در همین راستا داوطلبان آستین بالا زدند. طلبه‌ای در این گروه بود که از نروژ آمده بود تا به مادرش در استان فارس سر بزند، اما با شیوع کرونا در ایران ماند و به گروه طلبه‌های داوطلب پیوست تا تعداد اعضای گروه به حد نصاب برسد و مشغول کفن و دفن شوند.
علی‌مددی تشریح کرد: گروه‌های مردمی داوطلب هم در مساجد مستقر بودند که شامل گروه‌های غیرمذهبی نیز می‌شدند، اما همه با هدف کمک به مردم در شرایط کرونایی آمده بودند و خیلی‌هایشان برای حل مشکل اقتصادی مردم در این اوضاع، کمک‌های معیشتی و غذا پخش می‌کردند. با این گروه‌ها مصاحبه کردیم و از هدفشان پرسیدیم. "بلاگردون" درواقع انعکاسی از فرهنگ ایثار ایرانیان در مواجهه با کرونا است.
علی‌مددی با اشاره به چالش‌هایی که برای ساخت این مستند در شرایط کرونا با آن مواجه بود، اظهار کرد: من در ساخت مستندهایم معمولاً سعی می‌کنم خودم تصویر نگیرم تا تسلط بیشتری روی کار و قاب‌بندی و موضوع داشته باشم. ولی به‌واسطه کرونایی بودن بسیاری از جا‌هایی که باید برای فیلمبرداری می‌رفتیم مثل بیمارستان و بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کرونایی، محل دفنشان و... هیچ تصویربرداری راضی نشد که برای تولید مستند حاضر شود و خودم مجبور شدم تصاویر را بگیرم و این کار تمرکز بیشتری نیاز داشت.
او هماهنگی با گروه‌های داوطلب را از مشکلات دیگر تولید مستند "بلاگردون" خواند و تصریح کرد: بعضی‌ها نمی‌خواستند تصاویرشان پخش شود یا از کارشان فیلمبرداری شود. مثلاً گروهی برای کادر درمان آبمیوه طبیعی تهیه می‌کردند و به آن‌ها می‌رساندند این‌ها راضی به آمدن جلوی دوربین نشدند و ترجیح می‌دادند نامشان مخفی بماند. با وجود سختی‌هایی که تولید مستند "بلاگردون" برایم به همراه داشت، توفیقی شد که به‌موقع آماده شده و به جشنواره سینما حقیقت برسد. امیدوارم همه آثار بخش ویژه کرونا در جشنواره به‌خوبی دیده شوند تا خستگی چند ماهه مستندسازان از بین برود.
‌مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی کشور، چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران سینما حقیقت را از ۲۵ آذر تا دوم به‌صورت مجازی و نمایش آنلاین برگزار خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره سینماحقیقت فیلم های سینمایی بیماری کرونا ویروس کرونا سینما حقیقت علی مددی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر ارسلان دمیرچی به خبرنگار صدا و سیمای گفت: ۳ هزار و ۶۸۲ داوطلب زن و مرد گیلان در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و ۸ هزار و ۲۹۲ نفر هم در گروه آزمایشی علوم انسانی صبح امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۴ حوزه امتحانی در گیلان با یکدیگر رقابت کردند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه گیلان در برگزاری آزمون‌های سراسری، گفت: عصر امروز هم هزار و ۲۱۹ داوطلب در گروه هنر و ۲ هزار و ۶۹۵ نفر در گروه زبان‌های خارجی در گیلان با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

دکتر ارسلان دمیرچی از شرکت ۱۱ هزار و ۹۱۳ داوطلب زن و مرد گیلانی در گروه آزمایشی علوم تجربی صبح فردا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: نتیجه مرحله نخست کنکور نیمه اول خرداد و نتیجه نهایی هم هفته آخر شهریور اعلام خواهد شد.

وی اضافه کرد: ۲۷ هزار و ۸۰۱ داوطلب زن و مرد گیلانی در مرحله نخست آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کردند که از این تعداد داوطلب، ۱۸ هزار و ۱۷۵ نفر زن و ۹ هزار و ۶۲۶ نفر مرد هستند.

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • کمیاب: لبخند آقای مددی! (عکس)