Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا گفت: در عرصه‌های دفاعی بیشترین استفاده را از تحریم‌ها کردیم و به خودکفایی در تجهیزات دفاعی رسیده‌ایم و امروز دیگر دست ما برای دریافت تجهیزات به سوی کشورهای بیگانه دراز نیست. - اخبار استانها -

امیردریادار دوم آریا شفقت رودسری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار کرد: از آغاز پیروی انقلاب اسلامی و زمانی که این انقلاب نوپا بود، تهدیدات استکبار جهانی به خصوص آمریکا وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تست‌های موشک زیرسطحی جاسک 2 موفقیت‌آمیز بود/ رصد 24 ساعته هوایی خلیج فارس با پهپاد سیمرغ + فیلمناوگروه هفتاد رزمی نیروی دریایی ‌ارتش ‌در خلیج عدن مستقر شد/الحاق ناوشکن‌های بومی به بدنه نیروی دریایی ارتشامیر رستگاری: به‌کارگیری موشک‌های کروز "عمود پرتاب" با برد بلند در ناوشکن‌های ارتش/ الحاق هواناو پیروزان تا پایان سال

فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب با اشاره به تهدیدات آمریکا در عرصه‌های اقتصادی و نظامی ادامه داد: این تهدیدها در برهه‌های مختلف وجود دارد و با تنومند شدن درخت نوپای انقلاب اسلامی در چند دهه گذشته تهدیدها و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده و این، آن چیزی که امروز مسجل شده و جهان نیز به آن ایمان دارد.

شفقت تصریح کرد: در عرصه‌های دفاعی بیشترین استفاده را از تحریم‌ها کردیم و به خودکفایی در تجهیزات دفاعی رسیده‌ایم و امروز دیگر دست ما برای دریافت تجهیزات به سوی کشورهای بیگانه دراز نیست.

وی خاطر نشان کر‌د: زمانی که کشوری خودش توانمندی دفاعی کشورش را تامین می‌کند مسلما از اقتدار و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و هر گونه تهدیدی از هر منطقه و کشوری پاسخ کوبنده و پشیمان کننده‌ای خواهیم داد.

در ادامه مصاحبه اختصاصی خبرگزاری تسنیم با فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا را مشاهده خواهید کرد:

گزارشگران: میثم میرزاده و فاطمه رستخیز 

انتهای پیام/864/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک

با توجه به آنکه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی راهکار اصلی افزایش بهره وری، کاهش ضایعات و ضامن امنیت غذایی کشور محسوب می شود، از این رو حمایت دولت در بخش نوسازی ناوگان کشاورزی و  دسترسی به تکنولوژی روز دنیا در جهت تحقق شعار سال  امری ضروری است.

بنابر آمار اعلامی فائو سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره هدر می رود، درحالی‌ که با نوسازی مکانیزاسیون تا حدی جلوی دورریز گرفته می شود که این امر در خودکفایی محصولات استراتژیک تاثیر بسزایی دارد.

در همین ارتباط کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع وزارت جهاد گفت: با توجه به اهمیت موضوع برداشت غلات به ویژه گندم به عنوان راهبردی ترین محصول تولیدی،  برنامه‌ریزی‌های مدونی به منظور ساماندهی ناوگان ماشینی برداشت غلات و کلزای کشور صورت گرفته است. در طرح نوسازی و جایگزینی کمباین‌های فرسوده  شاهد کاهش درصد افت و ریزش معناداری در محصول برداشت شده خواهیم بود. با اولویت‌بندی به عمل آمده در سال ۱۴۰۳ پیش بینی می شود که ۱۰۰۰ دستگاه انواع کمباین غلات به ناوگان برداشت اضافه گردد.

متوسط عمر کمباین در کشور ۱۳ سال به بالاست

در ادامه علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: امکان توسعه مکانیزاسیون کشاورزی بدون منابع مالی و اعتبارات وجود ندارد، از این رو نوسازی ناوگان مکانیزاسیون نیازمند حمایت از کشاورزان و بهره برداران است.

او با بیان اینکه نوسازی ناوگان مکانیزاسیون در کاهش هدررفت ضایعات تاثیر بسزایی دارد، افزود: ناوگان فرسوده کشاورزی کارایی ندارد به طوریکه کشاورزان هرچقدر هزینه کنند، نتیجه مطلوبی عایدشان نمی شود. گرچه توان تولید کمباین های پیشرفته را نداریم و از طرفی واردات هم بسیار گران تمام می شود، اما نوسازی مکانیزاسیون در تحقق شعار سال بواسطه کاهش دورریزها تاثیر بسزایی دارد. به عنوان مثال وقتی ۴ تن در هکتار گندم تولید می شود، اما بواسطه ریزش ۱۰ درصد آن هدر می رود، لذا برای تحقق شعار سال و جهش تولید باید جلوی دورریز گرفته شود.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه سرمایه گذاری مناسبی در تراکتور و کمباین نداریم، افزود: بنابر آمار متوسط عمر کمباین در کشورما ۱۳ سال به بالاست و از طرفی واردات محدود تکاپوی نیاز کشور را نمی دهد. از این رو دسترسی به تکنولوژی روز دنیا به منظور ایجاد رقابت نیازمند برنامه ریزی است.

او با انتقاد از نرخ بالای سود تسهیلات در بخش کشاورزی گفت: علی رغم آنکه سود تضمینی کشاورزان ۱۵ تا ۲۰ درصد است، اما کشاورزان برای خرید تراکتور و ادوات کشاورزی باید برای دریافت تسهیلات سود ۲۳ درصدی پرداخت کنند، درحالی‌که اگر بدنبال افزایش بهره وری و تحقق شعار سال هستیم، باید تسهیلات با نرخ بهره پایین در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

۳۰۰ هزار دستگاه تراکتور در بخش کشاورزی باید نوسازی شود

قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: بنابر آمار وزارت جهاد ۳۰۰ هزار دستگاه تراکتور بدلیل عمر بالای ۱۳ تا ۱۴ سال باید از مزارع خارج و نوسازی شوند.

دیگر خبرها

  • رئیسی: هرگونه تعرض به خاک ایران پاسخی پشیمان‌کننده دارد
  • سرلشکر موسوی: هر تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان کننده روبه‌رو خواهد شد
  • فرمانده کل ارتش : هر تجاوز دشمنان با پاسخ پشیمان کننده روبه‌رو خواهد شد
  • هر تجاوزی که به منافع کشور صورت گیرد، با پاسخ پشیمان کننده رو به رو خواهد شد
  • سرلشکر موسوی: هر تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان‌کننده روبه‌رو خواهد شد
  • هر تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان کننده روبه‌رو خواهد شد
  • هر تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان کننده روبرو خواهد شد
  • برگزاری مراسم رژه در روز ارتش / تجهیزات دفاعی به نمایش در آمد
  • اگر دشمنان اقدامی کنند، با تجهیزات مهلک‌تری پاسخ خواهیم داد
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک