Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-03-29@02:36:25 GMT

مجوز احداث گذر سرتل- نیروگاه اتمی در بوشهر صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۹۸۶۱

مجوز احداث گذر سرتل- نیروگاه اتمی در بوشهر صادر شد

شهردار بوشهر گفت: احداث گذر سرتل – نیروگاه اتمی به عنوان یکی از مطالبات مهم شهروندان محله‌‏های جنوبی این شهر مجوز شورای ترافیک را دریافت کرد.

به گزارش ایمنا، حسین صالحیان اظهار کرد: بزودی مجوز نهایی آن در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری نیز صادر و پیش بینی می‌شود در مدت ۴۵ روز آینده عملیات اجرایی آن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه‬ کرد: این پروژه از دیرباز از مطالبات شهروندان مناطق جنوبی شهر بوشهر به شمار می‌رود که اجرای آن کمک خوبی به رونق این مناطق محسوب می‏‌شود.

شهردار‬ بوشهر‬ ادامه داد: همچنین آسفالت کوچه‌‏های خاکی شهر بوشهر نیز در سال جاری ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که پیش بینی شده تا پایان امسال ۳۵ تا ۴۰ کوچه آسفالت شود.

صالحیان‬ افزود: در برنامه شهرداری بوشهر اکنون اجرا طرح‏‌های نیمه تمام از جمله تقاطع سردار سلیمانی در اولویت اجرا قرار دارد.

وی‬ یادآور شد: برای اجرا این پروژه با توافق صورت گرفته با پیمانکار و پرداخت بدهی‏‌ها روند اجرا آن شتاب گرفته است.

شهردار بوشهر افزود: برای احداث این پروژه که در مقطعی تنها یک فرد آن هم برای نگهبانی از تأسیسات فعالیت می‌کرد بزودی با افزایش ظرفیت نیروها روند اجرا آن شتابان‌تر می‌شود.

صالحیان ادامه داد: شهرداری بوشهر در زمان حاضر هشت پروژه مهم عمران شهری در دست اجرا دارد که براساس برنامه‎زمان بندی روند احداث آن دنبال خواهد شد.

وی اظهار کرد: بودجه شهرداری بوشهر در سال جاری ۳۰۰ میلیارد ریال است که از این میزان ۶۰ درصد در حوزه جاری و مابقی در حوزه عمرانی هزینه می‌شود.

شهردار بوشهر یادآور شد: با توجه که بودجه امسال شهرداری بوشهر از سال گذشته بسته شده شهرداری باید براساس برنامه تدوینی عمل کند زیرا ظرفیت لازم برای تغییر برنامه‌ها وجود ندارد و با این شرایط باید پروژه‌‏های نیمه تمام را در دستور کار قرار داد.

منبع: ایرنا

کد خبر 459498

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری پروژه هاي عمراني بوشهر حقوق شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی

صنعت برق کشور تلاش برای به حداقل رساندن ناترازی برق را در سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داد، تلاش‌هایی که در تمامی حوزه‌ها اعم از توسعه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی، سیکل ترکیبی و انواع تجدیدپذیرها پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، میزان ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور تا پایان دی‌ماه سال ۱۴۰۲به عدد ۹۲ هزار و ۵۵ مگاوات رسید که نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر۱.۴ درصد افزایش داشته است. در این بین میزان ظرفیت نیروگاه‌های گازی کشور با ۳.۱ درصد افزایش به رقم ۲۳ هزار ۳۳۰ مگاوات رسید که ۲۵.۳ درصد از کل ظرفیت تولید نیروگاهی کشور را شامل می‌شود.

با توجه به این اعداد و ارقام افزایش بهره‌بری و ظرفیت تولید نیروگاهی در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار می‌گیرد، به همین دلیل برنامه‌ها و اهداف این بخش بسیار حائز اهمیت است.

افزایش ظرفیت از طریق تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام نیروگاهی، افزایش کارایی و رفع محدودیت‌های تولید نیروگاه‌های حرارتی و جایگزینی نیروگاه‌های فرسوده، برنامه‌ریزی برای احداث و بهره‌برداری از حداقل ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید توسط صنایع بزرگ و بهره‌برداری از ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با احداث و رویکرد افزایش بازدهی از اهم برنامه‌های این حوزه است.

در سال ۱۴۰۲ افزایش ۲۰۰۰ مگاوات توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخار، ‌ اخذ مصوبه ۲۰۰۰ مگاوات احداث نیروگاه تجدیدپذیر و پاک توسط صنایع با استفاده از ساز و کار تهاتر انرژی که تاکنون ظرفیت ۳۱۴۲.۷ مگاوات در ۵۲ ساختگاه پروانه احداث نیروگاه تجدیدپذیر را دریافت کرده‌اند را شاهد بودیم.

همچنین احداث و بهره‌برداری از ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی بعد از اخذ مصوبه وزیر نیرو با استفاده از ظرفیت ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید که تاکنون ۲۰۷۳ مگاوات از ۴۰۰۰ مگاوات در دست احداث است، دیگر عملکرد مهم سال گذشته بوده است.

از طرفی اخذ مصوبه احداث نیروگاه‌های بادی در چارچوب ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید هم از دیگر دستاوردهای سال ۱۴۰۲ بوده است.

مقرر شده است برای سال جدید، بهره‌برداری از ۱۱، ۷۲۵ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی شامل ۲۵۹۶ مگاوات نیروگاه حرارتی بزرگ و مقیاس متوسط و ۹، ۱۲۹ مگاوات نیروگاه‌های بخش صنایع صورت گیرد. همچنین مناقصه برای  احداث نیروگاه‌های بادی صورت پذیرد تا جذب سرمایه در این بخش نیز انجام شده و توسعه  تا این انرژی پاک بیش از پیش گسترش یابد.

با این دست اقدامات امید است ناترازی در صنعت برق کشور از بین رفته و شاهد رشد و تعالی این صنعت  نسبت به ادوار گذشته باشیم تا با مهیا شدن زیرساخت‌ها این صنعت برای سرمایه‌گذاران جذابیت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سه برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران اجرا می‌شود
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر
  • آغاز بتن‌ریزی ساختمان راکتور واحدسوم نیروگاه اتمی بوشهر در آینده
  • پارکینگ طبقاتی شهدا به‌زودی در سنندج کلنگ‌زنی می‌شود
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر از زبان معاون سازمان انرژی اتمی
  • ممانعت از انتشار ۸ میلیون تن آلاینده با تولید برق هسته‌ای
  • محوطه سازی سایت «قره حسنلو» ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • درخواست آغاز حرکت قطار عمرانی شهر قیامدشت در سال جدید به شورا رفت