Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@20:39:10 GMT

تولید کالاهای بهداشتی با کیفیت و مازاد، آماده صادرات

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۶۰۱۵

‍‍‍‍‍‍

وزیر کشو گفت: انجام تعهدات وزارت صمت درباره تامین امکانات، تجهیزات و کالاها موفقیت آمیز بوده و با عبور از مرحله تامین داخل، به مرحله صادرات رسیده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر عبدارضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه تدارکات و پشتیبانی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا گفت: کالا‌های بهداشتی با رعایت کیفیت و کمیت و قیمت عادلانه در اختیار همه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر کشور افزود: آقای رزم حسینی وزیر صمت مسئول این کمیته گزارش‌های مفصلی در حوزه‌های مختلف مرتبط با پشتیبانی اکسیژن ساز، ونتیلاتور، ماسک و بقیه تجهیزات و امکانات مورد نیاز وزارت بهداشت گزارشی ارائه کرد.

وی گفت: دوستان در وزارت بهداشت از نیازهایشان در این شرایط گفتند و قرار شد با رعایت کیفیت و کمیت و موضوع قیمت عادلانه و مناسب، همه این خدمات را در اختیار وزارت بهداشت و ماسک، موادضدعفونی کننده و کالا‌های بهداشتی را در اختیار مردم قرار دهیم.

آقای رحمانی فضلی افزود: جلسه امروز نشان دهنده هماهنگی، همکاری و همدلی بسیار خوب در حوزه‌های مختلف بود و همین باعث شد در روند کار موفق باشیم. تعهداتی که وزارت صمت درخصوص تامین امکانات، کالا‌ها و تجهیزات دارد در جلسه بررسی شد که موفقیت آمیز بود و دوستان کمیت را پشت سر گذاشتند و روی کیفیت کار می‌کنند و از تامین کالا‌ها و خدمات مورد نیاز داخلی عبور کرده اند و به صادرات می‌اندیشند.

علیرضا رزم حسینی در حاشیه جلسه کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد ملی مبارزه با کرونا که با حضور آقای عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور برگزار شد، گفت: در چهار حوزه‌ای که تامین آن بر عهده وزارت صنعت بود خوشبختانه با مازاد تولید بیش از نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روبرو هستیم.

وی اضافه کرد: در تولید ماسک هم اکنون مازاد تولید داریم و تعدادی از تولید کنندگان درخواست صادرات داشته اند.

وزیر صمت در خصوص ساخت ونتیلاتور نیز گفت: هم اکنون دو کارخانه بزرگ کشور این محصول را برای رفع نیاز‌های وزارت بهداشت تولید می‌کنند که این دو کارخانه هم با توجه به مازاد تولید، متقاضی صادرات هستند.

وی افزود: در خصوص ساخت دستگاه اکسیژن ساز نیز هم اکنون نیاز‌های وزارت بهداشت در حال تامین از تولیدات داخلی است و در چهارمین محصولی که تامین آن بر عهده وزارت صمت بود یعنی تامین اکسیژن بیمارستان‌ها نیز، هم اکنون شرکت‌های بزرگ فولادی کشور نظیر فولاد مبارکه اصفهان، کرمان و یزد و همچنین در برخی شهرستان‌های دیگر اکسیژن مورد نیاز بیمارستان‌ها را به صورت رایگان به آن‌ها تحویل می‌دهند.

وی در خصوص صدور مجوز صادرات فراورده‌های صنعتی مبارزه با کرونا نیز گفت: قرار شد بر اساس نیاز سنجی و پس از اعلام نیاز‌های داخلی وزارت بهداشت، مازاد تولید این کارخانجات مجوز صادرات دریافت کنند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: رحمانی فضلی ، کرونا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رحمانی فضلی کرونا وزارت بهداشت رحمانی فضلی مازاد تولید هم اکنون کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در تذکری گفت: موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است. آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماهه ای برای اصلاح این وضعیت داد.   نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   وی افزود: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • واگذاری املاک مازاد وزارت کار
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • تولید قزل آلا به ۱۱۰ هزارتن می‌رسد
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است