Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر از فرماندار و وزیر امور داخلی ایالت جورجیا خواستار راستی آزمایی امضای آرا در این ایالت شد.

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر مدعی شد در صورتی که اجازه راستی‌آزمایی امضا‌های برگه‌های رای در ایالت جورجیا صادر شود وی به آسانی در این ایالت پیروز نتیجه انتخابات خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این پیام توییتری نوشت: «در صورتی که «برایان کمپ» فرماندار یا وزیر داخلی جورجیا اجازه راستی‌آزمایی ساده امضا را صادر کند من به آسانی و به سرعت (در جورجیا) پیروز می‌شوم. این کار انجام نشده و (در صورت انجام) اختلافات گسترده‌ای را نشان می‌دهد. چرا این دو جمهوری‌خواه (به این درخواست) نه می‌گویند؟ اگر ما جورجیا را پیروز شویم، همه چیز در جای خود قرار می‌گیرد.»

ترامپ اخیرا هم خواستار بررسی آرای جورجیا شد و از فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت خواست از اختیاراتش برای این منظور استفاده کند.

وی در توییتی نوشت: چرا «برایان کمپ» فرماندار بیچاره جورجیا از اختیارات اضطراری خود که به راحتی قابل انجام است برای رد کردن (اظهارات) وزیر داخلی لجوج این ایالت و تطبیق امضا‌های روی پاکت (آرا) استفاده نمی‌کند. معدنی از تقلب خواهد یافت و ما به راحتی برنده این ایالت خواهیم شد.

اندکی پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ سوم نوامبر (سیزدهم آبان) نتایج اولیه شمارش آراء، پیشتازی ترامپ را رقم زد، اما با شمرده شدن آرای دریافت شده به صورت پستی، نتیجه انتخابات به سود جو بایدن تغییر کرد و او از سوی رسانه‌ها به عنوان پیروز انتخابات معرفی شد.

ترامپ با ادعای تقلب در انتخابات چندین پرونده شکایت در ایالت‌های مورد منازعه تنظیم کرد و خواستار بازشماری و ابطال بخشی از آرای انتخاباتی شد.

با این حال تقریبا تمامی پرونده‌های شکایت تیم حقوقی ترامپ به خاطر عدم وجود شواهد و مدارک کافی رد شده‌اند و بسیاری از جمهوری‌خواهان و روسای دولت دیگر کشور‌ها پیروزی بایدن را تبریک گفته‌اند.

حتی «ویلیام بار» وزیر دادگستری دولت ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد هیچ شواهدی از تقلب گسترده که بتواند منتج به تغییر نتیجه انتخابات امسال شده باشد، وجود ندارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار دونالد ترامپ انتخابات آمریکا نتایج انتخابات آمریکا راستی آزمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج نظرسنجی جدید روزنامه «نیویورک‌تایمز» و «سی‌ینا کالج» نشان می‌دهد، دیدگاه‌ آمریکایی‌ها نسبت به ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ پس از ترک ریاست‌جمهوری مثبت‌تر شده است و این امر باعث تقویت موضع او در انتخابات شده و خطری برای استراتژی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکاست که رقیب خود را برای ریاست‌جمهوری فاقد صلاحیت دانسته است.

در حالی که خاطرات دولت پرآشوب و پر هرج و مرج ترامپ به طور قابل توجهی محو نشده است، بسیاری از رای‌دهندگان آمریکایی اکنون تصویر بهتری از مدیریت او در اقتصاد، مهاجرت و حفظ نظم و قانون دارند.

پیش از انتخابات ۲۰۲۰، تنها ۳۹ درصد از رای‌دهندگان می‌گفتند وضعیت کشورشان پس از روی کار آمدن ترامپ بهتر است. اکنون، با نگاهی به گذشته، تقریبا نیمی از آنها می‌گویند که او در دوران ریاست جمهوری خود اوضاع را بهبود بخشیده بود.

یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد که بخشی از رأی‌دهندگان نظر خود را نسبت به دوران ترامپ تغییر داده‌اند و آن سال‌ها را به عنوان دوران شکوفایی اقتصادی و امنیت ملی قوی یاد می‌کنند. تغییر دیدگاه‌ها در مورد دولت او حتی در شرایطی اتفاق می‌افتد که ترامپ با ده‌ها اتهام کیفری مواجه است و روز دوشنبه در رابطه با یکی از چهار محاکمه جنایی خود در دادگاه نیویورک حاضر شد.

بسیاری از رای‌دهندگان هنوز ترامپ را به‌عنوان یک شخصیت تفرقه‌افکن و اختلاف‌انداز به یاد می‌آورند و به او رتبه پایینی در روابط نژادی و متحد کردن کشور داده‌اند.

با این حال، سهم بیشتری از رای‌دهندگان دوره ترامپ را برای کشورشان بهتر از دولت فعلی بایدن می‌دانند؛ ۴۲ درصد ریاست‌جمهوری ترامپ را بیشتر برای کشورشان خوب ارزیابی می‌کنند، در حالی که ۲۵ درصد در مورد بایدن همین را می‌گویند. تقریبا نیمی از آنها می‌گویند که سال‌های ریاست بایدن بیشتر برای کشورشان بد بوده است.

برای این نظرسنجی با ۱۰۵۹ رای‌دهنده ثبت‌نام شده از ۷ تا ۱۱ آوریل ۲۰۲۴ صحبت شد. نظرسنجی‌های فوق از طریق تلفن و با استفاده از مصاحبه‌کنندگان زنده به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی انجام شده است.

بسیاری از حوزه‌های انتخابیه کلیدی ترامپ، مانند رای‌دهندگان سفیدپوست بدون مدرک دانشگاهی، احتمالا دیدگاه خوبی نسبت به دوران ریاست جمهوری او دارند. اما بخش وسیعی از این کشور از جمله رای‌دهندگان اسپانیایی‌تبار، رای‌دهندگان بالای ۳۰ سال و اکثر رای‌دهندگان با درآمد پایین و متوسط، اکنون سال‌های ریاست ترامپ را بیشتر خوب می‌دانند تا بد.

تغییر نگرش آمریکایی‌ها به ترامپ غیرعادی نیست؛ روسای جمهور آمریکا معمولا پس از ترک قدرت با دید بهتری دیده می‌شوند.

میانگین محبوبیت جورج بوش پسر در دوران ریاست جمهوری ۴۹ درصد بود. رای‌دهندگان اکنون برای دوران حضور او در کاخ سفید ۵۷ درصد محبوبیت نشان می‌دهند. براساس گزارش گالوپ، محبوبیت باراک اوباما پس از خروج از کاخ سفید ۱۵ درصد افزایش یافت.

مساله‌ای که در مورد رقابت ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا غیرمعمول است، این است که ترامپ دوباره نامزد انتخابات شده و احساسات در مورد ریاست جمهوری خود را به یک موضوع برجسته و بالقوه تأثیرگذار تبدیل می‌کند.

بهبودیافته‌ترین دیدگاه‌ها از ترامپ بر اقتصاد متمرکز است و چندین رای‌دهنده می‌گویند که در دوران ریاست‌جمهوری بایدن تلاش کرده‌اند تا با هزینه‌های بالاتر و تورم افزایش‌یافته دست و پنجه نرم کنند. وقتی از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی نیویورک‌تایمز و سی‌ینا کالج پرسیده شد که از دوران ریاست جمهوری ترامپ چه چیزی را به خاطر دارند، اکثریت قریب به اتفاق نظرات مثبت به وضعیت اقتصاد اشاره داشتند.

بسیاری به‌طور خاص، چک‌هایی را به یاد دارند که به‌عنوان کمک‌ هزینه و با امضای خود ترامپ در دوران کرونا برای ده‌ها میلیون آمریکایی ارسال شد. با این حال، بخش بزرگی از خاطرات رای‌دهندگان از دوران ریاست جمهوری ترامپ بدون تغییر باقی مانده است. دیدگاه‌های او در مورد مدیریت دیوان عالی تقریبا مشابه سال ۲۰۲۰ است و محبوبیت پایین ترامپ برای متحد کردن کشور تقریبا مشابه است. اکثر نظرات منفی شرکت‌کنندگان در مورد دوران ریاست جمهوری ترامپ، به شخصیت و رفتار این رئیس‌جمهور سابق اشاره دارد.

اما رای‌دهندگان دیگری هم گفتند، در حالی که سبک صحبت و لفاظی‌های تحریک‌آمیز ترامپ را تایید نمی‌کنند، از خودشان می‌پرسند که آیا در انتخابات گذشته بیش از حد بر شخصیت او تاکید کرده‌اند یا خیر.

در حالی که ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که ترامپ در مقطعی چیزی گفته که به نظر آنها توهین‌آمیز بود، این مسائل برای بسیاری به یک خاطره دور تبدیل شده است. نزدیک به نیمی از آن گروه گفتند او اخیرا حرف توهین‌آمیزی نگفته است. رای‌دهندگان جوان هم می‌گویند مدت‌ها از زمانی که ترامپ حرف توهین‌آمیزی زده باشد، می‌گذرد.

این در حالیست که بایدن بخش قابل توجهی از مبارزات انتخاباتی خود را به یادآوری برخی از تحریک‌آمیزترین اظهارات و سیاست‌های شکست‌خورده ترامپ به رای‌دهندگان اختصاص داده است، به‌ویژه در رابطه با مدیریت او در زمان همه‌گیری کرونا و نظرات جنجالی در مورد رای‌دهندگان سیاه‌پوست و اسپانیایی‌تبار.

همچنین به نظر می‌رسد برخی از ترس‌های درونی در مورد ریاست جمهوری ترامپ هم محو شده باشد. در اکتبر ۲۰۱۶، ۴۰ درصد از رای‌دهندگان آمریکایی گفتند که از کاری که ممکن است ترامپ در صورت روی کار آمدن انجام دهد، می‌ترسند. اکنون ۳۱ درصد چنین ترسی دارند. همچنین سهم تقریبا یکسانی از رای‌دهندگان می‌گوید که هم ترامپ و هم بایدن انتخاب پرخطری برای آمریکا خواهند بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در پردیس برگزار می‌شود
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • صدور اعتبارنامه ۱۴ نماینده منتخب تهران در مجلس
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ
  • درخواست دوباره لاپید برای سرنگونی نتانیاهو
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند