Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@17:30:56 GMT

زنگ خطر نبود علائم کرونا در کودکان

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۸۴۸۰

دانشمندان کانادایی اعلام کردند نبود علائم ابتلا به کووید ۱۹ در میان کودکان بسیار رایج است. ناطقان: به نقل از دیلی میل، تنها یک سال زمان نیاز بود تا کووید ۱۹ بتواند مرگبارترین همه گیری جهان را در قرن ۲۱ رقم بزند. تاکنون شمار افراد آلوده به این ویروس از مرز ۶۴ میلیون نفر عبور کرده و طی چند روز آینده شمار جان باختگان از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، میزان خطرناک بودن کووید ۱۹ برای تمامی اقشار یکسان نیست. مردان بیشتر از زنان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر از افراد سالم، و کهنسالان بیشتر از کودکان و جوانان در خطر قربانی شدن به دلیل ابتلا به کرونا هستند.

کودکان و نوجوانان یکی از اقشار سنی مهمی هستند که شواهد نشان می‌دهد کمترین آسیب پذیری را در مقابل کووید ۱۹ دارند. گرچه این گروه سنی در برابر مرگ و میر ناشی از کرونا مقاوم‌تر هستند، اما مشکل اساسی اینجاست که این گروه سنی می‌تواند به راحتی افراد آسیب پذیر را به این ویروس آلوده کند.

تحقیقات جدید دانشمندان کانادایی نشان می‌دهد بیش از یک سوم کودکان مبتلا به کرونا هیچ علائمی از بیماری را از خود نشان نمی‌دهند. ظاهر سالم این کودکان می‌تواند مشکل بزرگی در زمینه انتشار ویروس در جامعه باشد. دانشمندان دانشگاه آلبرتای کانادا با بررسی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کودک از ماه آوریل تا سپتامبر مشاهده کردند ۳۶ درصد از کودکان آلوده به کووید ۱۹ هیچ علائمی ندارند.

محققان کانادایی می‌گویند اساساً تشخیص ابتلا به کرونا در کودکان براساس علائم ظاهری بسیار سخت است. برای مثال تحقیقات ما نشان داد در میان کودکان مبتلا به کووید ۱۹ که دارای علائم بیماری بودند، سرفه و آبریزش بینی رایج‌ترین علامت بود. با این حال، در همین تحقیقات آبریزش بینی و سرفه به طور گسترده در کودکانی که تست کرونایشان منفی بود نیز مشاهده شد.

با این وجود، علائمی مانند حالت تهوع هفت برابر بیشتر و از دست دادن حس بویایی و چشایی ۳ برابر بیشتر از سایرین در کودکان مبتلا به کرونا دیده شد. محققان می‌گویند بهترین راهکار برای تشخیص ابتلای کودکان به کووید ۱۹ نمونه گیری از بینی است.

این تحقیقات بار دیگر اهمیت توجه به نقش کودکان در روند همه گیری کرونا در جامعه را نشان می‌دهد.

زنگ خطر نبود علائم کرونا در کودکان
شایع ترین علائم کرونا در کودکان

تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان داده است از میان کودکان مبتلا به کرونا که علائم بیماری را از خود نشان می‌دهند، ۵۵ درصد از بی حالی و ضعف رنج می‌برند. همچنین ۵۳ درصد این کودکان از سردرد شکایت داشته اند و بیش از ۵۰ درصد آن‌ها نیز علائم تب را نشان می‌دهند. گلو درد با ۳۸ درصد، بی اشتهایی (که منجر به بی میلی از خوردن وعده‌های غذایی می‌شود) ۳۵ درصد، مشکلات مختلف پوستی شامل خارش، التهاب، جوش و ... با ۱۵ درصد، و اسهال با ۱۳ درصد از جمله شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان مبتلا بوده است.

تیم اسپکتر، یکی از دانشمندان دانشگاه سلطنتی لندن در این باره می‌گوید: ما باید شروع به اطلاع رسانی به مردم درباره تفاوت‌های علائم کرونا در سنین مختلف کنیم. آموزگاران و والدین باید بدانند که علائم ابتلا به کرونا در کودکان بسیار متفاوت‌تر از بزرگسالان است. نباید در انجام تست کووید ۱۹ از کودکان عجله کنیم بلکه باید با شناسایی کودکان دارای علائم، اقدام به جداسازی آن‌ها از سایر کودکان و قرنطینه خانگی آن‌ها کنیم. در بسیاری از موارد کودکان تنها یکی از علائم را از خود بروز می‌دهند و باید نسبت به شناسایی صحیح آن، خانواده‌ها اهتمام لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید

    خطر مرگبار ابتلای همزمان به کرونا و آنفلوانزا

۵ علامت رایج   ابتلا به کرونا در کودکان

محققان کالج سلطنتی لندن اعلام کردند علائم تازه‌ای از ابتلای کودکان به ویروس کرونا را کشف کردند که کاملا با بزرگسالان متفاوت است. مهمترین یافته‌ها از علائم ابتلای کودکان به کووید ۱۹ نشان می‌دهد علامت رایج در این قشر از دست دادن اشتها است. اگر می‌بینید که کودکان تمایلی برای خوردن غذا ندارند و از خوردن برخی وعده‌های غذایی طفره می‌روند، این مورد می‌تواند یکی از علائم رایج ابتلا به کرونا در آن‌ها باشد.

تیم اسپکتور، استاد اپیدمولوژی کالج سلطنتی لندن در این باره گفت: پس از بررسی کودکان زیر ۱۸ سال که به ویروس کرونا آلوده شده بودند پی بردیم که علائم رایج کرونا در این قشر شامل سردرد، خستگی، تب، درد گلو و از دست دادن اشتها است. این ۵ علامت رایج در میان کودکان با ۵ علامت رایج در میان بزرگسالان که شامل سرفه، مشکلات تنفسی و از دست دادن حس بویایی و چشایی است، متفاوت است و تنها هر دو قشر در تب مشترک هستند.

او افزود: البته خارش پوست نیز یکی از علائمی است که به صورت گسترده در کودکان دیده می‌شود. خارش پوستی در کودکان می‌تواند پیش از علائم دیگر و یا پس از علائم دیگر خود را نشان دهد. از آنجا که کودکان ممکن است از گفت‌وگو با والدین درباره علائم خود پرهیز کنند، خارش پوستی بهترین پیام را می‌تواند به آن‌ها درباره خطر ابتلای کودک به کرونا بدهد.

متخصصان تاکید دارند والدین باید به طور پیوسته علائم و شرایط جسمانی کودکان خود را بررسی کنند. تحقیقات نشان می‌دهد ویروس کرونا کمترین خطر را برای کودکان دارد، با این حال، کودکان می‌توانند به راحتی این ویروس را به افراد بزرگسال انتقال دهند. افراد مسن و کسانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند در مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند و کودکان بیمار فاقد علائم می‌توانند با انتقال این ویروس به افراد آسیب پذیر، باعث گسترش شیوع کووید ۱۹ در جامعه شوند.
نقش کودکان در شیوع کرونا در جامعه

محققان بیمارستان ماساچوست آمریکا و بیمارستان عمومی کودکان در مطالعه‌ای اعلام کردند شواهد نشان می‌دهد کودکان نقش بزرگی در گسترش کووید ۱۹ در جامعه دارند. در این تحقیق ۱۹۲ فرد زیر ۲۳ سال مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. تحقیقات نشان داد در افراد نابالغ سطح ویروس موجود در مجاری تنفسی بسیار بیشتر از افراد بالغ مبتلا به کرونا است.

دکتر لاول یونکر، مدیر این تحقیقات گفت: ما از میزان بالای ویروس کرونا در مجاری تنفسی کودکان شگفت زده شدیم. کودکان بخصوص در ۴۸ ساعت نخست ابتلا به کووید ۱۹، دارای سطح بسیار بالایی از ویروس کرونا در مجاری تنفسی خود نسبت به افراد بالغ بودند.

او افزود: برخی تصور می‌کنند افرادی که به کرونای شدید مبتلا هستند و در بیمارستان بستری شده اند باعث حجم بالای شیوع ویروس کرونا در جامعه هستند. این در حالی است که کودکان مبتلا به کووید ۱۹ که علائمی از خود نشان نمی‌دهند و در جامعه حضور دارند می‌توانند با شدت بیشتری باعث انتقال ویروس شوند. به هر میزان که ویروس در مجاری تنفسی بیشتر باشد، آن فرد می‌تواند به میزان قابل توجهی ویروس را در جامعه منتشر کند.

یکی از متخصصان در این باره گفت: کودکان در مقابل عوامل بیماری زا مقاوم نیستند. با این حال، از زمان شیوع ویروس کرونا شاهد آن هستیم که درصد قابل توجهی از مبتلایان را بزرگسالان تشکیل می‌دهند. باید به کودکان به دید ناقلان خاموش و فعال ویروس کرونا نگاه کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: زنگ خطر ، نبود علائم ، کرونا ، کودکان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زنگ خطر نبود علائم کرونا کودکان علائم کرونا در کودکان ابتلا به کرونا کودکان مبتلا مبتلا به کرونا مجاری تنفسی میان کودکان ویروس کرونا نشان می دهد کووید ۱۹ دست دادن علامت رایج نبود علائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: دوره موشک تمام نشده وقتی زبان وتو می‌شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دوره موشک تمام نشده، وقتی زبان؛ وتو می‌شود، گفت: ۶۰ هزار زن باردار در غزه در شرایط طاقت فرسا به سر می‌برند و ۷۵ درصد مجروحان غزه را زنان و ۷۰ درصد مفقودان نیز زنان ‌و کودکان غزه تشکیل می‌دهند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، اولین همایش بین‌المللی "غزه زنده است" با محوریت اصلی فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت امروز در دانشگاه الزهرا(س) با هدف فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت، پاسداشت مقام انسانیت، همدردی با مردم مظلوم و مقتدر غزه به ویژه زنان و کودکان و تبیین ابعاد گوناگون عملیات "وعده صادق" در مقابل رژیم صهیونیستی با حضور جمعی از وزیران، سفرای کشورها، نماینده حماس در تهران، نماینده جنبش جهاد اسلامی و فعالان سیاسی و بین‌المللی در حال برگزاری است.

ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا در ابتدای این مراسم گفت: ما در این برهه به بحران سختی رسیده‌ایم، اینک زمان رویاروی حق و باطل و زمان ظهور آخرین ذخیره الهی برای نجات بشریت رسیده است.

وی ادامه داد: اینک 200 روز از اتفاقات غزه می‌گذرد، آن هم در پیش چشمان بی فروغ انسان‌ها و شاهدان بی تفاوت. زنان و کودکان گرسنگی را در شعب ابی طالب کشیده‌اند و اینک دوباره در غزه. تشنگی را در عاشورا کشیده‌اند و اینک در غزه. حمله و غارت و اسارت را دیده‌اند اما این بار در غزه.

ناظم بکائی با اشاره به اینکه ما در دانشگاه الزهرا دست در دست هم برای گذر از این برهه خجالت‌آور بشری به‌پا خواسته‌ایم، اظهار داشت: ما باید در بستر دانشگاهی با کمک دانشمندان مختلف و فعال کردن دیپلماسی علمی به یاری زنان و کودکان غزه برویم که برای این مسیر هم سرداران زیادی را تقدیم کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه الزهرا با تاکید بر سخنان رهبری در خصوص وعده صادق و دفاع ایران گفت: رهبری پس از وعده صادق به بار اصلی زحماتی که در این بین بر دوش همسران و فرزندان نیروهای مسلح است تاکید داشتند.

* خزعلی: 60 هزار زن باردار در غزه شرایط بحرانی دارند

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه این مراسم با اشاره به اوضاع بحرانی زنان و کودکان غزه خاطرنشان کرد: طی 6 ماه گذشته زنان و کودکان غزه سخت‌ترین رنج ها و شکنجه را تحمل کرده‌اند. بیش از 35 هزار شهید در غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

وی افزود: بیش از 3500 زن بیوه شده‌اند. گرسنگی، قحطی، فشار، شکنجه و آزار متاسفانه عادت روزمره‌ای شده که از غزه به نمایش در می‌آید. 70 درصد قربانیان جنگ اخیر را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و این در حالی است که در بازه زمانی 2008 تا 2023 کمتر از 14 درصد مرگ و میر فلسطینیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دادند.

خزعلی با اعلام این خبر که 60 هزار زن باردار در غزه در شرایط طاقت فرسا به سر می‌برند، گفت: 75 درصد مجروحان غزه را زنان و 70 درصد مفقودان نیز زنان ‌و کودکان غزه تشکیل می‌دهند و متاسفانه مجامع بین المللی سخنی ضعیف بدون عملیات بر زبان جاری می‌کنند و اگر وتو همان را هم خاموش نکند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: 225 قطعنامه بی‌خاصیت تاکنون توسط شورای امنیت ملی صادر شده که 55 قطعنامه را امریکا وتو کرده است. آیا می‌توان امیدی به این مجامع بست؟ آیا امروز روز سخن، گفتمان و منطق است؟ یا زبانی جز زبان قدرت برای تفهیم به خون‌خواران و جنایت‌کارانی که به نسل‌کشی در پیش هزاران دوربینی که کار آنها را مخابره می‌کند لازم است؟ آنها با وجود همه اینها با وقاهت به کار خود ادامه می‌دهند وظیه ما آماده شدن در مقابل آنان است.

خزعلی یادآور شد: از مومنین خواسته شده تا در برابر ظلم، قدرت داشته باشند. حال بخشی از این قدرت در علم و تکنولوژی و موشک‌های نقطه‌زن قرار دارد و فریادهای صحیح و رساست که می‌تواند پیام مظلومین را آنچنان مخابره کند که به گوش همگان برسد. در این بین فریاد «فلسطین باید آزاد شود» سهم به سزایی خواهد داشت چرا که سخن امروز دانشجویان به رسمیت شناخته شدن یک کشور، آن هم فلسطین است.

وی با اشاره به نابودی تمام قلعه‌ها و گنبدهای آهنین دشمن گفت: این نابودی با قدرت رسانه، قلم و علم و دانش محقق شد و نه فقط موشک. خانه‌هایی که طی دهه‌های گذشته به واسطه جنجال و دروغ ایجاد کرده بودند، همگی فرو ریخت و همان رسانه ها عامل فروریختن زندگی عنکبوتی آنها شد و این قدرت مردم را نشان می‌دهد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پایان گفت: دوره موشک تمام نشده، وقتی زبان؛ وتو می‌شود. دشمن همه آنچه به غلط ترسیم و به جهان ارائه کرد بود با یک رعب فروریخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • خزعلی: دوره موشک تمام نشده وقتی زبان وتو می‌شود
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است