Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «حسن ایرلو»  شنبه شب در توییتی نوشت: مردم یمن در اثر بسته بودن فرودگاه بین المللی صنعا رنج زیادی می‌برند.

وی در ادامه نوشته است: هزاران بیمار با وضعیت وخیم برای درمان نیاز به سفر دارند. هزاران مهاجر مایل به بازگشت به وطن و نزد خانواده‌های خود هستند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن در پایان نوشته است: وجدان انسان چه زمانی از خواب بیدار می‌شود؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون بارها مسئولان انصارالله و دولت نجات ملی یمن و همچنین نهادهای بین المللی خواستار بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعاء برای تسریع کمک رسانی به مردم یمن شده‌اند.

فرودگاه بین المللی صنعا به دلیل محاصره هوایی عربستان و ائتللاف متجاوز به یمن از سال ۲۰۱۶ تاکنون بسته است. این فرودگاه یکی از راه‌های ارسال کمک‌های غذایی و دارویی به یمن بود که ائتلاف عربی هدف محاصره خود قرار داد.

همچنین فرودگاه بین المللی صنعاء هدف حملات هوایی ائتلاف سعودی قرار گرفته است.

عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.

کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی‌نتیجه بودن آن، بتدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعه‌طلبانه و طمع‌ورزی‌های خاص خود در یمن، به حضور نظامی‌اش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران صنعا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران صنعا جمهوری اسلامی ایران صنعا اخبار کنکور فرودگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر فلسطین خواستار تحریم و اخراج اسرائیل از سازمان ملل

سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین درپی نادیده گرفتن اجرای قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس فوری در غزه، خواستار تحریم و اخراج این رژیم از سازمان ملل شد.

به گزارش مشرق، حسام زملط در گفت‌وگو با شبکه خبری بی‌بی‌سی، تفسیر ایالات متحده درباره غیرالزام آور بودن قطعنامه شورای امنیت را رد و تصریح کرد که این سند بخشی از قوانین بین‌المللی و الزام‌آور محسوب می‌شود.

گفتنی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه پس از نزدیک به ۶ ماه از آغاز جنگ علیه غزه و شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، قطعنامه درباره حمایت از آتش‌بس فوری در این باریکه را تصویب کرد.

در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه رمضان احترام بگذارند؛ اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، باوجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

سفیر فلسطین بر همین اساس از انگلیس و سایر کشورهای غربی خواست که همکاری‌های تسلیحاتی خود را با اسرائیل متوقف کنند. وی یادآور شد که طبق قوانین انگلیس، مجوز فروش تسلیحات به کشوری که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند باید معلق شود.

زملط تصریح کرد: اسرائیل به‌عنوان طرف اشغالگر قوانین بین‌المللی را نقض کرده و درحال نسل‌کشی مردم فلسطین است. این را فقط ما نمی‌گوییم بلکه طبق عالی‌ترین دادگاه بین‌المللی، اسرائیل مرتکب نسل‌کشی شده است.

سفیر فلسطین با اشاره به گزارش تکان‌دهنده گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل درباره وضعیت جنگ در غزه هشدار داد: اسرائیل مرز نسل کشی را رد کرده و به مردم غزه گرسنگی می‌دهد. به گفته وی ظرف چند هفته گذشته ۲۷ فلسطینی که ۲۴ نفر از آن‌ها کودک بوده‌اند بر اثر گرسنگی در غزه جان باخته‌اند.

او با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تا غزه را از نسل فلسطینی‌ها پاکسازی کند عنوان کرد که این رژیم تاحد زیادی در این ماموریت موفق بوده است «۷۰ درصد ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها در غزه اعم از بیمارستان‌ها، مدارس و دانشگاه ها از بین رفته است. ۸۵ درصد جمعیت غزه ناگزیر به جنوب این منطقه کوچ‌ کرده و در قحطی زندگی می‌کنند.»

سفیر فلسطین خطاب به مجری بی‌بی‌سی گفت: آنچه شما در قاب تلویزیون مشاهده می‌کنید با واقعیت‌های صحنه قابل مقایسه نیست. اوضاع در غزه غیر قابل توصیف است. اسرائیل درصدد است که کل جمعیت غزه را نابود کند. لذا موضوع بحث باید مسئولیت جامعه جهانی درقبال این فجایع باشد.

هنگامی که مجری تلاش کرد تا موضوع بحث را به عملیات طوفان الاقصی و حمله جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برای سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم صهیونیستی بکشاند، زملط یاداور شد که ارتش اسرائیل حملات علیه کرانه باختری را نیز افزایش داده و طی شش ماه گذشته ۴ هزار فلسطینی را به اسارت گرفته است.

وی افزود: پیام (بنیامین) نتانیاهو این است که دیپلماسی و مذاکره جواب نمی‌دهد و او به دنبال نابودی غزه است. «برای او اسرای اسرائیلی اهمیتی ندارد و هدف او پایان دادن به برنامه پاکسازی قومی است که از هفت دهه پیش آغاز شده است.» زملط تصریح کرد: «اما ما یک جامعه پویا، فعال و با قدمت طولانی هستیم و به مقاومت ادامه خواهیم داد تا فلسطین آزاد شود»

در همین لحظه مجری بی‌بی‌سی بحث را متوقف و اعلام کرد که زمان برنامه به پایان رسیده و این مبحث در زمان دیگری دنبال خواهد شد.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به ۶ ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته است. این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نرخ بازگشت پروازها در ایام نوروز به دلیل نقص فنی
  • برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه
  • سفیر فلسطین خواستار تحریم و اخراج اسرائیل از سازمان ملل
  • تداوم کمک های بشردوستانه نروژ به افغانستان
  • استقرار اورژانس هوایی در بام نفت ایران
  • فرودگاه کیش، سومین فرودگاه پر تردد در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳
  • بازدید قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران از شعبه فرودگاه امام(ره)
  • دیدار سفیر ایران با معاون وزیر خارجه عربستان
  • رایزنی سفیر ایران با معاون وزیر خارجه عربستان
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۷ فروردین