Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-20@04:03:00 GMT

تملک ۴۸ غرفه میوه و تره‌بار میدان مطهری

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۸۶۸۵

تملک ۴۸ غرفه میوه و تره‌بار میدان مطهری

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علیرضا مظفری با اشاره به انجام مراحل آزادسازی میدان میوه و تره‌بار در میدان مطهری اظهار کرد: اقدام به تملک میدان مطهری از سال ۹۸ آغازشده است و از مجموع ۹۵ واحد موجود ۴۸ واحد خریداری‌ شده است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه زمین واحدها در تملک آستان مقس حضرت معصومه(س) است، افزود: شهرداری اقدام به خرید سرقفلی و حق کسب می‌کند تا با آزادسازی کامل محدوده کار شراکتی با آستان مقس کلید زده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظفری با اشاره به پیش‌بینی زمانی اتمام تملک، تأکید کرد: اگر منابع مالی تأمین شود تملک مابقی واحدها بیشتر از یک سال زمان نمی‌خواهد.

وی از هزینه ۱۴ میلیارد تومانی در سال گذشته به‌منظور تملک واحدهای میدان مطهری خبر داد و افزود: اتمام کار نیاز به تأمین اعتبار دارد، فقط میدان مطرح نیست بلکه باید اطراف بدنه میدان هم تملک شود چراکه  تأثیرش از واحدهای داخل محدوده کمتر نیست.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم بابیان اینکه شهرداری آماده تهاتر با صاحبان اصناف نیز هست، تصریح کرد: پیشنهاد تهاتر با واحدهای محدوده میدان شهید رجایی نیز داده ‌شده است.

مظفری افزود: تمامی واحدهایی که تعیین تکلیف شده است محصور شده‌اند تا پس از تکمیل آزادسازی نسبت به نحوه استفاده از آنها تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: میوه مطهری قم آزادسازی میوه و تره بار میدان مطهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری

وحیدرضا انارکی محمدی؛ شهردار منطقه۱۲ در گفتگو با خبرنگار همشهری‌ آنلاین به تشریح آخرین تغییرات در محدوده تاریخی میدان مشق پرداخت و گفت: میدان مشق یک محوطه تاریخی مربوط به دوره قاجار است که در محدوده بین خیابان امام‌خمینی(ره) و سی‌تیر واقع شده است. نیم‌نگاهی به تاریخچه این میدان نشان می‌دهد که ساختمان‌های مهمی چون اداره پست ایران (موزه ارتباطات)، شهربانی کل کشور (ساختمان شماره۹ وزارت خارجه کنونی)، وزارت امور خارجه، موزه ملی ایران (موزه ایران باستان)، کتابخانه و موزه ملی ملک، اداره کل ثبت اسناد و املاک کشور در آن واقع است و همچنین بنای نخستین شرکت ملی نفت ایران (ساختمان کنونی شماره‌۳ وزارت امور خارجه) در این میدان جای دارد.

او افزود: سردر باغ ملی میان ساختمان پستخانه (موزه وزارت ارتباطات) و ساختمان پیشین شرکت ملی نفت (ساختمان شماره۳ وزارت امور خارجه) جای دارد و راه ورودی به خیابان تاریخی ملل متحد از خیابان امام‌خمینی(ره) است.

به گفته شهردار منطقه ۱۲ «با توجه به اهمیت تاریخی و گردشگری این منطقه قرار است با همکاری مشترک وزارت امورخارجه، سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری، مشکلات میدان مشق رفع و رجوع شود، چرا که در ایام نوروز نزدیک به یک میلیون گردشگر از منطقه۱۲ بازدید کردند و بارها از سوی این گردشگران اعلام شد که برای تماشای میدان مشق و تاریخ به‌جای مانده در این نقطه از تهران مشتاق هستند.»

انارکی محمدی در رابطه با همکاری مشترک با وزارت امورخارجه و سازمان میراث فرهنگی در این پروژه توضیح داد: بر این اساس بود که همراه با مدیرکل پشتیبانی وزارت امور خارجه به میدان مشق رفتیم و از پروژه مجموعه‌ فرهنگی-ورزشی مشق که پس از سال۱۳۹۵ و گودبرداری رها شده بود، بازدید کردیم. به‌منظور رفع خطر گود و همچنین نیاز مبرم این محدوده به مجموعه فرهنگی-ورزشی، ساخت آن با ۷۵۰مترمربع زیربنا در ۴طبقه مجدد در دستور کار منطقه۱۲ و وزارت‌ امورخارجه قرار گرفت.

او افزود: در ادامه بازدید از میدان مشق مقرر شد تعاملات بین شهرداری تهران و مجموعه وزارت خارجه درخصوص بازسازی و مرمت آب‌نمای خیابان ملل، در و پنجره دانشگاه هنر مشرف به میدان مشق و مرمت سر در باغ ملی در میدان مشق انجام و کمیته‌ای از طرف شهرداری و پشتیبانی وزارت خارجه برای انجام این کار تشکیل شود.

شهردار منطقه ۱۲ در مورد سرنوشت سر در باغ ملی، گفت: سردر باغ ملی از نیمه‌های شهریور سال۱۴۰۲ بسته و دسترسی به خیابان ملل متحد و میدان مشق محدود شد. با توجه به‌وجود موزه ملک، موزه پست، عمارت قزاق‌خانه، دانشکده هنر و ساختمان‌های وزارت‌ خارجه ازجمله کاخ شهربانی در این محور، بازگشایی سردرباغ ملی در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است سردر باغ ملی و ساختمان‌های مجاور آن که از دوره قاجار به‌جا مانده است، پیش از برج آزادی، نماد شهر تهران بود. این دروازه تاریخی اردیبهشت‌ سال۱۳۷۶ در فهرست میراث ملی ثبت شده است. درحال حاضر مسئولیت باز و بسته نگهداشتن این دروازه با وزارت امور خارجه است، هرچند متولی نگهداری و حفاظت از این اثر تاریخی ملی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور و اداره کل میراث فرهنگی استان تهران است.

کد خبر 845138 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری شورای شهر تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با افزایش دهندگان خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • هزینه ۵۷۰ میلیارد تومانی تملک در منطقه۷ شهرداری قم
  • فاز پنجم عمار یاسر قم به میدان سپاه می‌رسد
  • خط و نشان صریح ابراهیم رئیسی برای بانک‌ها با «حق ندارید»! | فیلم
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل بزرگراه یادگار امام
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری
  • تملک مغازه‌های قبرستان نو در گام نهایی/ ۷۰ مغازه تخریب شد
  • راه اندازی میدان بار جدید و هشت بازار میوه و تره‌بار