Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مرد ۲۶ ساله ایتالیایی به طور عمدی یک باتری را قورت داد و راهی اورژانس شد. اسکن قلبی این مرد حاکی از حمله قلبی بود، اما این مرد هیچگونه علائمی از حمله قلبی نداشت. متخصصان بر این باور اند که اسکنی که حمله قلبی را نشان می‌داد ناشی از این بود که باتری اسید معده مرد را تحت تأثیر قرار داده و در اسکن قلب وی تداخل ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین، هنگامی که پزشکان با استفاده از یک لوله کوچک، باتری را از معده فرد خارج کردند، ناهنجاری‌های ایجاد شده از بین رفت و او شش ساعت بعد مرخص شد.

دکتر بث دینین، متخصص قلب در کالیفرنیا در این باره می‌گوید: این قضیه عجیب است، اما باید بررسی شود چرا که اگر مریض درباره خوردن باتری به پزشکان توضیح نداده بود ممکن بود یک عمل قلبی غیرضروری انجام شود.

متخصصان معتقدند که این اولین بار است که کشف شده است که یک باتری می‌تواند منجر به ایجاد ناهنجاری‌های شبه حمله قلبی در اسکن شود.

با این حال، بیشتر گزارش‌های باتری در خصوص کودکان است که موضوع خطرناکی است چرا که در مری کودک گیر کند و خطرات جدی برای سلامت کودک ایجاد کند و باید بلافاصله برای درآوردن آن به اورژانس مراجعه کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار بیماری بیمارستان حمله قلبی حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر خورشید منفجر شود چه بلایی سر زمین می‌آید؟

ایتنا - خورشید نمی‌تواند برای همیشه دوام بیاورد. در نهایت، عناصری که تغذیه‌اش را تأمین می‌کنند، تمام خواهند شد و خورشید به یک کوتوله سفید تبدیل خواهد شد. اما در آن روز چه بلایی سر زمین خواهد آمد؟
خورشید نمی‌تواند برای همیشه دوام بیاورد. در نهایت، عناصری که تغذیه‌اش را تأمین می‌کنند، تمام خواهند شد و خورشید به یک کوتوله سفید تبدیل خواهد شد. اما در آن روز چه بلایی سر زمین خواهد آمد؟

خورشید در نهایت متورم شده و به اندازه‌ای بزرگ می‌شود که نصف قطر آن به مریخ برسد، قبل از اینکه مواد خود را به بیرون پرتاب کند و قلبش به قایده‌های ستاره‌ای تبدیل شود که با گرمای مرگش درخشان خواهند شد.

ما ایده خوبی از چگونگی رخ دادن این اتفاق برای خورشید داریم، که تقریباً ۵ میلیارد سال دیگر شروع خواهد شد. اما چه چیزی در انتظار سیاراتی مثل زمین است؟ چه چیزی در انتظار ما است؟

بر اساس گزارش مجله Science Alert، گروهی از دانشمندان به سرپرستی آمورنرات اانگویجويت فیزیکدان دانشگاه ناریسوان در تایلند، تغییرات بلندمدت در روشنایی سه کوتوله سفید را تحلیل کرده و استنباط کردند که این چه معنایی برای سیستم‌های سیاره‌ای اطراف آنها دارد.

می‌توان گفت که بشریت بسیار قبل از آن زمان ناپدید خواهد شد، یا منقرض خواهد شد اگر در جای دیگری در کیهان زندگی نکند. اما این سنگ آبی زیبا که ما آن را سرزمین مادری خود می‌نامیم و سایر سیارات، از آسیب رهایی نخواهند یافت. بر اساس تحلیل کوتوله‌های سفید، زجر مرگ خورشید، آزادسازی کشتار در منظومه شمسی را موجب خواهد شد.

به طور خلاصه، عطارد و زهره ناپدید خواهند شد، همانند هر چیز دیگری در دایره درونی منظومه شمسی. سرنوشت آنها تکه‌تکه شدن و بلعیده شدن توسط خورشید خواهد بود.

ممکن است زمین زنده بماند یا نماند، بسته به اینکه مداراش چگونه در ارتباط با توده کاهش یافته خورشید و تعامل متغیر میان سیارات تغییر کند. اگر کره زمین به طرز معجزه‌آسایی فرار کند، به شدت متفاوت از آنچه امروز است در جهانی حاصلخیز و قابل سکونت خواهد بود.

 

فیزیکدان بوریس گانسیک از دانشگاه وارویک در بریتانیا می‌گوید: "مشخص نیست که آیا زمین قادر است به اندازه کافی سریع حرکت کند تا قبل از اینکه خورشید به آن برسد و آن را بسوزاند یا خیر، اما اگر چنین اتفاقی بیفتد، زمین خواهد سوخت... جهان ما از دست خواهد داد، اتمسفر و اقیانوس خود را و دیگر مکان زیبایی برای زندگی نخواهد بود."

تحقیقات قبلی نشان داده است که وقتی سیارکها، ماه‌ها و سیارات به کوتوله‌های سفید نزدیک می‌شوند، جاذبه عظیم این ستارگان این اجرام کوچک سیاره‌ای را به قطعات کوچکتر و کوچکتر تکه‌تکه می‌کند.

با مطالعه ۱۷ سال داده‌های سه کوتوله سفید کاملاً متفاوت، محققان توانستند تصویری از چگونگی تکامل این فرآیند را جمع‌آوری کنند. همه این سه ستاره نشانه‌هایی از عبور - کاهش در نور ستارگان - را نشان دادند، همخوان با خرد شدن ابرهای آشفته و غول‌آسای آوار به گرد و خاک کوچکتر و کوچکتر قبل از ناپدید شدن، احتمالاً به دلیل پراکنده شدن توده‌های گردوخاک و سنگی در کوتوله سفید.

یکی از این ستارگان نشانه‌هایی از نوعی رویداد فاجعه‌بار در سال ۲۰۱۰ و دیگری در سال ۲۰۱۵ نشان داد. سومین ستاره نیز نوسانات نامنظم در تاریکی هر چند ماه و نوسانات آشفته در مقیاس دقایق را نشان داد. اکنون این سه ستاره کاملاً طبیعی رفتار می‌کنند، با توقف حوادث عبور.

این نشان می‌دهد که تکه‌تکه شدن و بلعیده شدن سیارات با سرعت زیادی رخ می‌دهد. اما اگر سرنوشت زمین نابودی باشد، محتمل نیست که به این شدت خشن باشد.

دانشمندان می‌گویند: خبر ناراحت‌کننده این است که احتمالاً زمین توسط خورشید در حال انبساط بلعیده خواهد شد، قبل از اینکه به کوتوله سفید تبدیل شود، بر اساس مطالعه ای که در اخطارهای ماهانه انجمن نجوم سلطنتی منتشر شده است.

در مورد مابقی منظومه شمسی، ممکن است برخی از سیارک‌های واقع بین مریخ و مشتری و احتمالاً برخی از ماه‌های مشتری را جابجا کرده و در نهایت نزدیک به کوتوله سفید سفر کنند تا همان فرآیند تکه‌تکه شدن را تجربه کنند.

دیگر خبرها

  • ۶ ماده غذایی که حمله قلبی را از شما دور می‌کند
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • بلایی که بازیگر زن معروف در کودکی بر سر گربه‌ها آورد + ویدئو
  • ماجرای حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی / کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی | کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • افتتاح دستگاه سی.تی.اسکن بیمارستان امام رضا(ع) تبریز
  • امباپه بارسلونا را قورت داد! (عکس)
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در نیشابور
  • نحوه تعمیر کردن ساده و کاربردی لامپ LED با باتری قلمی (فیلم)
  • اگر خورشید منفجر شود چه بلایی سر زمین می‌آید؟