Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:25:57 GMT

مرکز حرفه آموزی معلولان در مرند راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۵۶۹۸

مرکز حرفه آموزی معلولان در مرند راه‌اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدزاده ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته جهانی معلولین ابراز داشت: ۴.۲ درصد جمعیت آذربایجان شرقی دارای معلولیت هستند.

وی افزود: ۵۲۹۶ پرونده معلولین در شهرستان مرند تشکیل شده که ۱۹۶۴ نفر معلول جسمی حرکتی، ۱۲۹۶ معلول ذهنی، ۴۹۴ معلول بینایی، ۱۱۹۹ معلول شنوایی، ۶۹ معلول گفتاری و ۱۲۳ بیمار روانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ۳ مرکز نگهداری معلولین و سالمندان در مرند وجود دارد و ۲۵۰ نفر در خانه سالمندان این شهرستان نگهداری می‌شود.

رئیس بهزیستی شهرستان مرند تاکید کرد: این شهرستان در خصوص نگهداری سالمندان و بیماران روانی در ایام کرونا موفق ترین شهرستان استان است و فوتی ناشی از کرونا تاکنون نداشتیم.

محمدزاده تصریح کرد: ۲ مرکز آموزش و توانبخشی در مرند راه اندازی شده و به معلولین جسمی حرکتی و گفتاری خدمات ارائه می‌کند.

وی همچنین عنوان کرد: مرکز حرفه آموزی معلولین نیز در مرند راه اندازی شده تا معلولین با گذراندن آموزش‌های لازم و ارائه تسهیلات جذب بازار کار شوند.

این مقام مسئول از اجرای طرح توانبخشی معلولین مبتنی بر جامعه در روستاهای شهرستان مرند با تشکیل ۱۲۱۰ پرونده خبر داد.

رئیس بهزیستی شهرستان مرند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تسهیلات احداث مسکن ویژه معلولین گفت: یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان وام جهت احداث مسکن معلولان و مددجویان و ۴۷۷ میلیون تومان هم بلاعوض در همین زمینه به مددجویان پرداخت شده است.

محمد زاده تاکید کرد: به ۱۱۰ معلول هم وام اشتغال و به ۴۵ معلول آسیب‌دیده از کرونا هم هرکدام ۳۰۰ هزار تومان پرداخت شده است.

رئیس اداره بهزیستی مرند همچنین خاطرنشان کرد: به ۲۷۱۹ معلول مستمری پرداخت می‌شود ۱۰۰ معلول قطع نخاع نیز در مرند داریم که کمک هزینه و حق پرستاری و هزینه لوازم بهداشتی به آنان پرداخت می‌شود.

رئیس بهزیستی شهرستان مرند از تشکیل صندوق خرد مالی در این شهرستان خبر داد و گفت: در برخی از روستاها صندوق خرد مالی تشکیل شده و وام‌های ضروری جهت ایجاد اشتغال به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی ابراز داشت: گروه‌های خودیاری مثل قالی بافی و ساخت جعبه‌های کادو نیز در برخی روستاهای این شهرستان راه اندازی شده است.

کد خبر 5089074

منبع: مهر

کلیدواژه: معلولان مرند بهزیستی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی آمار کرونا شیوع کرونا شیراز محسن فخری زاده بارش باران کرمانشاه شهرستان کرج شهرکرد گرگان بوشهر معلولان مجلس شورای اسلامی شهرستان مرند راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید محمد ملیحی معاون دادستان عمومی و انقلاب قم با بیان اینکه نظارت بر جمع آوری معتادین و متجاهرین در سطح شهر معرفی به مراکز ترک اعتیاد و پیگیری درمان، کاهش آسیب و بازتوانی آنان از اقدامات مستمر دادسرای انقلاب استان است گفت: هم اکنون ۱۷۱ نفر از افراد تحت درمان در مراکز اعتیاد ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر در حال حرفه آموزی اشتغال و کسب درآمد هستند.

معاون دادستان قم کارگاه خیاطی، مرغداری، آموزش آشپزی، آموزش نانوایی، گلخانه، قالیبافی، باغبانی، جوشکاری، سنگ کاری، بلوک زنی، فنرزنی و لنت اتومبیل و سقف کاذب را از کارگاه‌های فعال در مراکز ترک اعتیاد قم عنوان و بیان کرد: حرفه آموزی، فعالیت و کسب درآمد معتادان در حال بهبود می‌تواند به آنها کمک کند تا پس از خروج از کمپ با استفاده از مهارتی که آموخته اند، وارد بازار کار شوند و مجدد گرفتار دام اعتیاد نشوند.

معاون دادستان قم با تقدیر از مبلغان دینی و مشاوران تخصصی مذهبی که در مراکز درمانی مشغول به کار هستند گفت: برقراری ارتباط موثر با بیماران کمپ، خانواده درمانی، ارائه مشاوره‌های تخصصی به فرد بیمار و خانواده او، مهارت افزایی، یادگیری و حرفه آموزی بیمار و خانواده اش، رشد و تقویت تربیت دینی آنها، آگاهی بخشی و ارائه مشاوره به خانواده‌ها در مساجد، محله‌ها و بوستان‌ها از اقدامات این مبلغان برای کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست بازداشت شد
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • بازداشت سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست
  • حال ناخوش معلولان کردستانی و پیشنهاد تکراری آقای مدیر!
  • دستگیری اعضاء باند حرفه‌ای کپی کارت‌های بانکی در محمودآباد
  • ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر زیر پوشش بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • راه اندازی رشته‌های جدید در مرکز فنی حرفه ایی میناب