Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی عبوری شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان زنجان افزود: دغدغه امروز مسوولان استان زنجان حل معضل سکونتگاه های غیررسمی است که باید به ساکنان این مناطق که جزو اقشار کم برخوردار جامعه هستد، رسیدگی ویژه ای شود.

وی ادامه داد: زنجان از استان هایی است که جمعیت ساکن در سکونتگاه های غیر رسمی آن به سرعت در حال کاهش است که این مهم نشان از هماهنگی و اقدامات مسوولان متولی این بخش دارد چرا که ۸۵ هزار ساکن در این مناطق به ۵۲ هزار نفر جمعیت کاهش رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: پروژه های سکونتگاه‌های غیررسمی در هشت منطقه استان زنجان تعریف شده که در گذشته اولویت این پروژه ها در منطقه صفرآباد و بی‌سیم بود و بقیه آن در بافت های ناکارآمد از جمله محله اصغریه، زینبیه، حسینیه و دباغ ها است.
عبوری تا کید کرد: انتقال مردم از کوی فلسطین به مناطق بهتر طرح های مطلوبی محسوب می شود که در استان زنجان در دست اجرا است.
وی اظهارداشت: حدود ۲۵ پروژه فعال برای بازآفرینی شهری در استان وجود دارد که تکمیل این نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار است.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: به حتم برای تخصیص این رقم برنامه ریزی می کنیم تا در اختیار استان زنجان قرار بگیرد و به اتمام پروژه ها کمک کند.
عبوری به موضوع تخصیص اعتبار به اجرای پروژه سبزه میدان اشاره کرد و افزود: ۲ برابر اعتبار تخصیص یافته سال گذشته برای این پروژه تخصیص می دهیم و مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان این مهم را در جلسه هیات عامل مصوب کنند تا در اختیار استان از محل سرمایه ای که داریم، قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه استان زنجان پروژه های خوبی سرمایه گذاری شروع کرده که بخش زیادی از این در حال نتیجه رسیدن است، اظهار داشت: به شهردار زنجان اطمینان داده می شود که در خصوص تخصیص منابع مالی برای اجرای پروژه های شهری کمک‌ خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: در تامین قیر استان زنجان نقش ویژه ای داریم در ماده ۱۶  قانون نوسازی که ۵۰ درصد سهم‌ دولت در بافت های فرسوده است که با توجه به پیگیری های انجام شده تا پایان سال ۹۶ تسویه شده و برای سال های ۹۷ و ۹۸ نیز در سامانه بدهی های دولت ثبت می‌شود که این مهم نیز تا پایان سال‌جاری تسویه خواهد شد.
عبوری یادآوری کرد: در بافت فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی در خصوص کمک های ما اطمینان ویژه داشته باشید و به مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان اختیارات کامل داده شده است و از محل اعتبارات سرمایه ای به حتم کمک خواهیم کرد تا منطقه به منطقه سکونتگاههای غیر رسمی کاهش یابد و این مناطق آباد شود و با تعامل بسیار خوب مشکلی از مشکلات مردم را مرتفع کنیم.
وی اضافه کرد: تلاش ما این است که همه پروژه ها به پایان رسیده و پروژه های جدیدی را تعریف کنیم‌، شاید تعدد پروژه ها کمکی نکند اما اگر دو یا سه پروژه محوری در استان تعریف شود کمک خواهیم کرد.


پایان پروژه های بازآفرینی شهری نیازمند اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی است
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان نیز گفت: پروژه‌های بازآفرینی شهری در محلات هدف شهرهای زنجان، قیدار، خرم دره و ابهر تعریف شده است.
مسعود بیات منش با بیان اینکه شهر زنجان حدود ۴۳۷ هزار نفر جمعیت دارد، اظهارداشت: این شهر هشت سکونتگاه غیررسمی با ۵۲ هزار نفر جمعیت به مساحت ۲۳۷ هکتار دارد.
وی یادآوری کرد: ۲۵ پروژه  از کل منابع بازآفرینی داریم که بیش از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان گفت: برای این تعداد پروژه درخواست داریم از منابع ۲ صفر چهار، ۲ صفر ۶ و ۲ صفر ۲۸ و منابع داخلی بتوانیم در این دولت به بهره‌برداری برسانیم.
بیات منش ادامه داد: این پروژه ها با ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار به پایان می رسد.
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان گفت: پروژه های داود قلی و دلجویی در شهر زنجان منابع خوبی برای شرکت باز آفرینی است.
بیان منش افزود: درخواست داریم طرح اقدام ملی در محلات هدفی در بافت های فرسوده که قیمت تملک زمین پایین است، اجرا شود تا در این مناطق محرک توسعه باشیم.
 وی خاطرنشان کرد: ضلع جنوبی زنجان پایین خیابان امام با توجه به عدم تولید مسکن خالی از سکونتگاه می شود که با دست خود از طرفی دیگر به سکونتگاه های غیر رسمی اضافه می کنیم که باید ورود پیدا کنیم.
مدیر کل راه شهرسازی استان زنجان گفت: این موارد منابعی است که حالت سرمایه گذاری برای شرکت بازآفرینی شهری و دولت دارد.
بیات منش تاکید کرد: با گردش سرمایه این شرکت در این منطقه هم توسعه فیزیکی و عمرانی اتفاق می افتاد و هم بازگشت جمعیت محقق می شود.
وی به جابجایی سکونتگاه اشاره کرد و افزود: سه سکونتگاه داریم که به نتیجه رسیدیم باید جابجایی اتفاق افتد که از جمله چندین منزل مسکونی در زیر محله حسینیه، کوی فاطمیه و کوی فلسطین است.
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان گفت: با اولویت به ۱۴۰ واحد مسکونی در قالب کلید به کلید در طرح اقدام ملی تعریف کرده ایم که با مشارکت شهرداری اقدام شود.
بیات منش اضافه کرد: در پروژه اسلام آباد و بی سیم با توجه به اجرای پروژه مسکن مهر و اقدام ملی تراکم جمعیت کاهش می یابد و به نرم خود می رسد.
وی افزود: در بی سیم مشکل زیر ساخت ها و شبکه معابر است که در این منطقه ۱۳ هکتار زمین بنیاد مستضعفان را داریم که مکاتبه شده تا از ظرفیت این زمین استفاده شود و جابجایی اتفاق افتد.
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان گفت: از طرفی نیز زمین معطلی در بی سیم وجود دارد که با پیگیری نمایندگان مجلس زنجان از محل منابع ۳۰ درصدی به اجرای طرح تفصیلی این منطقه کمک کنیم.
 بیات منش از کمک ۳۰۰ میلیارد ریالی شرکت بازآفرینی شهری به پروژه سبزه خبرداد و یادآوردی کرد: این پروژه در حال حاضر فعال است که انتظار می رود تا پایان دولت به اتمام برسد.

برچسب‌ها طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی مسکن زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی مسکن زنجان طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی مسکن زنجان اخبار کنکور شرکت بازآفرینی شهری سکونتگاه های غیر راه و شهرسازی غیر رسمی ۱۵۰ میلیارد اقدام ملی پروژه ها بیات منش بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید

عباس علی زمانی رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اکنون۱۳۲ واحد فناور در پارک علم وفناوری استان زنجان مستقر هستند. در نظر داریم سال ۱۴۰۳ تعداد واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری زنجان را به ۲۰۰ ارتقا دهیم. همچنین قصد داریم واحد‌های فناور را به سمت و سویی سوق دهیم تا بتوانند مشکلات استان و کشور را برطرف کنند.

این دکترای شیمی تجزیه محیط زیستی افزود: ورود یک سری امکانات علم و فناوری به شهرستان‌ها، یکی دیگر از مباحث مهمی است که ما در پارک علم و فناوری استان زنجان پیگیر آن هستیم. در حال حاضر مراکز نوآوری در شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خرم دره، قیدار، طارم( با نام زیتون) داریم اما هنوز در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان مرکز نوآوری دایر نشده است که به فکر راه‌اندازی این مراکز در این شهرستان‌ها نیز هستیم.

وی اظهارکرد: در نظر داریم ضمن ارتقای مراکز نوآوری و تبدیل آن‌ها به مراکز رشد، برای رعایت عدالت علم و فناوری در شهرستان‌ها، پردیس‌های علم و فناوری‌مان را نیز رشد و توسعه دهیم.

زمانی تأکید کرد: هم اکنون ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان شکل گرفته‌اند، از این نظر استان زنجان رتبه ۱۳ ایران را دارد. یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای سال آینده افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان‌مان است. قصد داریم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری زنجان را به ۱۵۰ تا ۱۶۰ شرکت برسانیم. تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم با کمک بخش دولتی و خصوصی است.

وی بیان کرد: زمین مهمترین زیرساختی است که پارک علم و فناوری استان زنجان به آن نیاز دارد. یکی از بزرگترین ضعف‌های اکوسیستم علم و فناوری در استان زنجان عدم وجود زمین و ساختمان است.

زمانی گفت: در حال حاضر تمام ساختمان‌های این پارک استیجاری‌اند. تنها زمین نیم هکتاری در تملک پارک علم و فناوری استان زنجان قرار دارد. این زمین در کنار پارک گلستان و در جاده دانشگاه زنجان توسط یک خیر هبه شده است که طی ۳ تا ۴ ماه آینده تبدیل به مکان مناسبی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد شد. استاندار استان زنجان نیز پیگیر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واحد‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری است.

پارک‌های علم و فناوری نیاز به ادبیات جدید دارند

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: جذب سرمایه پارک علم و فناوری استان زنجان در سال ۱۴۰۲، ۵۳۳ میلیارد تومان بود که برای سال آینده در نظرداریم این میزان را به هزار میلیارد تومان برسانیم. درآمد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان نیز ۳۰۴ میلیارد تومان بود که سال آینده قصد داریم به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گفته وی، همچنین برای ۷۶۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان زنجان اشتغال ایجاد کرده‌ایم که قصد داریم سال آینده میزان اشتغال جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را به هزارو 500 نفر برسانیم.

زمانی افزود: پارک‌های علم وفناوری باید ادبیات جدیدی را فرا بگیرند، بدین معنا که اگر بگوییم پارک‌های علم و فناوری تنها در محدوده خودشان فعالیت کنند، بسیاری از شرکت‌های بزرگ مستقر در پارک، دیگر نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و پس از گذشت مدت زمانی نیز باید از پارک خارج شوند.

وی اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ادبیات پردیس‌های علم و فناوری واقع در شهرک‌های صنعتی را به صورت قانونی و کاملاً منظم نهادینه کنیم و این قانون در آیین‌نامه‌ها بگنجانیم و برای هر شهرک صنعتی یک محدوده علم و فناوری مشخص کنیم، آن زمان بسیاری از مشکلات شرکت‌های فناور رفع خواهد شد و سپس این شرکت‌ها می‌توانند در شهرک‌های صنعتی مستقر و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری برخوردار شوند.

۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۲ محقق نشده است

وی اظهارکرد: امسال بیش از 3 میلیارد تومان بودجه به پارک علم و فناوری استان زنجان اختصاص داشت که تنها ۵۴ درصد آن محقق شد. پارک علم و فناوری استان زنجان، یکی از تازه تأسیس‌ترین پارک‌های علم و فناوری است.

زمانی گفت: همچنین آخرین پارک علم و فناوری ساخته شده در سطح استان ها پارک زنجان است؛ از این نظر باید برای ساخت زیرساخت‌های لازم و تأمین سایر مسائل آن بودجه مناسبی در نظر گرفته شود. این میزان بودجه بسیار اندک است از اینرو پیگیریم از طریق مجرا‌های قانونی برای سال جدید بودجه‌ را افزایش دهیم. تلاش داریم به طرق مختلف بودجه سال آینده پارک علم و فناوری استان زنجان را به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان زنجان کارنامه مثبتی دارد. هرچند این پارک زمین ندارد اما توانمندی‌های بالقوه‌ای دارد. نیروی انسانی جوان این مجموعه باعث شده که ما به فکر افزایش بودجه و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری استان زنجان باشیم.

زمانی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان زنجان در نظر دارد با استفاده از توان بخش خصوصی و با حمایت استانداری، زمین‌هایی که اکنون در اختیار پارک است را تبدیل به مکانی ثابت برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کند و مجموعه‌ای بالغ بر ۵. ۶ هکتاری در کنار عوارضی اتوبان زنجان به قزوین داشته باشد. قطعاً با آغاز عملیات عمرانی این مجموعه در سال آینده، دستاوردبزرگی برای شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • از احداث بیمارستان دوم دامغان چه خبر؟
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت
  • سرنوشت بلدیه تهران | آیا این بنا امسال افتتاح می شود؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید