Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@08:25:16 GMT

کمپرسور باد چیست و چه کاربردهایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۳۸۹۸

کمپرسور باد چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کمپرسور باد یک ماشین ارزشمند است که در زمینه‌های مختلف از جمله صنعت، لوازم خانگی و لوازم پزشکی کاربرد دارد. کمپرسور یک دستگاه مکانیکی می‌باشد که امروزه به دلیل کاربرد فراوان به آن در اصطلاح اسب بارکش صنایع می‌گویند. اگر می‌­خواهید با کاربردهای کمپرسور باد، کمپرسور هوا یا پمپ باد آشنا شوید یا بدانید تولید کمپرسور باد چگونه صورت می‌­گیرد، با ادامه مطلب همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپرسور باد و کاربردهایش

کمپرسور برای فشرده کردن هوا استفاده می‌شود وعملکرد آن به این صورت است که با صرف انرژی مکانیکی فراوانی، هوا یا را با سرعت به درون خود مکیده و سپس آنرا فشرده می‌سازد. در اثر این عمل، دمای گازی که فشرده می‌شود نیز افزایش می‌یابد. معمولاً گاز پر فشار خروجی از کمپرسورها را از یک سیستم خنک‌کننده عبور می‌دهند تا دمای گاز دوباره به حد معمولی باز گردد. کمپرسور باد دستگاهی است که عملیات مکش هوا در یک فشار را انجام داده و آن را در فشار بالاتر تحویل می‌­دهد. بکارگیری انواع کمپرسور باد در شاخه‌های مختلف صنایع، پزشکی و لوازم خانگی گویای این است که این دستگاه اهمیت و نقش مهمی در زندگی و صنعت بشری دارد. مهم‌ترین کاربرد کمپرسور باد این است که هوای محیط را که از فشار مشخصی در فضا برخوردار است به درون خود می‌کشد و پس از متراکم کردن آن با فشار زیاد به بیرون بر می‌گرداند. برای انتخاب کمپرسور باد باید توان موتور وسیله‌ای که برای آن از کمپرسور استفاده می‌شود مورد بررسی قرار گیرد.فشارهوا منطبق با این توان بر اساس PSI یا SCF مشخص می‌شود. بار هوا مفهومی است، که بیانگر پمپاژ هوا در یک واحد زمانی معین می‌باشد. بعد از این مورد حجم مخزن و یک یا دو مرحله‌ی بودن پمپاژ بسیار مهم است، که بسته به نیاز باید تغییر کند و تشخیص آن بستگی به خودتان دارد.

مزیت استفاده از کمپرسورباد

از جمله مزیت‌های استفاده از کمپرسور باد صرف انرژی کمتر، هزینه تعمیر پایین‌تر، نگهداری ساده‌تر و ایمنی بالاتر می باشد. به همین جهت از کمپرسور باد صنعتی در کارخانجات و صنایع سنگین و نیمه سنگین استفاده می‌شود. کمپرسور باد از یک محفظه باد و یک موتور تشکیل شده است که می تواند برقی یا درون سوز باشد. وظیفه اصلی آن دمیدن هوای پر فشار به درون مخزن پمپ است که یک شیر کنترل برای جلوگیری از افزایش فشار تا مقداری بیش از اندازه استاندارد، فشار درون محفظه را کنترل می‌کند. با وجود این شیر کنترل ، در صورتی که میزان فشار به حد ماکزیمم برسد، موتور دستگاه خاموش می‌شود. سپس با کم شدن فشار داخل مخزن کمپرسور باد،مجددا کلید اتومات دستگاه اجازه روشن شدن به موتور را میدهد.

کمپرسور هوا و کاربرد آن چیست؟

اولین کمپرسورهوا به صورت کاملا ابتدایی و نوپا در سال 1976 میلادی اختراع شد و پس از آن به مرور زمان کمپرسورها تکامل یافتند و به شکل امروزی در انواع و اندازه های مختلف ساخته شدند. پمپ باد یا کمپرسور هوا به وسیله‌ای گفته می‌شود که با ایجاد فشرده‌سازی هوا و ذخیره آن در مخزن خود، باد تولید می‌کند. پس از ذخیره‌سازی این هوا در مخزن پمپ، به وسیله شیلنگ می‌توان از این هوا استفاده نمود. در هنگام خروج هوا از شیلنگ انرژی جنبشی ایجاد می‌شود. از این انرژی ایجاد شده می‌توان برای مقاصد مختلفی استفاده کرد. تمام وسایل بادی موجود در بازار نیاز به یک پمپ باد دارند. پمپ‌های باد بر اساس حجم مخزن، دسته‌بندی می‌شوند.

کمپرسور هوا دارای چند قطعه اساسی شامل موتور ،مخزن و قطعات می‌باشد. این دستگاه در سایزها و قدرت‌های مختلفی وجود دارد. کاربردی‌ترین نمونه آنکه در صنایع بزرگ و کوچک مختلفی کاربرد دارد؛ موتور الکتریکی به همراه سیلندر و پیستون تولید باد است. کمپرسور هوا، هوای اطراف را که تحت فشار نیست و دمای پایینی دارد، می‌گیرد و سپس با کمک موتور و طی یک فرایند مکانیکی هوا را در مخزن خود تحت فشار قرار می‌دهد  تا هوا متراکم شود و حجم آن کاهش یابد. سپس هوای فشرده شده را که اکنون دمای آن طی فرایند فشرده سازی بالا رفته است به سمت خنک کننده‌ی کمپرسور انتقال می‌دهد. در حقیقت مکانیزم کمپرسور هوا بسیار ساده است و با استفاده از تعدادی ابزار از قبیل میل لنگ، پیستون، میله‌های اتصال ،سیم پیچ ساخته شده است.برخی از انواع کاربردهای کمپرسور باد شامل:

تجهیزات پزشکی،انواع جکهای پنومات،دستگاههای بسته بندی،صنعت چاپ . بسته بندی،انواع لوازم بادی و......

تولید کمپرسور باد

 کمپرسور باد با اهداف مختلفی  تولید و بر اساس معیارهای مختلفی نیز دسته‌بندی می‌شود. اگر در تولید کمپرسور باد  دقت لازم انجام نشود ممکن است موجب خسارت‌­های فراوان شود، کمپرسور باد در بسیاری از سیستم‌ها مثلا هواپیماها، خودروها و حتی کشتی‌ها استفاده می‌شود، اگر در این دستگاه‌ها این قطعه معیوب باشد، امکان آسیب و حتی احتراق نیز وجود دارد. کمپرسورهای هوا بر اساس نوع انتقال انرژی، عملکرد و ظاهر به دسته‌های متنوعی تقسیم شده‌اند، که از آن‌ها می‌توان به کمپرسور باد ثابت، پنکیکی، یخچالی، اویل فری، استوانه‌ای، دینامیک، جریان مثبت، پیستونی، شعاعی، محوری، دو مخزنه و کمپرسور پرتابل اشاره کرد. انتخاب هر کدام از این کمپرسورها نیاز به دقت و شناخت کافی دارد و کوچک‌ترین بی‌دقتی می‌تواند خسارات جبران ناپذیری را ایجاد کند.

تولید کمپرسور باد توسط متخصصان ایرانی یک دستاورد علمی است و اگر دستاوردهای علمی کشوری مورد توجه ملت آن کشور نباشد، مطمئنا برای دیگران نیز ارزشی نخواهد داشت. با توجه به گزارشات بدست آمده از گمرک ایران طی سال مالی گذشته واردات کمپرسور باد به شدت افزایش یافته است.

انواع کمپرسور را از کجا بخریم؟

اگر مایل به خرید هر نوع کمپرسور باد هستید پیشنهاد ما به شما مراجعه به وبسایت ایران پمپ (iranpump.com) و مشاهده محصولات این فروشگاه است. شرکت ایران پمپ به صورت کلی تخصصش در زمینه تعمیر و تولید انواع کمپرسورباد است. محصولات تولیدی توسط شرکت ایران پمپ شامل طیف وسیعی از کمپرسورهای مورد استفاده در مشاغل و صنایع مختلف می‌شود. علاوه بر تولید و فروش انواع کمپرسورباد، این شرکت به ارائه خدمات مربوط به تعمیر کمپرسور هم پرداخته و کارشناسان مجرب شرکت ایران پمپ کلیه امور مربوط به سرویس و تعمیر کمپرسور باد را در محل شما و با دریافت حداقل هزینه‌ها انجام خواهند داد.

نمایندگان فروش ایران پمپ موظف هستند تا در صورت عدم رضایت مصرف کننده  ظرف مدت یک هفته پس از فروش، کمپرسور را مرجوع و کل مبلغ اخذ شده را برگردانند. این مسئله به فروشندگان تاکید شده تا  درصورت مشاهده هر گونه تخلف  با مشاوران تماس گرفته شود تا به شما در خرید و انتخاب کمپرسور باد کمک کنند.

شماره تلفن واحد فروش(10 خط): 05138543311

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کمپرسور باد استفاده می شود انواع کمپرسور کمپرسور هوا ایران پمپ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده

آفتاب‌‌نیوز :

چای کوهی به نام‌های دیگری مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. طعم چای کوهی تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. چای کوهی حاوی ترکیبات شیمیایی شامل هاپیرین، ماده قرمز رنگ هایپریسین، تانن و اسید نیکوتینیک است.

این چای، هزاران سال است که توسط مردم یونان مورد استفاده قرار می‌گیرد. «بقراط»، پدر علم پزشکی و فیلسوف باستانیِ یونان، تأثیر مثبت نوشیدن چای کوهی را بر روی سیستم تنفسی و ایمنی بدن انسان تشخیص داده بود. این چای گیاهی، در اروپا و آمریکا نیز از قرن‌ها پیش شناخته‌شده است.

یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند. خلط‌آور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. دیگر خواص چای کوهی بهبود سوزش معده و زخم است. چای کوهی از اضطراب می‌کاهد و موجب خواب راحت و عمیق می‌شود.

از خواص چای کوهی می‌توانیم به مواردی مانند سلامت پوست، درمان ویروس‌ها، درمان افسردگی، پیشگیری آلزایمر، رفع بی‌خوابی، کمک به افزایش وزن، ضدعفونی مجاری ادراری، ضد درد و ورم معده، درمان کراز، تسکین درد دنبالچه، ضد سرطان، ضد کرم‌های گوارشی، درمان میگرن، درمان اسهال خونی، رفع آرتریت، رفع کم خونی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کنیم.

چای کوهی و فشار خون

چای کوهی مانند چای ترش برای درمان فشار خون بالا عالی است. این چای حاوی ترکیباتی است که ویژگی‌های رگ‌گشایی دارد و می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد. همچنین چای کوهی حاوی مقداری آنتی‌اکسیدان است و از انسداد عروق خونی و شریان‌ها جلوگیری می‌کند. فشار خون و کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد.

نوشیدن چای کوهی تاثیر زیادی در کنترل و کاهش فشار خون دارد. افرادی که فشار خون آن‌ها در نوسان است و به هر دلیلی فشار خون آن‌ها کاهش یا افزایش آنی دارد، برای ثابت نگه‌داشتن آن مصرف میزان مناسبی از چای کوهی می‌تواند مفید و موثر باشد. چای کوهی برای فشار خون بالا مفید است. کسانی که کاهش فشار خون دائمی دارد، بهتر است از نوشیدن چای کوهی اجتناب کند.

چای کوهی دارویی ضد درد و ضدالتهاب

چای کوهی با طبع گرم و خشک دارویی ضد درد و ضد التهاب است. در طب سنتی استفاده از چای کوهی را برای درمان روماتیسم مفصلی موثر دانسته‌اند. تاکنون آزمایشات متعددی در مورد اثربخشی عصاره گیاه چای کوهی نیز انجام گرفته است. اثر ضد دردی و ضد التهابی گیاه چای کوهی به دلیل وجود ترکیبات فلاونوئیدی، ایریدوئیدی و ساپونین‌ها در عصاره این گیاه است.

چای کوهی درمانی برای زخم‌ها و التهابات دهان
از دم کرده گل یا برگ گیاه چای کوهی می‌توان به عنوان دهان‌شویه استفاده کرد. این دمنوش گیاهی خاصیت ضدالتهاب و ضد عفونی دارد که ممکن است برای درمان زخم‌های دهان، مشکلات لثه و التهابات گلو موثر باشد. استفاده از چای کوهی برای درمان آفت‌های دهانی نیز مفید است.
افرادی که دچار التهاب گلو و زخم گلو در اثر سرفه‌های شدید و مکرر شدند، دمنوش سرد شده چای کوهی را غرغره کنند. ژ

چای کوهی موثر در درمان مشکلات گوارشی

متخصصان طب سنتی چای کوهی را برای درمان مشکلات گوارشی از جمله اسهال، نفخ معده و انگل معده و روده موثر می‌دانند. همان‌گونه که مطلع هستید، بیشتر نوشیدنی‌های گیاهی به خصوص انواع چای دارای ترکیباتی به نام تانن هستند. تانن مسؤول عطر و طعم گس و تلخ چای و عامل رنگ برخی از انواع چای است.

پژوهش‌های اولیه نشان داد که تانن‌ها ممکن است به واسطه خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارای فواید درمانی باشند. تانن برای معده خاصیت قابض کننده دارد و برای اسهال مفید است و به کاهش حرکات روده کمک می‌کند. این چای گیاهی از التهاب روده و معده می‌کاهد و فرآیند هضم را تقویت می‌کند. ژ

مضرات استفاده بیش از حد چای کوهی

*عصاره هیدروالکلی چای کوهی موجب سقط جنین می‌شود؛ بنابراین برای زنان باردار مضر است.

*افراد گرم مزاج از مصرف بیش از حد چای کوهی بپرهیزند. طبع گیاه گرم و خشک است و مصرف بیش از حد آن برای افراد گرم مزاج باعث خونی شدن ادرار می‌شود.

* مصرف بیش از حد چای کوهی می‌تواند برای افرادی که از فشار خون پایین رنج می‌برند، خطرناک باشد. همچنین افرادی که از دارو‌های فشار خون بالا استفاده می‌کنند باید در مصرف این گیاه احتیاط کنند.

* افرادی که قصد عمل جراحی دارند، بهتر است ۲ هفته قبل از عمل این گیاه و فرآورده‌های آن را مصرف نکنند.

* بو کردن برگ‌ها و گل‌های گیاه چای کوهی تازه ممکن است برای برخی ایجاد حساسیت کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • افت فشار آب در شبکه شهری کنارک
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • خرید انواع کمپرسور دانفوس Danfoss  از مایاکول
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی
  • خمیازه‌های عبدالکریم در روزهای کم فشار پرسپولیس!
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده