Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@18:07:15 GMT

استقامت دلار در برابر ریزش‌ها

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۵۶۴۸

یکی از روش‌های پیش‌بینی قیمت‌ها، نگاه به روند گذشته آنها است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در ادامه روندهای قیمتی بازارهای مهم ایران و جهان به نمایش گذاشته شده‌اند. همچنین در متن مربوط به هر قسمت روند آتی قیمت‌ها براساس شواهد موجود پیش‌بینی شده‌اند.


بازار سهام


روز منفی بورس رقم خورد

در جریان معاملات روز دوشنبه بازار سهام، بورس تهران پس از دو روز متوالی مثبت تغییر مسیر داد و منفی شد و با افت 7/ 0 درصدی روی رقم یک میلیون و 512 هزار واحدی ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته تقابل خریداران و فروشندگان به تعادل نسبی رسید و نوسان شدیدی در بازار مشاهده نشد. از طرفی با توجه به افت‌های شدید شاخص کل در گذشته و تردیدهایی که همچنان پابر جاست سهامداران با دید کوتاه‌مدت پس از شناسایی سود اندک نقدینگی را از بازار خارج نمی‌کنند، بلکه به سمت سهام پربازده‌تر رفته و افزایش این جریان و دست به دست شدن سهام سبب رشد ارزش معاملات شده،تا جایی که ارزش معاملات خرد بورس در 17 آذر به 18 هزار و 463 میلیارد تومان رسید که بالاترین ارزش معاملات خرد از 10 شهریور تاکنون محسوب می‌شود.

بازار سکه 

نوسان کاهشی و کمرنگ سکه

قیمت سکه و طلا در روز‌های اخیر دچار نوسان‌های اندکی شده است. سکه در معاملات روز دوشنبه اندکی کاهش داشته و قیمت هر قطعه سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 12 میلیون و 200 هزار تومان تعیین شده است که کاهش 50 هزار تومانی را نشان می‌دهد. تغییر قیمت سکه به دو عامل مهم یعنی اونس جهانی و دلار بستگی دارد. با شروع روز معاملاتی و باز شدن بازار‌های جهانی قیمت اونس کاهش 8 دلاری از خود نشان داد و در نقطه 1831 دلاری قرار گرفت که تاثیر کمی برکاهش بهای سکه گذاشت. به گفته فعالان این بازار، سکه در صورت عبور از مقاومت 12میلیون و400 هزار تومانی توان رشد تا 13 میلیون و 100 هزار تومان را خواهد داشت. قیمت نیم‌سکه بهار آزادی 6 میلیون و 200 هزار تومان و ربع‌سکه بهار آزادی 4 میلیون و 150 هزار تومان تعیین شده است.

بازار طلای جهانی 

کاهش 8 دلاری طلا

روند شاخص‌ها در نخستین روز معاملاتی هفته جاری در بازار جهانی، دچار ابهام و سر درگمی بودند. قیمت هر اونس طلا در ساعات آغازین روند افزایشی داشت؛ اما ناگهان افت پیدا کرد و تا 1821 دلار نیز تنزل کرد که پایین‌ترین قیمت طلا در روز گذشته محسوب می‌شود. با بازگشت مجدد روند صعودی طلا؛ این فلز گرانبها با افزایش قیمت روبه‌رو شد و تا ساعت 19 به وقت تهران قیمت هراونس آن از 1860دلار عبور کرد. تحلیلگران می‌گویند فعلا به‌دلیل سردرگمی طلا، سرمایه‌گذاران برای ورود به این بازار کمی دست نگه دارند. این در حالی است که اکثریت معامله‌گران انتظار دارند عملکرد بازار طلا صعودی باشد، اما حرکت روز گذشته تقریبا برای آنها غافلگیرکننده بود. زیرا طلا هفته را کمتر از حد انتظار آغاز کرد و در ساعت 19 به وقت تهران 1861 دلار قیمت خورده است.

بازار اوراق مسکن 


کمترین قیمت تسه9710 در پاییز

روند قیمت اوراق تسهیلات مسکن در هفته گذشته نوسانات کاهشی را تجربه کرد و این سیر نزولی در هفته جاری نیز ادامه یافت و به آنجا رسید که روز دوشنبه هر فقره از تسه 9710 در قیمت پایانی 60 هزار و 504 تومان بسته شد و قیمت هر کدام از اوراق در نازل‌ترین حد پاییزی خود قرار گرفت بهای اوراق وام مسکن در روزگذشته به رقم معادل با این قیمت در 2 تیرماه رسیده است. اما مهم‌ترین نکته در سه روز گذشته رکوردی است که در میانه هفته رقم خورد و کاهش 5 درصدی در قیمت خرید و افت 6/ 4 درصدی در قیمت پایانی به ثبت رسید. این حد از ارزانی در وام مسکن موجب شد نرخ سود وام مسکن که درابتدای پاییز بالاتر از سطح 23 درصد قرار داشت به حدی کمتر از 21 درصد تنزل پیدا کرده است.


بازار نفت


شروع منفی نفت در نخستین روز هفته

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا که باعث تجدید قرنطینه از جمله تدابیر جدید در کالیفرنیای جنوبی شده است، کاهش پیدا کرد. بهای معاملات نفت برنت 50 سنت معادل 6/ 0 درصد کاهش یافت و به ۴8 دلار و 5 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدییت یک دلار و 56 سنت معادل یک درصد کاهش یافت و به ۴5 دلار و80 سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص هفته گذشته برای پنجمین هفته متوالی افزایش پیدا کردند. عامل دیگری که در کاهش قیمت‌ها نقش داشت، افزایش شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا در هفته گذشته بود که یازدهمین افزایش هفتگی در ۱۲ هفته اخیر بود. تولیدکنندگان آمریکایی با وجود کاهش هزینه در سال‌جاری و آینده، در حال ازسرگیری فعالیت چاه‌های متوقف شده هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید پیش بینی بازارها بورس دلار طلا روز دوشنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت نزولی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاهش تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی و تمرکز بازار بر عوامل بنیادین سبب شد قیمت نفت روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) بیش از یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ با یک دلار و ۲۱ سنت یا ۱.۴ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه مه نیز روز دوشنبه با ۹۷ سنت یا ۱.۲ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۱۷ سنت برای هر بشکه معامله شد. این در حالی است که برای تحویل در ماه ژوئن با یک دلار و ۲۳ سنت افت به ۸۰ دلار و ۹۹ سنت برای هر بشکه رسید.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: با پیش‌بینی‌های گسترده مبنی بر فروکش‌کردن تنش‌های ژئوپلیتیک بین ایران و رژیم صهیونیستی، قیمت نفت خام برنت نتوانست افزایش اولیه خود را حفظ کند.

وی افزود: به همین دلیل بازارها ریسک ژئوپلیتیک مرتبط با اختلال احتمالی در عرضه نفت را همچنان کاهش می‌دهند. اختلال در عرضه، در زمان کنونی بعید به نظر می‌رسد.

به‌گفته ییپ، افزایش ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا نیز به فروش نفت فشار بیشتری وارد کرده است.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا هفته گذشته نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش یافت که حدود دو برابر پیش‌بینی تحلیلگران بود. تحلیلگران افزایش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای را برای ذخیره‌سازی آمریکا پیش‌بینی کرده بودند.

تینا تانگ، تحلیلگر مستقل بازار نیز اعلام کرد: نگرانی‌های اقتصادی بار دیگر به عامل کاهشی در بازار نفت تبدیل می‌شود و افزایش ذخیره‌سازی ایالات‌متحده و تندروی بانک مرکزی آمریکا و درنتیجه افزایش ارزش دلار، قیمت نفت را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. افزایش ارزش دلار سبب بالارفتن قیمت نفت برای دارندگان ارزهای دیگر می‌شود.

کد خبر 6085654 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی
  • ریزش بیشتر قیمت دلار در راه است؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • قیمت نفت نزولی شد
  • کف قیمت دلار کجا خواهد بود؟
  • عوامل رشد شاخص بورس روزهای اخیر چه بود؟