Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@11:32:11 GMT

مقایسه دقیق ۹‌سایت برتر معاملات ار‌ز دیجیتال

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۸۳۲۸

مقایسه دقیق ۹‌سایت برتر معاملات ار‌ز دیجیتال

حداقل ۹ صرافی دیجیتال در ایران دنبال پیدا کردن مشتری‌های جدید هستند تا بلکه بتوانند معاملات ارز‌های دیجیتال را سر و سامان ببخشند. قطعا با توجه به ماهیت ارز‌های مجازی همه‌شان کار سختی در پیش دارند و به‌سختی می‌توانند اعتماد کاربران را جلب کنند.

روزنامه هفت صبح در ادامه نوشت: برای همین بیشترشان با کمک انتشار مطالب و محتوای آموزشی در اولین مرحله قصد دارند اطلاعات عمومی افراد را بالا ببرند و آن‌ها را به مشتریان خود تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک: صرافی والکس: جزو اولین صرافی‌های ارز دیجیتال در ایران است و امکان معامله مستقیم را فراهم می‌کند. از مزایای والکس می‌توان به ابزار‌های تحلیلی و چارت فنی اشاره کرد، اما از نقاط ضعف آن می‌توان به‌طراحی سایت اشاره کرد. یکی دیگر از معایب این سایت زمانی است که بیت‌کوین دچار نوسانات شدید می‌شود و در پی آن سرور کارگزاری دچار قطع و وصل مکرر می‌شود. با این حال بزرگ‌ترین نقطه ضعف صرافی والکس نداشتن اپلیکیشن موبایلی است.

دو: صرافی نوبیتکس: مهم‌ترین مزیت صرافی نوبیتکس داشتن یک اپلیکیشن اندرویدی است. طراحی سایت آن‌ها هم وضعیت بهتری دارد. در عوض سرعت کند پشتیبانی را باید از جمله معایب این صرافی دیجیتال دانست.

سه: صرافی گرندکس: اولین نکته‌ای که در بازدید از سایت این صرافی جلب توجه می‌کند طراحی مدرن آن است. از دیگر مزایای این صرافی باید به سرعت بالای معاملات آن اشاره کرد که به خاطر داشتن صرافی در امارات و ترکیه اتفاق افتاده است. از نقاط ضعف این صرافی نیز می‌توان به محدودیت در ارائه ارز‌های دیجیتال اشاره کرد، صرافی گرندکس تنها به عرضه دو ارز دیجیتال پرداخته است که این امر موجب کاهش حق انتخاب مشتریان می‌شود.

چهار: صرافی اوکی اکسچنج: با ورود به سایت این صرافی با این پیغام مواجه می‌شوید که با توجه به به‌روزرسانی اخیر و یکپارچه‌سازی اوکی اکسچنج با اوکی اکس تریدر، لطفا برای دسترسی به وب سایت به آدرس جدید مراجعه کنید. اینکه سایت در حال ادغام با یک سایت دیگر است، شاید قابل پذیرش باشد، اما همین پیام می‌تواند به‌نوعی از نظر امنیتی کاربر را نگران کرده باشد.

قیمت فروش این صرافی هم مقداری بیشتر از معمول است. نکته دیگری که می‌تواند به‌عنوان نقطه ضعف محسوب شود، نبود امکان مراجعه حضوری است که به صراحت در سایت صرافی و در بخش تماس با ما ذکر شده است. طراحی سایت هم در حد متوسط است. وجود یک وبلاگ با محتوای خوب و به‌روز را که شامل اخبار آموزش و تحلیل است می‌توان به‌عنوان نقطه قوت در نظر گرفت، هرچند مهم‌ترین مزیت این صرافی پشتیبانی همزمان ۳۰۰ مدل از انواع کوین است.

پنج: صرافی رمزی نکس: ‌طراحی سایت این صرافی از قالب مناسبی برخوردار است. از دیگر موارد مثبت می‌توان به ذکر این نکته اشاره کرد که رمزی نکس تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است و معاملاتی غیر از ارز‌های دیجیتال در آن صورت نمی‌گیرد. وجود این صرافی در مرکز نوآوری‌های دانشگاه صنعتی شریف نیز از مزایای سایت صرافی است. از نقاط ضعف آن نیز می‌توان به مواردی همچون نداشتن محتوای آموزشی اشاره کرد.

شش: صرافی ارزجو:‌ سایت این صرافی تا رسیدن به طراحی ایده‌آل سایت‌های ارز دیجیتال راه درازی در پیش دارد، اما همچنان قابل‌قبول است. از دیگر مزایای این صرافی باید به وجود یک تیم پشتیبانی قوی اشاره کرد. مشاوران تلفنی که به حل مشکل مشتری کمک می‌کنند. از جمله نقاط ضعف سایت هم می‌توان به طراحی ضعیف کیف پول این صرافی اشاره کرد که به بازنگری اساسی نیاز دارد.

هفت: صرافی رابکس: سایت رابکس طراحی در حد متوسط دارد. از جمله نکات قوت آن باید به بخش آموزشی آن اشاره کرد که دارای مقالات متوسط رو به بالاست. همچنین بخش مقالات و تحلیل‌های قوی دارد. در مورد نقاط ضعف آن می‌توان به این مسئله کلی اشاره کرد که سایت اگرچه مطالب تحلیلی خوبی دارد، اما از نظر عملیات خرید و فروش نیاز به تقویت جدی دارد. بخش احرازهویت کاربران هم مشکلات خاص خودش را دارد.

هشت: صرافی جیبی تکس: اولین نکته مثبت این صرافی طراحی سایت جالب و قوی در مقایسه با سایر صرافی‌هاست. جیبی تکس خودش را مقید می‌داند حتی در مواقعی که بازار با نوسانات جدی روبه‌رو است، قیمت‌های مناسبی ارائه دهد. همچنین روی سایت خود آمار جالبی از تنوع سنی و جغرافیایی مشتریان ارائه می‌دهد. مدیران این سایت باید در طراحی کیف پول دیجیتال سلیقه و دقت بیشتری خرج کنند.

نه: صرافی پرو اکسیر: روی سایت این صرافی از تصاویری استفاده شده تا برای هر ایرانی محیطی آشنا را تداعی کند؛ تصاویری مانند برج میلاد و عکس‌هایی از تخت جمشید. از دیگر مزایای آن اجازه ورود به سایت پس از ثبت‌نام اولیه است. به‌این ترتیب کاربران تنها پس از ثبت‌نام می‌توانند به بررسی امکانات صرافی بپردازند هرچند همین مسئله می‌تواند یک نقطه ضعف امنیتی هم به‌حساب بیاید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سایت ارز دیجیتال طراحی سایت نقاط ضعف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم

پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم

دیگر خبرها

  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم
  • ساعت پخش زنده بازی آرسنال و چلسی‌ از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: امنیت نیروگاه‌ها و مراکز هسته‎‌ای کشور به طور صددرصد برقرار است/ با عبور از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ظرفیت فعال در سایت‌های ۲ و ۳ سه نیروگاه اتمی بوشهر در مقایسه با پیش از آن ۱۲ برابر شده است
  • نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی!
  • دستگیری سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال
  • سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست بازداشت شد
  • دستگیری سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست در گلستان
  • بازداشت سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست
  • سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال ترینوست در گلستان بازداشت شد