Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه باید فضای فیزیکی درمان در استان توسعه پیدا کند، گفت: بیمارستان رازی و پورسینا با توجه به بافت قدیمی‌شان به همت رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و وزارت بهداشت در ردیف بودجه ملی برای احداث قرار گرفتند.

دکتر ارسلان سالاری امروز در نشست شورای سلامت شهرستان صومعه‌سرا که در سالن فرمانداری شهرستان صومعه‌سرا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با برشمردن برخی از اقدامات طی یک سال اخیر، اظهار کرد: شش دستگاه CT اسکن وارد گیلان شده که حداقل ارزش ریالی هرکدام آن‌ها حدود پنج میلیارد تومان است.

وی با اشاره به مزیت راه‌اندازی CT اسکن در بیمارستان‌های شهرستانی، افزود: با راه‌اندازی این دستگاه‌ها از ارجاع بیماران به مرکز استان و همچنین هدایت به سمت مراکز خصوصی جلوگیری شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با برشمردن سایر اقدامات حوزه سلامت در گیلان، گفت:۱۱ دستگاه اکسیژن ساز،۸۵۰ قلم تجهیزات پزشکی، راه‌اندازی دو بیمارستان در لنگرود و تالش در کنار سایر اقدامات زیرساختی و توسعه‌ای در گیلان طی یک سال اخیر فراهم‌شده است.

CT اسکن بیمارستان صومعه‌سرا باید پیش از دهه فجر به بهره‌برداری برسد

وی با تأکید بر اینکه باید فضای فیزیکی درمان در استان به‌ویژه در مرکز استان توسعه پیدا کند، گفت: بیمارستان رازی و پورسینا با توجه به بافت قدیمی‌شان به همت رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و وزارت بهداشت در ردیف بودجه ملی برای احداث قرار گرفتند.

سالاری با تأکید بر تسریع در تکمیل پروژه‌های حوزه سلامت در شهرستان صومعه‌سرا، گفت: CT اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) این شهر باید قبل از دهه مبارک فجر راه‌اندازی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به رویکرد وزارت بهداشت مبنی بر اتمام تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه سلامت تا پایان سال، گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در گیلان به‌ویژه در شهرستان صومعه‌سرا علاوه بر دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی موجب افزایش درامد اختصاصی می‌شود.

لزوم توجه به کمبود نیروی انسانی و دستگاه دیالیز در صومعه‌سرا

سید جلال سیدمحمدی، فرماندار شهرستان صومعه‌سرا نیز در این نشست ضمن تقدیر از زحمات کادر سلامت به‌ویژه در ایام کرونا، اظهار کرد: گرچه کادر سلامت استان و شهرستان در حوزه بهداشت و درمان زحمات بیشماری داشته‌اند،  اما همچنان مشکلات بزرگی در حوزه سلامت صومعه‌سرا وجود دارد و نیازمند توجه بیش‌ازپیش است.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه و عمرانی صومعه‌سرا، افزود: تلاش‌های خوبی درزمینهٔ احداث اورژانس شده و علاوه بر آن ‌یک دستگاه CT اسکن به شهرستان واردشده و مقدمات مکفی برای راه‌اندازی آن فراهم‌ و امیدواریم تا ۲۲ بهمن افتتاح شود.

فرماندار شهرستان صومعه‌سرا با اشاره به کمبود نیرو در حوزه سلامت، گفت: در بخش پرستار و منشی در سطح شهرستان با کمبود عدیده روبرو هستیم و انتظار داریم مشکلات در این حوزه رفع شود.

سیدمحمدی با اشاره به طرح‌های حوزه بهداشت صومعه‌سرا نیز گفت: چند خانه بهداشت به همت دانشگاه و خیرین ساخته‌شده و باید از سوی متولیان امر تجهیز به ملزومات بهداشتی شود.

رئیس شورای سلامت شهرستان صومعه‌سرا با اشاره به کمبود دستگاه دیالیز در صومعه‌سرا به سبب مستهلک بودن دستگاه‌های قدیمی، بیان کرد: ۸۰ بیمار دیالیزی در صومعه‌سرا وجود دارند که برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر نیازمند تعداد بیشتری دستگاه دیالیز هستند.

احداث پروژه‌های عمرانی صومعه‌سرا تسریع شود

سید کاظم دلخوش اباتری، نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار تسریع در احداث پروژه‌های عمرانی شهرستان صومعه‌سرا ازجمله کلینیک تخصصی بیمارستان و مرکز درمانی بازار جمعه و اورژانس به‌منظور بهره‌برداری تا پایان عمر دولت مستقر شد.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس با تقدیر از زحمات کادر سلامت به‌ویژه هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: قبل از مسئولیت دکتر سالاری در دانشگاه، بیمارستان صومعه‌سرا خرابه‌ای بود اما اکنون وضعیت درمان بسیار در شهرستان مطلوب شده اما باید همچون سایر شهرستان‌های کم برخوردار به صومعه‌سرا بیشتر نگریسته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بهداشت و درمان سی تی اسکن بیمارستان رازی رشت بیمارستان پورسینای رشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان شهرستان صومعه سرا حوزه سلامت راه اندازی CT اسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداری تجهیزات پزشکی در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ دکتر جواد شاهین فرافزود: این دستگاه‌ها از به روز‌ترین تجهیزات درمانی هستند که با هدف رفاه حال بیماران تهیه شده است.
وی گفت: ۴۰ دستگاه دیالیز هم برای مراکز درمانی خراسان شمالی تهیه و دستگاه‌های موجود تعمیرات اساسی شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه کرد: همچنین شتاب دهنده جدیدی که در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد راه اندازی شده از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها در حوزه پرتو درمانی است.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون هفت هزار نفر در حوزه سلامت استان خدمت رسانی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • دستگاه کارتن‌سازی جان یک کارگر را گرفت
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • خریداری تجهیزات پزشکی در خراسان شمالی
  • لزوم تعریف بسته‌های عملیاتی برای ادارات ایلام در حوزه سلامت