Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد در دیدار با رایزن فرهنگی عراق در ایران گفت: به راحتی می‌توانیم از ظرفیت اساتید دانشگاه آزاد که مسلط به زبان عربی هستند، برای آموزش دانشجویان عراقی استفاده کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علاءالدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز ۱۹ آذر ماه ۹۹ با امجد حمید المظفر رایزن فرهنگی عراق در ایران دیدار و در خصوص گسترش روابط علمی و دانشگاهی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بروجردی در این دیدار ضمن خوشامدگویی و تشکر از تلاش‌های رایزن فرهنگی عراق و سفارت این کشور در ایران برای گسترش تعاملات علمی و دانشگاهی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه غیردولتی منطقه و جهان، در کشور‌های مختلف جهان اسلام دارای واحد‌های بین‌المللی فعال است و امسال برای اولین بار، ۱۱۰ دانشجوی دوره دکتری در واحد بین المللی افغانستان پذیرش شدند.

وی با تأکید بر اینکه گسترش واحد‌های بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی با اولویت کشور‌های جهان اسلام، سیاست قطعی این دانشگاه است، اظهار کرد: اعتقاد مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بر این است که برای تجدید حیات علمی جهان اسلام، باید تحول را به سرعت آغاز کرد. برای این کار لازم است زبان فارسی و عربی را به عنوان زبان علمی به جهان معرفی کنیم، همانطور که در گذشته کتاب «قانون» ابن‌سینا به عنوان یکی از منابع علمی در کشور‌های اروپایی تدریس می‌شد؛ بنابراین اینگونه نیست که اصطلاحات زبان انگلیسی در علوم پزشکی، مانع استفاده از زبان‌های فارسی و عربی برای تبدیل شدن به زبان علمی شود.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: پیشرفت علمی جمهوری اسلامی ایران در حوزه علوم پزشکی در جهان زبانزد است. بسیاری از پزشکان ایرانی در کشور‌های پیشرفته جهان از جمله آلمان، افراد بنام و شناخته‌شده‌ای هستند. این موضوع نشان از آن دارد که دانش پزشکی ما با استفاده از زبان فارسی، به چنین جایگاهی رسیده است. باید این باور را به دانشجویان عراقی بدهیم که با یادگیری علوم به زبان مادری و زبان فارسی، می‌توانند با دانشمندان کشور‌های پیشرفته رقابت کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالقوه عظیمی در تدریس زبان عربی فنی دارد؛ گفت: به راحتی می‌توانیم از ظرفیت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که مسلط به زبان عربی هستند، برای آموزش دانشجویان عراقی استفاده کنیم تا این دانشجویان در کنار آموزش به زبان عربی و انگلیسی، با زبان فارسی هم آشنا شوند.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیشنهاد برگزاری وبینار مشترک دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های منتخب عراق به منظور معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و پژوهشی و استفاده از توان اساتید دو کشور را مطرح کرد.

در ادامه، حمید المظفر رایزن فرهنگی عراق در ایران نیز با قدردانی از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش روابط علمی و دانشگاهی با عراق، پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک میان رایزنی فرهنگی عراق و دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه کرد.

بورس دانشجویان دکتری عراقی در دانشگاه آزاد اسلامی، انجام پژوهش‌های مشترک و برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی، استفاده از منابع مشترک کتابخانه‌ای و امکانات آزمایشگاهی، انجام فرصت‌های مطالعاتی، استفاده از اساتید ایرانی و عراقی در تدریس و هیئت ممیزه مجلات علمی، تشکیل کمیته فارغ‌التحصیلان عراقی و... ازجمله موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علاءالدین بروجردی دانشگاه آزاد روابط ایران و عراق معاون بین الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی رایزن فرهنگی عراق دانشجویان عراقی زبان فارسی زبان عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۸۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند

مهران محسنی سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: این دانشجویان از اتباع کشورهای پاکستان، هند و لبنان هستند که به منظور ادامه تحصیل در رشته‌ پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت‌نام کردند.

سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود:هم اکنون با احتساب دانشجویان جدید، ۱۲۵ دانشجوی بین‌الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: امیدواریم این دانشجویان در طول تحصیل، سفیران خوبی از سوی کشور خود در ایران باشند و در پایان دوره نیز خاطرات خوب و به یاد ماندنی‌ از ایران به همراه خود ببرند.

این مسوول اضافه کرد: دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل و بازگشت به کشورشان معمولا ارتباط خود را با دانشگاهی که در آن تحصیل کرده‌اند حفظ می کنند و به عنوان سفیران فرهنگی ایران، تمدن و آداب و رسوم ما را به هموطنان خود معرفی می‌نمایند.

وی خاطرنشان کرد: ارتباطات بین‌المللی موجب تبادل دانشجو و استاد و منجر به ارتقای آموزش در دانشگاه‌ها می‌شود.

این مسوول گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از ظرفیت ها و زیرساخت های لازم و اساتید توانمند برای جذب دانشجویان خارجی برخوردار است و باید از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به اهداف کشور در بخش‌های مختلف استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی دزفول برای نخستین بار
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی
  • نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز انتشار گرفت 
  • نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز نشر گرفت 
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی اعلام شد
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی