Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان عباس شرفی اعلام کرد: پارسال بیش از ۴۰۰ دستگاه پل کوچک و بزرگ استان به دلیل وقوع سیل دچار آسیب یا تخریب کامل شد که تاکنون کار بهسازی، مرمت و احداث ۱۰۴ دستگاه از این تعداد به اتمام رسیده و ۳۷ پل نیز در حال اجرا است.

وی افزود: برای تکمیل پروژه های مرمت، بازسازی و احداث پل های آسیب دیده ۵۰ میلیارد تومان نیاز است که طی جلسات مشترک با استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان مقرر شد با توجه به شرایط اقتصادی کشور و کمبود نقدینگی، دست کم ۲۰ میلیارد تومان برای بهره برداری این پل ها اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان ادامه داد: یک سوم این مبلغ از محل اعتبارات استانی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تخصیص می یابد که درصورت تخصیص به موقع اعتبار و مساعد بودن شرایط جوی، تلاش می شود طرح های اولویت دار تا پایان سال ۹۹ بهره‌برداری شوند.

شرفی اضافه کرد: پل های بزرگ در دست احداث سپهبد شهید قاسم سلیمانی (بابازید)، پران پرویز، حیات الغیب و طاق عباسعلی بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که تا پایان سال تکمیل می شوند و پل های برگلان سوخته و سه سوک نیز اوایل سال آینده به بهره برداری می رسند.

وی با بیان اینکه طی یک‌ماه آینده تردد روی پل ناصروند خرم آباد برقرار می شود اظهار داشت: دستک پل چشمه سرده در محور خرم آباد _ الشتر به دلیل استحکام پایین مصالح، در سیل سال ۹۸ تخریب شد که تلاش می شود این سازه با مصالح مستحکم احیا و از تخریب آن جلوگیری شود.

شرفی در خصوص آسفالت جاده‌ها نیز گفت: سال گذشته حرکت جهشی در بهسازی محورهای اصلی، فرعی و روستایی انجام و ۳۰۰ کیلومتر روکش آسفالت اجرا شد که با ادامه این روند، رویه همه محورهای استان تا ۶ سال آینده به روز و ترمیم می شود.

وی با بیان اینکه میانگین روکش آسفالت راه‌های لرستان در سال‌های گذشته کمتر از ۲۰۰ کیلومتر بوده است اضافه کرد: ۵۰۰ کیلومتر ایمن سازی محورهای استان از سال گذشته تاکنون انجام شده است.

وی افزود: همچنین در قالب طرح ملی ابرار نیز اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است و در مجموع ۱۴۷ کیلومتر از محورهای روستایی به ویژه در مناطق محروم الیگودرز شن ریزی و ۵۰ کیلومتر آسفالت شده است.

شرفی همچنین با اشاره به آمادگی تیم های راهداری لرستان در زمستان پیشِ رو گفت: به روزرسانی ماشین آلات، دپو شن و نمک به میزان کافی و گروه بندی ۳۰۰ نیروی راهدار جهت آماده باش در ۳۵ راهدارخانه، ۱۴ گردنه مهم و محورهای سیل‌زده به ویژه خرم آباد _ پلدختر انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان با اشاره به فعالیت ۱۸۹ شرکت حمل و نقل کالا و مسافر و بیش از ۲۰ هزار راننده در این بخش افزود: بخش حمل و نقل عمومی مسافر در شرایط شیوع کرونا آسیب بسیاری دید که طی مکاتباتی با سازمان راهداری و شهرداری های استان پیگیر کاهش هزینه های این صنف هستیم.

سیل ۹۸ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان به زیرساخت های لرستان خسارت زد که سهم راه و ابنیه های جاده ای از جمله پل ها از این میزان بیش از یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود.

طول راه‌های لرستان بیش از هشت هزار کیلومتر است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تخریب پل سیل لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تخریب پل سیل لرستان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تخریب پل سیل لرستان اخبار کنکور راهداری و حمل و نقل جاده ای میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل لکه گیری و روکش آسفالت جاده میمه به وزوان؛بزودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ خرابی آسفالت جاده میمه به وزوان مشکلات زیادی برای رانندگان، مسافران و شهروندان بوجود آورده است.در بازدید رضا اکبری معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در آبان ماه ۱۴۰۱، آسفالت جاده بین شهر‌های میمه و وزوان تا پایان سال ۱۴۰۱ اجرایی شد.


حسین دهقان شهردار میمه گفت: با توجه به اینکه جاده بین شهر‌های میمه و وزوان در جاده ترانزیت اصفهان به تهران قرار گرفته، اجرای آسفالت و نگهداری آن برعهده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در گفتگوی تلفنی با بخش خبری ۲۰ شبکه اصفهان با اشاره به اینکه ۹۰ کیلومتر از این مسیر به لکه گیری و روکش آسفالت نیاز دارد گفت: بر این اساس، دو مناقصه برای لکه گیری و روکش آسفالت مسیر جاده‌ای میمه-وزوان و اصفهان-میمه با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برگزار شده است.


مهدی فقهی افزود: لکه گیری و روکش آسفالت مسیر جاده‌ای میمه-وزوان با شروع به کار پیمانکار ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا یک ماه آینده تکمیل می‌شود.

    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار کیلومتر راه‌های استان ایلام خط کشی شد
  • اجرا طرح‌های راهداری بوشهر با یک‌هزار میلیارد تومان
  • آماده باش ۳۵۰ نفر نیروی راهداری درجنوب کرمان
  • ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی بروجن
  • اصلاح ۱۵نقطۀ پرحادثه در محورهای لرستان
  • افزایش ۱۲ برابری حجم طرح های راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد
  • تکمیل لکه گیری و روکش آسفالت جاده میمه به وزوان؛بزودی
  • افزایش ۱۲ برابری حجم طرح‌های راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای یزد
  • تردد بیش از ۵۰۱ هزار و ۷۰۰ خودرو در جاده‌های زنجان
  • اجرای ۳۰ هزار میلیارد ریال پروژه راهداری در استان اردبیل