Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا منصوری نیا گفت: اگر نهاده های دامی به موقع و با قیمت مناسب در اختیار مرغداران قرار می گرفت، مرغداران تولید خود را متوقف نمی کردند و امروز ما با مشکلات این چنینی دست به یقه نبودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا منصوری نیا رئیس اتحادیه صنف گوشت و مرغ استان کرمان در ارتباط با کمبود مرغ در استان به خبرنگار راه آرمان گفت: کمبود مرغ در بازار مربوط به هفته جاری نیست، متاسفانه مدت ها است که کمبود نهاده های دامی برای مرغداران مشکل ساز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر نهاده های دامی به موقع و با قیمت مناسب در اختیار مرغداران قرار می گرفت، مرغداران تولید خود را متوقف نمی کردند و امروز ما با مشکلات این چنینی دست به یقه نبودیم.

رئیس اتحادیه صنف گوشت و مرغ استان کرمان مطرح کرد: حدود ۴۰ درصد از مرغ شهر کرمان توسط استان یزد تامین می شود، متاسفانه قیمت مرغ خریداری شده در این استان نسبت به کرمان بالاتر است حال آنکه به تازگی قیمت مرغ زنده را نیز افزایش داده است.

منصوری بیان کرد: همین گران شدن مرغ سبب شده تا تولیدکنندگان رغبتی برای وارد کردن مرغ از استان یزد به کرمان نداشته باشند چرا که این اقدام برای آن ها سودآور نیست.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه هایی که همواره با آن رو به رو هستیم این است که گرانی و کمبود مرغ سبب شده تا این کالای مصرفی از سفره های مردم حذف شود.

رئیس اتحادیه صنف گوشت و مرغ استان کرمان  تاکید کرد: لازم است که دولت با جدیت به مساله تامین مرغ وارد شده و راهکاری برای حل مشکلات مرغداران و تامین نهاده های دامی به کار بندد.

منصوری اذعان کرد: در چرخه تولید تا توزیع مرغ در واقع گران شدن قیمت مرغ ربطی به مغازه داران و توزیع کنندگان ندارند چرا که آن ها با قیمت بالا خریداری کرده و مجبور هستند تا با همان قیمت بالا نیز به مصرف کنندگان بفروشند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع تامین مرغ و گوشت رهبر انقلاب چندی قبل به این موضوع پرداخته و از وزارت صمت خواستند تا با جدیت این مسئله را پیگیری کنند.

رئیس اتحادیه صنف گوشت و مرغ استان کرمان توضیح داد: وزارت صمت پای کار آمده و اگر جهاد کشاورزی همکاری لازم را داشته باشد این مشکل در ۱۰ روز آینده قابل حل است.

منصوری تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغداران چرخه جدید جوجه ریزی را انجام داده اند و اکنون وزن کافی برای ارائه به بازار ندارند، امیدواریم که مرغ های تولیدی استان تا ۱۰ روز آینده روانه بازار شوند.

وی افزود: البته تولید به تنهایی کافی نیست، قیمت مرغ زنده خریداری شده از تولیدکنندگان باید به نحوی تعیین شود که آن ها متضرر نشوند و در عین حال برای جوجه ریزی مجدد انگیزه داشته باشند.

رئیس اتحادیه صنف گوشت و مرغ استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: همه ما پای کار ایستاده ایم تا این مشکل برطرف شود اما باید توجه داشت رفع مشکل مرغ در برهه های زمانی مختلف کافی نیست و برای حل این مشکل باید راهکار اساسی در نظر گرفت.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: نهاده های دامی قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیاء ۳۵ واحد پرواربندی با ظرفیت حدود ۱۰ هزار راس دام در لرستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۳۵ واحد پرواربندی دام به ظرفیت حدود ۱۰ هزار رأس ظرف چندماهه اخیر فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، سعید اسدالهی با اشاره به اینکه گوشت قرمز در کنار گوشت مرغ مهم‌ترین منابع تأمین کننده پروتئین حیوانی مورد نیاز بدن انسان هستند، اظهار کرد: به طور کلی در کشور سالیانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در سال گذشته بیش از ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در استان لرستان تولید شد که حدود ۹ هزار تن از این محصول به استان‌های دیگر چه به صورت لاشه و چه به صورت دام زنده صادر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان به خشکسالی‌های سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ و حذف دام‌های مولد توسط دامداران اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت تولید گوشت قرمز معاونت بهبود تولیدات دامی دو برنامه کمی و کیفی را برای احیای دام‌های مولد و در نتیجه تولید گوشت قرمز و شیر خام را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است.

اسدالهی با اشاره به برنامه‌های کمی و کیفی در راستای افزایش تولید گوشت قرمز در استان، گفت: در برنامه‌ریزی کمی، فعال سازی واحدهای راکد، نیمه فعال و در حال ساخت از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان است که حاصل آن فعال سازی ۳۵ واحد پرواربندی به ظرفیت حدود ۱۰ هزار رأس در چند ماهه اخیر بوده است.

وی ادامه داد: در بحث کیفی نیز دو برنامه اساسی با اخذ اعتبارات ریالی لازم از تهران در سال ۱۴۰۳ در دست برنامه‌ریزی است.

اسدالهی با اشاره به اینکه توزیع رایگان اسپرم گاوهای دو منظوره با تأکید بر تولید گوشت قرمز یکی از برنامه‌های اساسی سازمان جهاد کشاورزی است، افزود: در مرحله اول ۳۰۰۰ دز و در مرحله دوم ۲۰۰۰ دز بین تلقیح گیران گاوها به صورت رایگان برای استفاده در دامداری‌های روستایی توزیع شده و در مرحله سوم نیز ۵۰۰۰ دز توزیع می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در زیر بخش دام سبک برای بهره‌گیری از توان تولیدی گوسفندانی که در داخل فصل آبستن نمی‌شوند و عملاً به صورت خشک در گله باقی می‌مانند بحث اجرای عملیات همزمان‌سازی فحلی گوسفندان در خارج فصل به عنوان یک راهبر امید بخش برای افزایش بره‌گیری از دام‌های سبک قسر در رفته و همچنین بهبود کارایی گله داری در دستور کار قرار گرفته است.

اسدالهی بیان کرد: بر این اساس امسال در سطح ۲۰ هزار رأس از گوسفندان استان کار همزمان‌سازی فحلی برای اهداف ذکر شده برنامه‌ریزی شده‌است.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با برنامه‌های گسترده‌ای که مطرح شد یک جهش اساسی در سالی که بنا به منویات رهبر به سال جهش تولید با کمک مردم نام‌گذاری شده است بتوانیم یک جهش اساسی در تولید گوشت قرمز داشته باشیم.

کد خبر 745259

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • احیاء ۳۵ واحد پرواربندی با ظرفیت حدود ۱۰ هزار راس دام در لرستان
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی دام در لرستان
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی در لرستان
  • نشست مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی مازندران
  • توزیع بیش از ۶۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در شهرستان کازرون طی سالی که گذشت