Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@13:24:38 GMT

حذف دو نرخی بودن ارز از سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۳۰۴۵

حذف دو نرخی بودن ارز از سال آینده

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، علیرضا رزم‌حسینی ۲۰ آذر ماه در نشست با فعالان اقتصادی استان اصفهان با تأکید بر اینکه شرایط کشور شرایط خاصی است افزود: با توجه به تحریم‌های ظالمانه و همزمان شدن آن با شیوع ویروس کرونا آسیب جدی بر اقتصاد ما وارد شده است. همین باعث شد که نرخ ارز از ۳۷۰۰ تومان به یک رقم بسیار بالایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش نرخ ارز و رشد نقدینگی موجب گرانی بسیاری از کالاها شد. این نقدینگی هم باعث شده دلالان بین مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قرار گیرند. 

رزم‌حسینی ادامه داد: پروژه‌های ما باید به سمت بازار سرمایه بروند و تامین مالی صورت گیرد تا یک بخش از نقدینگی را به سمت تولید ببریم؛ فولاد مبارکه پروژه بسیار مهمی در حال راه اندازی دارد که این پروژه ۱ میلیارد یورو توسعه خط نورد گرم است که حدود ۳۰ هزار میلیارد سرمایه ریالی است.

وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اینکه وزارت صمت قصد دارد مسیر را برای فعالان اقتصادی هموارتر کند تصریح کرد: باید برای تولید کنندگان بخش سخت بروکراسی سهل شود و از صدور بخشنامه‌های خلق الساعه جلو گیری کنیم. سیاست وزارت صمت دنبال روانسازی اقتصاد ایران است سیاست ما جلوگیری از مجوز فروشی و زمینه‌های رانت خواری است.

وی افزود: بحث واردات در مقابل صادرات یک نکته مهمی بود که همه فعالان اقتصادی در سراسر کشور مطالبه می کردند خوشبختانه در هفته‌های اخیر روان سازی خوبی انجام گرفته است.

رزم‌حسینی گفت: ما معتقدیم صادر کننده مجاهد اقتصادی است و باید مورد تکریم قرار گیرد؛ چراکه ارز وارد کشور می کند و زمینه اشتغال بیشتر را فراهم می‌کند در نتیجه تولید را افزایش می دهد.

وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: نکته بعدی در خصوص تخصیص اختیار است؛  ما در ستاد تنظیم بازار این را ابلاغ کردیم به همه استانها که استاندارها مسؤولان کار هستند، می‌توانند با اختیاراتی که دارند نظارت و کنترل بیشتر در بازار را عملی کنند.

وی اضافه کرد: ما دنبال افزایش کالا در بازار ایران هستیم؛ بر اساس همین هم داریم روان‌سازی می‌کنیم برای اینکه کالا در اختیار مردم باشد باید هرچه می‌توان کالا وارد کرد حتی اگر قیمت آن بالا باشد. خوشبختانه این سیاست تاکنون دنبال شده و ادامه خواهد داشت.

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد از صادرات ما برای ۱۵ کشور همسایه بوده است افزود:‌ این بدین معناست که کشورهای همسایه ظرفیت بسیار خوبی برای تامین کالاهای ایرانی دارند. و کالاهای ایرانی مورد استقبال آنها قرار گرفته است.

وی تأکید کرد:‌ اشکال اصلی کارت بازرگانی زمانی صورت گرفت که ما  ارز را دو نرخی کردیم این باعث شد که مسؤولان وقت وزارت صمت به بانک مرکزی بگویند محدودیت‌هایی برای کارت بازرگانی در نظر بگیرند که برنامه داریم در سال آینده دو نرخی ارز را حذف کنیم این موضوع به فضای اقتصادی کشور خیلی کمک می کند.

رزم‌حسینی بیان داشت:‌ سامانه جامع تجارت یک کار بسیار بزرگی در کشور است که اگر به درستی اجرا شود روز به روز بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ در خصوص مسإله خودرو و فولاد باید مدیریت صحیحی انجام شود تا مشکلات در بازار حل شود و ما می‌خواهیم فاصله بین مصرف کننده و تولید کننده را کاهش دهیم.

کد خبر 571813 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی علیرضا رزم حسینی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ارز بازار داخلی علیرضا رزم حسینی رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اولویت‌های مجلس آینده توجه به پتروپالایشگاه‌هاست، زیرا می‌توان با توسعه آن‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف کرد.

به گزارش شانا، مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) در نشست منتخبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حزب مؤتلفه اسلامی با عنوان «اولویت‌های مجلس آینده» با بیان اینکه باید بیش‌ازپیش به صنعت نفت کشور توجه شود، زیرا این صنعت، صنعتی پیشرو به شمار می‌آید، بیان کرد: در مجلس دوازدهم یکی از اولویت‌ها توجه به پتروپالایشگاه‌ها خواهد بود، زیرا معتقدم توسعه این بخش می‌تواند بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف کند. توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز از دیگر مسائل مهم به‌ شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: هرچه در حوزه‌ تجارت نفت و گاز ارزآوری بیشتری وجود داشته باشد، بی‌شک این موضوع بر رشد اقتصاد ملی تأثیرگذار خواهد بود. همچنین باید منابع حاصل از فروش نفت و گاز را صرف توسعه‌ زیرساخت‌ها در کشور کنیم.

محمدرضا پورابراهیمی داورانی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این نشست ضمن تشریح وضع اقتصادی کشور گفت: انتظار این است که مهم‌ترین تصمیم‌های مجلس دوازدهم در حوزه اقتصادی باشد. برای اینکه این تصمیم‌ها کارآمد باشد، باید وضع موجود شناسایی و آسیب‌شناسی شود و تحلیلی هم از اوضاع آینده و متغیرهای داخلی و خارجی داشته باشیم تا بر این اساس بتوانیم مسیر اصلاح مشکلات را طراحی کنیم.

وی  تصریح کرد: براساس گزارش‌ مرکز آمار و بانک مرکزی، طی دو سال اخیر نرخ رشد اقتصادی روند روبه‌رشدی داشته است و پیش‌بینی می‌شود این روند در سال‌های آینده تکرار شود.

نشست منتخبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حزب مؤتلفه اسلامی با عنوان «اولویت‌های مجلس آینده» روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) برگزار شد.

دیگر خبرها

  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • مراسم معارفه استاندار جدید مازندران آغاز شد
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود
  • «سید محمود حسینی پور» رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شد + سوابق
  • «سید محمود حسینی پور» رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شد
  • با حکم مخبر «حسینی‌پور» رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شد
  • «حسینی‌پور» رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شد
  • تقویت دیپلماسی اقتصادی مازندران با کشور‌های همسایه