Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@16:16:38 GMT

«بوی خوش این نسیم» اثر «فرح توحیدی» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۰۶۸۸

«بوی خوش این نسیم» اثر «فرح توحیدی» منتشر شد

به گزارش ایرنا، نگارنده این رساله در پی آن است که پرتوهای هدایت قرآن کریم را در درک و دریافت مولوی از وجود مقدس حضرت ختم مرتب (ص) باز نماید؛ اما او در خود بایسته می‌داند که نخست توضیحاتی پیرامون آثار ادب فارسی و اهمیت آنها در ارایه معارف اسلامی عرضه نماید.  

این توضیحات به ویژه به آثار مولوی و بالاخص مثنوی وی تعلق خواهد گرفت؛ سپس از آنجا که پیامبر گرامی اسلام (ص) پیش از آن که پیامبر خداوند باشد، یک انسان بود، ویژگی‌های ایشان به عنوان یک انسان مورد واکاوی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش نگارنده بر آن بوده که در تمامی این مباحث میزان اثرپذیری زلال مثنوی از قرآن کریم باز نموده شود.

در کرمانشاه علاوه بر کتاب‌های داستان و دیوان اشعار، هراز گاهی شاهد چاپ و نشر کتاب‌های پژوهشی و تحقیقی در زمینه‌های مختلف از سوی محققان کرمانشاهی نیز هستیم که هر چند شمار آنها به نسبت اندک است اما از کیفیت علمی بالایی برخوردارند.

از جمله این کتابها می‌توان کتاب «تاثیر دین در جامعه قبل از اسلام ایران» نوشته استاد محمدسعید اعتمادی، «یارسان در اساطیر قوم کُرد» نوشته استاد منصور یاقوتی، پژوهش‌های متعدد استاد اردشیر کشاورز، کتاب «بزرگان کرمانشاه» نوشته استاد فرشید یوسفی، کتاب «کرمانشاهان در گذر بزرگ مردان» نوشته محسن درکه و بسیاری دیگر که ذکر نام تمام آنها میسر نیست، نام برد.

در سلک این کتاب‌ها به تازگی تحقیقی با نام بوی خوش این نسیم به قلم خانم فرح توحیدی توسط انتشارات سرانه به چاپ رسیده است که این کتاب در قطع وزیری با شمارگان هزار نسخه در نوبت اول در پاییز ۱۳۹۹ چاپ شده است.

دکتر توحیدی متولد ۱۳۳۹ کرمانشاه، دارای مدرک دکترای علوم قرآن و حدیث از دانشگاه ایلام، کارمند آموزش و پرورش و همکار دانشگاه فرهگیان کرمانشاه است.
کتابی از سری دنیای آفریده ها (گوزن)، مقاله علمی- پژوهشی با عنوان «واکاوی رابطه مشیت الهی و اختیار انسان در تفسیر آیات ۲۳ و ۲۴ سوره کهف» (همراه با جناب آقای دکتر مهدی اکبرنژاد) و مقاله علمی- پژوهشی با عنوان «واکاوی کارکرد تربیتی بشارت و انذار نهان در آیه ۱۶۰ سوره مبارکه انعام» (همراه با استاد راهنما و استاد مشاور) از دیگر آثار این محقق کرمانشاهی و کسب رتبه برتر مقاله در همایش استانی در مورد تأثیر نماز در تربیت دینی کودکان و نوجوانان نیز ار افتخارات توحیدی است.

برچسب‌ها کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخوانی کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخوانی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • کتاب‌های کارآفرینان که باید قبل از تأسیس استارت‌آپ بخوانند
  • یادداشت| پیمانه‌ای که پُر شد
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها
  • روایت عشق و فلسفه؛ پرتره نادیا مفتونی استاد فلسفه دانشگاه تهران