Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش مهاجرت ها به شهر یاسوج و همچنین در حاشیه شهر در شرایطی که مطالعات علمی و کارشناسی برای توسعه زیر ساخت ها و امکانات در نظر گرفته نشود، بدون شک با آسیب های مختلفی همراه خواهد بود و یکی از آسیب هایی که می تواند در اثر مهاجرت ها رخ دهد افزایش ترافیک است.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی شهرداری یاسوج؛ در همین رابطه شهردار یاسوج پروژه های بزرگ و حیاتی شهر یاسوج را در حوزه ترافیک تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح جامع ترافیک

شهردار یاسوج در خصوص اقدامات ترافیکی شهرداری در این دوره کاری با اشاره به طرح جامع ترافیک شهری یاسوج بیان کرد: مطالعات این طرح انجام است و در مراحل نهایی است که این طرح قابلیت دارد که تا بیست سال آینده مشکلات ترافیکی شهر یاسوج را برطرف کند.

آزادسازی 90 درصدی بزرگترین معبر یاسوج

نستهن مقدم با اشاره به طرح مهم ۴۵ متری بنسنجان و تاثیر آن در کاهش ترافیک این شهر، تصریح کرد: محور مواصلاتی ۴۵ متری بن سنجان، شرف آباد ، دولت آباد و زیرتل و اتصال آن به پل سوم بشار که 30 سال پیش تصویب شده بود، ورود کردیم و ظرف کم تر از یک  سال و نیم به آزاد سازی ۹۰ درصد از این ۵ هزار متر رسیدیم.

وی ابراز داشت: این معبر ۵ کیلومتری که بزرگترین خیابان شهر یاسوج است و به نام حضرت آیت الله ملک حسینی (ره) نامگذاری شده است و در این بازه زمانی بیش از ۹۰ درصد از مسیر با تعامل شهروندان گرامی بازگشایی شده و جد.ول گذاری و زیرساخت اولیه بخشی از مسیر نیز اجرا شده است، مابقی اجرای این طرح نیز با یک آغاز طوفانی و با قدرت بیشتر اجرایی خواهد شد.

وی گفت: با بهره برداری کامل این طرح، بخشی از بار ترافیک شهری از مرکز شهر به جنوب یاسوج انتقال داده خواهد شد.

پل چهارم بشار در گام آخر

شهردار یاسوج عنوان کرد: همچنین پل چهارم بشار یک پروژه مهم برای کاهش ترافیک شهر یاسوج است و از ویژگی های مهم این پل دسترسی آسان به بیمارستان امام سجاد (ع) و سهولت دسترسی به محلات و روان سازی ترافیک خواهد بود.

مقدم در خصوص وضعیت پل چهارم گفت: علیرغم افزایش چندین برابری قیمت آهن در سال سه سال اخیر، این پروژه حتی یک روز تعطیل نشد و پل از مرحله فنداسیون به تکمیل سه دهانه رسیده است و بخشی از تیرهای دهانه چهارم نیز ساخته شده و به کارگاه منتقل شده است و این طرح نیز در پروژه پایانی است.

وی پیشرفت مسیر زیرگذر خیابان گمرک را ۸۰ درصد دانست و گفت: خاکبرداری و ساخت دو رمپ مسیر اتصال بلوار رجا نیز پیشرفت ۳۰ درصدی در بخش فیزیکی را داراست.

پروژه حیاتی اتصال پل چهارم به جاده سروک

شهردار یاسوج یکی دیگر از پروژه های بزرگ و حیاتی شهر یاسوج را پروژه اتصال پل چهارم به جاده سروک عنوان کرد و گفت: توافقات و تملک مسیر این پروژه انجام شده است و عملیات زیرسازی و آسفالت این مسیر یکی از برنامه های شهرداری است.

مقدم اظهار کرد: پروژه اتصال پل امام سجاد به منطقه "سروک" این طرح یک و نیم کیلومتر طول دارد.

پایش تصویری؛ گام بزرگ و ماندگار شهرداری یاسوج

شهردار یاسوج طرح مهم پایش تصویری را یکی دیگر از اقدامات مهم ترافیکی این دوره کاری عنوان کرد و گفت: یاسوج تنها مرکز استانی بود که از پایش تصویری نداشت که در این دوره نسبت به اجرای طرح پایش تصویری اقدام شد.

وی عنوان کرد: هم اینک اتاق پایش تصویری (مرکز مانیتورینگ) در ساختمان شهرداری یاسوج در حال راه اندازی است و تصاویر چند دوربین شهری دریافت می شود.

وی افزود: با افتتاح آن در آینده نزدیک بخش زیادی از ترافیک این شهر روان و منظم تر خواهد شد.

اعتبارات قطره چکانی برای اجرای یک طرح مهم و ضروری

شهردار یاسوج گفت: لازمه اجرای هر طرحی این است که همه فاکتور ها و عناصر اصلی آن محقق شود و صرف اینکه یک مسئول مصوبه ای را تصویب کند و یا قراردادی را امضا و دستور بدهد به منزله اجرا نیست.

نستهن مقدم افزود: تامین منابع یک بخش مهمی در به ثمر رسیدن طرحهای مهم به ویژه پایش تصویری شهرهاست. در حوزه پایش تصویری شهر یاسوج ویژگی اساسی این طرح آن است که خیلی وابسته به منابع مالی و ارزی است.

مقدم ابراز داشت: قطعات و وسایل مورد نیاز با نوسانات ارز تحت تاثیر قرار گرفت و تجهیزاتی مثل دوربین، دکل و فیبر نوری هزینه چند برابر داشته است.

شهردار یاسوج عنوان کرد: در سه سالی که گذشت کمترین منابع به یک طرح بسیار مهم و ضروری و فراموش شده ای که لازم بود حداقل ۱۰ سال پیش شروع می شد، اختصاص یافت.

وی گفت: برآورد امروز ما برای پوشش مناسب از بحث پایش شهر در حوزه دوربین های پلاک خوان و دوربین های امنیتی اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز است.

مقدم تصریح کرد: با توجه به این روند بودجه ریزی گذشته اگر بخواهیم با همان روند پیش برویم شاید ده ها سال طول بکشد تا ما طرح جامع ترافیک را بخواهیم اجرایی کنیم.

شهردار یاسوج اظهار داشت: با این تفاسیر تصمیم بر این شد که از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم و بارها شاهد بوده ایم که در برخی شهرهای بزرگ شهرداری ها از این روش بهره می برند.

وی تاکید کرد: مسئله دیگری که وجود دارد این است که  بحث جرایم رانندگی که قبلا به شکل دستی بود و پلیس راهور انجام می داد، برگشت سهم شهرداری از جرایم رانندگی شفاف نیست و به شهر ها برنمی گردد این درحالی که حق شهر هاست و طبق قانون درصد آن مشخص است.

مقدم عنوان کرد: تصمیم گرفته شد که سرمایه گذار به روش (bot) این طرح پایش تصویری را انجام دهد و در دوره بازگشت مشخص (سه سال) با توجه به سودی که دارد، این طرح در یک بازه حداکثر ۶ ماهه اجرایی خواهد شد.

وی ابراز داشت: هم اینک سرمایه گذارانی برای اجرای طرح پایش تصویری شهر یاسوج اعلام آمادگی کرده اند و برآورد ما ۴۰ میلیارد تومان برای ۸۴ نقطه در شهر در حوزه پلاک خوان و امنیتی بوده است.

شهردار یاسوج افزود: یکی از دغدغه سرمایه گذاران این طرح، آن بوده که حوزه استانداری به درخواست شهرداری و یا خود سرمایه گذار ضمانت اجرایی مبنی بر بازگشت منابع حاصل از جریمه ای که دوربین ثبت می کند را به شهرداری جهت انجام تعهداتش به سرمایه گذار بدهند.

وی تاکید کرد: با توجه به مکاتبات انجام شده با معاونت سیاسی و امنیتی و عمرانی و مدیر کل حوزه سیاسی تاکنون موافقت ضمنی آن داده شده است و ماهم پیگیریم که این تضمین هم داده شود و سرمایه گذار با خیال راحت این طرح را اجرایی کند.

مقدم بیان کرد: در طی این سه سال با این اعتبارات اندک مذکور،  اتاق پایش ایزوله شده مانیتور ها نصب شده و تصاویر دریافت می شود اما کفایت نمی کند و تنها راه حل موضوع همان روش (bot) است و به زودی پس از تایید تضمین (ضمانت) از سوی استانداری به مناقصه می رود.

وی تصریح کرد: تاکنون تعامل خوبی در زمینه زیرساخت های فیبر نوری با مخابرات استان بوده و جانمایی ۸۴ نقطه انجام شده و هم اینک آماده انتشار مناقصه عمومی هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری یاسوج شهردار یاسوج سرمایه گذار پایش تصویری ترافیک شهر شهر یاسوج پل چهارم خواهد شد طرح مهم سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به‌عنوان روز "ایمنی حمل و نقل" نامگذاری شده، رویداد ویژه "ایمنی و حمل و نقل" به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفرهای درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهادهای مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.

شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.

وی تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و البته همراهی شهروندان است، بنابراین تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها نیاز است در کنار هم برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

مشکل واگن‌های وارداتی چینی سرانجام حل شد

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم‌‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه 1403 ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویدادهای مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه 6 گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی 3 جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، 200 پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از 34 کیلومتر گاردریل و 5 کیلومتر حفاظ طولی میانی، 147 متر حفاظ بتنی طولی، نصب 488 تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه های بی. آر.تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن‌سازی، از اهم پروژه های منطقه 6 در حوزه حمل و نقل است.

افندی‌زاده با اشاره به وجود بزرگترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا شود، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه 6 خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیرهای قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندی‌زاده با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • زوج و فرد از طرح ترافیک پایتخت حذف شد
  • زمان اجرای تغییرات در طرح ترافیک تهران
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان