Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@21:08:58 GMT

دستگاه آنالایزر ارتعاشات ۲ کاناله در یزد ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۰۶۵۰

دستگاه آنالایزر ارتعاشات ۲ کاناله در یزد ساخته شد

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه یزد، منصور رفیعیان، نگهداری و تعمیرات در صنایع را یک امر مهم و حیاتی توصیف کرد و گفت: یکی از این تکنیک‌های موفق در نگهداری و تعمیر دستگاه‌ها، آنالیز ارتعاشات است که برای کمک گرفتن از این تکنیک نیاز به دستگاهی به نام آنالایزر ارتعاشات بوده و این شرکت موفق به ساخت آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص توانایی‌های دستگاه آنالایزر ارتعاشات دو کاناله اظهار داشت: نمایش‌های دامنه، زاویه فاز، شکل موج، منحنی پوش ارتعاشات، منحنی اربیت و منحنی آبشاری، طیف فرکانسی و بالانس دینامیکی تک صفحه‌ای و ۲ صفحه‌ای از قابلیت‌های این دستگاه است.

رفیعیان با اشاره به اینکه این دستگاه قدرت تشخیص عیوب مکانیکی را دارد گفت: تاکنون دسترسی اغلب صنایع به این دستگاه دشوار بوده و با اینکه نمونه‌های خارجی این دستگاه تولید شده است اما دلایلی نظیر بالا بودن بیش از حد قیمت آن و مسائلی نظیر تحریم‌ها و عدم دسترسی به خدمات پس از فروش این نوع محصولات، ما را به ساخت این دستگاه واداشت.

وی از دیگر دستگاه‌های ساخته شده توسط این شرکت فناور در پردیس صنعتی و فناوری دانشگاه یزد را سکوی بالانس روتور (بالانس کارگاهی)، تست ارتعاشی دسته موتور VTM۲۰۰ و فن سانتریفیوژ تسمه‌ای ۶۰.۰۰۰ متر مکعب بر ساعت نام برد.

وی افزود: در این شرکت محصولات آموزشی نظیر ارتعاشات ماشین‌های صنعتی، سیستم اندازه‌گیری، بالانس ماشین‌های صنعتی و همراستاسازی ماشین‌های صنعتی نیز به چاپ رسیده و مورد استقبال کاربران قرارگرفته است.

شرکت مهندسی پگما در سال ۹۴ موفق به اخذ مجوز فناوری در زمینه تحقیقات، آموزش، مشاوره و اجرای روش‌های نوین نگهداری و تعمیرات ماشین آلات صنعتی شده است.

برچسب‌ها مهریز یزد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز یزد دانشگاه مهریز یزد دانشگاه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کار گرده افشانی در نخلستان‌های بم

فصل گرده افشانی نخل خرما در سطح ۱۰ هزار هکتار از نخلستان‌های بم شروع شده و این در حالی است که کار گرده افشانی به صورت سنتی انجام می‌شود. 

گرده افشانی در سطح ۱۰ هزار هکتار از نخیلات  بم آغاز شد

محمد علی معقول مدیر جهاد کشاورزی بم گفت: فصل گرده افشانی درختان نخل خرما یکی از مهم ترین و حساس‌ترین عملیات های باغی نخلداران است که به مدت دو ماه ادامه دارد. 

وی افزود: کار گرده افشانی در سطح ۱۰ هزار هکتار از نخیلات شهرستان بم شروع شده و این در حالی است کار گرده افشانی همچنان به صورت سنتی از سوی کارگران با تجربه انجام می‌شود. 

کشاورزان از شیوه گرده افشانی مکانیزه و صنعتی استفاده کنند

مدیر جهاد کشاورزی بم تاکید کرد: به همه کشاورزان، باغداران و نخلداران توصیه می‌کنیم از شیوه گرده افشانی مکانیزه و صنعتی استفاده کنند.

مزایای گرده افشانی مکانیزه نسبت به سنتی

معقول با اعلام اینکه مزایای گرده افشانی مکانیزه بر سنتی بیشتر است، تصریح کرد: در گرده افشانی مکانیزه و صنعتی راندمان بیشتر و هزینه کمتر و از همه مهمتر خطرات احتمالی برای فرد گرده افشان که سقوط از درخت نخل  است را نداریم، در نتیجه توصیه می‌کنیم از گرده افشانی مکانیزه و صنعتی و گرده‌های بومی شهرستان استفاده کنند.

وی بیان داشت: در این روش عملیات گرده افشانی با دستگاه مکانیزه از روی زمین انجام می‌شود در صورتی که در روش سنتی با چندین مرتبه حتی تا ۵ مرتبه کار گرده افشانی در بالای درخت و در ارتفاع انجام‌می‌شود. 

 مدیر جهاد کشاوری بم چرایی استفاده  نکردن کشاورزان و باغداران از روش مکانیزه و صنعتی را اینگونه بیان کرد: گرده افشانی سنتی در منطقه سال‌های سال انجام می‌شده و در سال‌های اخیر گرایش به سمت گرده افشانی صنعتی بیشتر می‌شود و خود کشاورزان باید استقبال کنند.

وی افزود: کشاورزان نیاز به ترویج و آموزش دارند و جهاد کشاورزی هم کمک‌های لازم را برای استفاده از گرده افشانی مکانیزه و صنعتی به کشاورزان ارائه می‌کند.

معقول تصریح کرد: در گرده افشانی مکانیزه و صنعتی هزینه‌های گرده افشانی و کارگری سرعت و راندمان بالاتر ایمنی کامل کشاورز را داراست که توصیه می‌کنیم روش مکانیکی جایگزین روش سنتی گرده افشانی شود.

 از گرده مرغوب بومی استفاده کنید

مدیر جهاد کشاورزی بم گفت: امسال میزان گرده مورد نیاز در شهرستان تولید شده و توصیه ما برای کشاورزان این است از گرده مرغوب بومی استفاده کنند.

 رضا پور همت کشاورز بمی می‌گوید: کار گرده افشانی بسیار سخت است، بخصوص برای ما کشاورزان که پیرمرد هستیم و سن زیادی از ما گذشته و رفتن بالای درخت نخل برای ما خیلی مشکل است.

وی افزود: من تا قسمتی از درخت با نردبان با زحمت زیاد بالا می روم. بسیار کار سختی است و مجبورم ۳ تا ۵ مرتبه این کار گرده فشانی را برای هر درخت نخل تکرار کنم.

مسئولان برای خرید دستگاه مکانیزه و ترویج گرده افشانی مکانیزه کمک کنند

پور همت تصریح کرد: خیلی سخت است، خواهشی از مسئولان جهاد کشاورزی داریم، برای خرید دستگاه مکانیزه و آموزشی و ترویج گرده افشانی مکانیزه کمک کنند.

وی بیان داشت: ما کشاورزان هیچ اطلاعی از نحوه گرده افشانی مکانیزه نداریم و فقط به صورت سنتی این کار را انجام می‌دهیم.

دهقان یکی دیگر از کشاورزان بمی است که چند سالی است از دستگاه گرده افشانی مکانیزه و صنعتی استفاده می‌کند.

وی با اعلام اینکه کار گرده افشانی با دستگاه مکانیزه خیلی راحت است، می‌گوید:  در گرده افشانی  با این دستگاه در روز می‌توان ۵۰۰ درخت را چند مرتبه گرده افشانی کرد؛  این درحالیست که اگر به صورت سنتی باشد ۲۵ درخت در روز گرده افشانی می‌شود و خطر سقوط از درخت نخل را هم نداریم.

دهقان افزود: من ۳ سال است از دستگاه مکانیزه استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم؛ لذا توصیه می کنم، کشاورزان از روش گرده افشانی مکانیزه و صنعتی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این روش مزایایی زیادی دارد، تصریح کرد: هزینه‌های گرده افشانی، کارگری و تهیه گرده نر در این روش نصف می‌شود. 

کار گرده افشانی تا ۲۰ روز دیگر ادامه دارد. حاصل کار گرده افشانی نخلداران شهرستان بم، تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن خرمای معروف جهان (مضافتی بم) است که سالانه به بیش از ۷۰ کشور جهان صادر می‌شود.

گزارش از: علیرضا عزیزآبادی

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آغاز کار گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • کشف بیش از ۵ هزار عدد بلبرینگ صنعتی قاچاق در خوی
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • مرکز تعمیرات لوازم خانگی آاگ در تبریز
  • ۳۴۰ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود