Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهارستان یکی از شهرهای برنامه‌ریزی‌ شده اقماری است که در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اصفهان، در مسیر جادهٔ اصفهان-شیراز و در دامنهٔ شمالی رشته‌کوه کم‌ارتفاعی به نام لاشْتَر قرار  دارد.

این شهر برای جذب سرریز جمعیت شهر اصفهان در نظر گرفته شده ‌است.

محمدرضا فلاح روز یکشنبه در یک نشست خبری گفت: بر اساس قوانین و آیین‌نامه‌های شهرهای جدید، ساخت مراکز و اماکن آموزشی، بهداشتی، ورزشی، فرهنگی و تفریحی بر عهده شرکت عمران است و پس از ساخت تحویل مراجع مرتبط خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به دغدغه مدیریت شهری بهارستان برای ساخت یک بیمارستان در این شهر یادآور شد: برخی شهرها با جمعیت کمتر از بهارستان دارای بیمارستان هستند اما این شهر با بیش از ۱۲۰ هزار نفر فاقد چنین امکاناتی است که ضرورت دارد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شرکت عمران در این زمینه بکوشند.
معاون اداری، مالی شهرداری بهارستان افزود: برغم مخالفت با ساخت بیمارستان در این شهر بدلیل فاصله ۱۵ دقیقه‌ایش تا بیمارستان الزهرا (س) اصفهان، جمعیت یکصد و بیست هزار نفری آن و ضرورت حفظ جان انسان‌ها در حوادثی که دقایق در آن سرنوشت ساز است، ساخت بیمارستان در این خطه را مورد تاکید قرار می‌دهد.
وی با بیان‌اینکه در زمان حاضر شرکت عمران بهارستان زمینی را برای ساخت بیمارستان اختصاص داده است، گفت: شورای شهر و مدیریت شهری بهارستان نیز، این هدف را با جدیت پیگیری می‌کنند و تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، ساخت این مرکز درمانی را در دستور کار قرار دهیم.
فلاح تصریح کرد: افراد خیّری که بخواهند در این عرصه ورود کنند، تسهیلات و امکانات ویژه‌ای از جمله پروانه رایگان از سوی مدیریت شهری دریافت خواهند کرد.
معاون شهردار بهارستان در باره ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی این شهر گفت: پیشرفت شهر بهارستان مستلزم توسعه حمل و نقل با کیفیت است زیرا هرچه حمل و نقل با کیفیت‌تر باشد، گرایش افراد به حضور در این شهر بیشتر خواهد شد لذا دولت و شرکت عمران باید نگاه ویژه‌ای به وضعیت حمل و نقل بهارستان داشته باشند.
فلاح با اشاره به قول‌های داده شده در باره راه‌اندازی متروی بهارستان تا یک سال آینده خاطرنشان کرد: با راه اندازی مترو، بار زیاد اتوبوسرانی بهارستان کاسته و مشکلات موجود کمتر می‌شود.

طرح قطار شهری بهارستان از سال ۱۳۹۰ آغاز شده  است. این طرح از راه‌آهن اصفهان واقع در منطقه صُفه آغاز و به موازات جادۀ اصفهان-شیراز به طول حدود ۱۴ کیلومتر به بهارستان منتهی و پیش‌بینی می‌شود  در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین با اشاره به تبصره ۶ قانون نحوه تقویم ابنیه و املاک و اراضی مورد نیاز شهرداری‌ها گفت: در اختلاف بوجود آمده راجع به این موضوع بین شهرداری و شرکت عمران بهارستان، این شرکت نظر شورای حل اختلاف دستگاه‌ها را فصل‌الخطاب دانست و این شورا با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تشکیل شد و رای به اجرای این مصوبه داد.
فلاحی با بیان اینکه این مصوبه برای اولین بار در بهارستان اجرا می‌شود، اضافه کرد: بر اساس صورت جلسه تنظیم شده، شرایط و ضوابط اجرای این تبصره در محدوده ۱۸۵ هکتاری مسکن مهر، مجموعه باغ بهارستان و محور میانه بهارستان مشخص شده است.
معاون شهردار بهارستان تصریح کرد: بر این اساس ۱۰ درصد از پلاک‌های مسکونی برای مابه‌ازای آزادسازی‌ها به شهرداری بهارستان تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه شهرداری یک ارگان عمومی غیردولتی و غیرانتفاعی است، اظهار داشت: درآمد شهرداری از  سوی مردم تامین می‌شود و اگر این مساله با جدیت دنبال می‌شود با هدف احقاق حق و حقوق مردم صورت گرفت.
در تبصره ۶ قانون نحوه تقویم ابنیه، املاک و اراضی مورد نیاز شهرداری‌ها آمده است: دولت موظف است ۱۰ درصد از اراضی و واحدهای مسکونی قابل واگذاری را با قیمت تمام شده به شهرداری‌ها اختصاص دهد تا پس از توافق بین مالکان و شهرداری‌ها بعنوان معوض تحویل‌ شود.

برچسب‌ها شركت عمران شهرهای جديد سلامت روان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت عمران شهرهای جديد سلامت روان اصفهان شركت عمران شهرهای جديد سلامت روان اصفهان اخبار کنکور شهرداری ها شرکت عمران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور

 رحیمی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: از آغاز دولت سیزدهم سه هزار پروژه بهداشتی به اتمام رسیده و وارد چرخه خدمت شده است.

وی با اشاره به تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و جذب ۲۶ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت گفت: در این مدت تلاش کردیم تا دستگاه‌هایی با تکنولوژی سنگین را برای خدمت در بخش درمان به اقصی نقاط کشورمان برسانیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از استان آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشتاز جهادسازندگی در عرصه نظام سلامت نام برد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک عقلانیت حاکم است و در منظر ما جهادسازندگی در این استان حاکم است و مردم متوجه خواهند شد که چه اقداماتی در این مدت انجام شده است.

استاندار آذربایجان شرقی هم در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت با وی خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز و تجهیز بیمارستان سرطانی از سوی این وزارتخانه شد.

 رحمتی با اشاره به تحولات چشمگیر انجام شده در عرصه بهداشت و درمان گفت: انقلابی که در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی به وجود آمده است باید در جامعه به درستی تبیین شود.

وی با قدردانی از فعالان نظام سلامت خواستار توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان شد و افزود: مشکل عمومی در حوزه بهداشت و درمان بحث معوقات نیرو‌های پرستاری و کادر بهداشت و درمان است که انتظار می‌رود با تامین منابع مربوطه شاهد رفع این مشکل باشیم.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز برای ادامه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی شد و اضافه کرد: آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شمال غرب کشورمان خدمات ارائه می‌کند و با ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مشکلی در زمینه تخت‌های بیمارستانی در شهر تبریز نخواهیم داشت اما سرعت کار در این پروژه پایین است و باید بتوانیم ضمن سرعت بخشی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنیم.

وی گفت: پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان قابل توجه است و در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز نیازمند حمایت جدی وزارت بهداشت هستیم.

رحمتی ساخت بیمارستانی در شهر جدید سهند را مطرح کرد و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است و وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان در شهر مرند را نیز یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه سرانه بستری در شهرستان مرند پایین‌تر از متوسط کشور است ساخت بیمارستان در این شهر باید به طور جدی پیگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • صرف هزینه ۱۲۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان بهارستان
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • اتمام ساخت پروژه بیمارستان سرطان کرمانشاه در اردیبهشت امسال
  • رقابت‌ ۱۰ هزار نفری ورزشکاران در جام مولای عرشیان
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • پیشرفت ۹۰ درصدی ساخت بیمارستان ۴۰۵ تختخوابی
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • آخرین جزئیات از ساخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری زنجان