Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@06:48:15 GMT

انحصار تولید خودرو را با واردات می‌شکنیم

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۵۳۸۹

انحصار تولید خودرو را با واردات می‌شکنیم

تین نیوز

وزیر صمت گفت: در طرح واردات خودرو، درصدد شکسته شدن انحصار تولید خودرو هستیم تا فضا برای تولید بیشتر خودروسازان دولتی باز شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، علیرضا رزم حسینی در حاشیه جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در طرح واردات خودرو، درصدد شکسته شدن انحصار تولید خودرو هستیم تا فضا برای تولید بیشتر خودروسازان دولتی باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اجرای این طرح، خودروسازان دولتی می‌توانند ۵۰ درصد افزایش تولید داشته باشند و به این ترتیب شاهد، کاهش قیمت خودرو خواهیم بود همچنان که در چند روز گذشته، شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم.

وزیر صمت در خصوص نهاده‌های دامی هم گفت: در مورد ۵ نهاده دامی که دولت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به آن اختصاص داده به اندازه مناسب و نیاز وزارت جهاد برای توزیع، نهاده وارد کرده و تحویل داده‌ایم.

رزم حسینی اضافه کرد: وظیفه اصلی وزارت صمت، تأمین نهاده دامی است و جهاد کشاورزی آن را تحویل و توزیع می‌کند، اما در بخش توزیع برای اینکه حجم کالا بالا است ممکن است خطاهایی صورت بگیرد که مسئول پاسخگویی به آن، وزارت جهاد کشاورزی است.

وی گفت: وزارت صنعت بیش از مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی و واحدهای تولید دام و طیور، نهاده وارد کرده و تحویل داده است.

وزیر صمت افزود: دو نرخی بودن ارز، باعث برخی ناهماهنگی‌ها و ایجاد فساد در این بخش شده است.

رزم حسینی گفت: وزارت صمت همکاری بسیار خوبی با کمیسیون‌های اقتصادی مجلس دارد و برای تصمیمات مهم این وزارتخانه، حتماً با سه نهاد مهم تصمیم گیرنده در کشور که بخش خصوصی، کمیسیون‌های مجلس و دولت هستند هماهنگ هستیم.

وزیر صنعت در خصوص جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس نیز افزود: این جلسه به دعوت نمایندگان بوده و بحث اصلی آن بررسی شیوه نامه جدید عرضه فولاد است که در حال اجرای آن هستیم و باید آن را با قاطعیت ادامه دهیم تا قیمت فولاد متعادل شود.

وی ادامه داد: از یک هفته گذشته قیمت‌ها متعادل‌تر شده و سیاست کلی دولت، این است که عرضه محصولات فولادی به طور کامل در بورس کالا باشد.

رزم حسینی گفت: در جلسه امروز، برخی نمایندگان در خصوص بعضی از معادن کشور سوال داشتند که به برخی از سوالات آن‌ها پاسخ داده شد و برخی از نمایندگان هم که از جواب ما قانع نشدند قرار بر این شد تا معاونان ما برای بازدید از این معادن به شهرستان‌های مورد نظر بروند و نتیجه را گزارش دهند.

وی با اشاره به اینکه سیاست عمومی ما در بازار، این است که کالای مورد نیاز را به حد کافی و نیاز با اولویت کارخانه‌های تولیدی وارد کنیم، افزود: یکی از کارهای بسیار خوبی که در بخش صادرات انجام شد رفع تعهد صادر کنندگان از محل واردات کالا بود و همین امر باعث شد تا صادرات افزایش پیدا کند که در پی آن شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی طرح واردات خودرو رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۵۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده مدت دار در اختیار دامداران و مرغداران قرار می‌گیرد

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرد: فروش نهاده مدت دار ، تولید قراردادی با زنجیره‌ها به منظور حمایت از تولید در دستور کار قرار دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد عنوان کرد: سیاست جدید این شرکت که در بازه زمانی شش‌ماهه گذشته پیگیری می‌شده و همچنان با قدرت دنبال می‌گردد، حمایت همه جانبه از جامعه دامپروری و مرغداران کشور از طریق فروش نهاده مدت دار ، تولید قراردادی با زنجیره‌ها و ایجاد آرامش حداکثری در بازار نهاده‌ها و استفاده از پتانسیل بازار بدهی با مکانیزم تاخیری استمهال است

وی افزود:در شش‌ماهه دوم سال گذشته نزدیک به 900 هزار تن جو، یک و نیم میلیون تن ذرت بصورت نسیه و مدت‌دار با چک و سفته و ضمانت‌نامه بانکی به جامعه هدف بهره‌بردار عرضه شده است.

شیرزاد ادامه داد: در عرضه بیش از یک میلیون تنی سویا طی سال قبل حدود 100 هزار تن کنجاله سویا به صورت نسیه بوده است. در مجموع بیش از 87 درصد فروش‌ها در نهاده جو به شکل نسیه، 75 درصد فروش ذرت و 12 درصد کنجاله سویا نیز بصورت نسیه و مدت دار 3 تا شش‌ماهه و در برخی استان‌های محروم 8 ماهه، به دامداران و مرغداران کشور تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد:  این سیاست‌های حمایتی با قدرت و توان بیشتر در سال جدید نیز ادامه خواهد یافت تا آسیب‌های گذشته ناشی از افزایش قیمت نهاده‌های دام و طیور، عدم تزریق سرمایه در گردش مکفی به صنعت دام و طیور و کشتار دام مولد، و رشد تعطیلی واحدهای کوچک و متوسط تعدیل و صدمات تا حدودی جبران گردد. 

وی با بیان اینکه نتایج این سیاست‌های حمایتی تا کنون بازگشت بسیاری از واحدهای کوچک و متوسط دام و طیور به چرخه تولید کشور را داشته است گفت: اطمینان خاطر مرغداران و دامداران از وجود وفور و فراوانی نهاده و آرامش بازار طی شش‌ماه گذشته، رشد تولید گوشت سفید، تزریق امید و روحیه مثبت تولید در بین جامعه بهره‌برداران کشور، دیرکشتاری در دام سبک، تشویق به پروار‌بندی گوساله پای پروار، تشویق به جوجه‌ریزی تا 152 میلیون قطعه، افزایش وزن مرغ‌هایی که امروزه روانه کشتارگاه‌ها می‌شوند، افزایش ذخایر گوشت کشور، جلوگیری از کشتار دام مولد و رشد اشتغال در صنعت دام و طیور و ایجاد سپهری امیدوارانه در میان ذی نفعان و ذی مدخلان جامعه دامپروری و مرغدار کشور می‌باشد.

شیرزاد افزود: خرید بیش بود یا مازاد مرغ تولید داخل از مرغداران و فعالان صنعت طیور کشور با قدرت ادامه دارد.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تشریح کرد: در زمینه خرید مرغ داخلی؛ نیز در شش‌ماهه دوم سال 1402 حدود 31 هزار تن مرغ و از ابتدای سال جاری تا کنون نیز حدود 6000 تن مرغ از بازار جمع‌آوری و ذخیره شده است. خرید از همه اتحادیه‌های استانی، زنجیره‌ها و واحدهای مرغداری متقاضی در جریان است و تا کنون بیش از 600 میلیارد تومان به مرغداران کشور بصورت نقدی و قریب به 520 میلیارد تومان به اشکال تولید قراردادی و تهاتر مرغ با نهاده همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: سیاست‌های بازرگانی شرکت طی شش‌ماهه دوم سال 1401 با تغییر جهت اساسی" تامین ذخایر استراتژیک کشور با خرید مرغ تولید شده در داخل و حمایت از مرغدار داخلی و ترویج تولید قراردادی طیور" بوده است. روند خرید بیش بود مرغ به صورت نامحدود و در همه استان‌های کشور که بیش بود یا مازاد مرغ تولیدی دارند، همچنان ادامه دارد. 

شیرزاد در تشریح سیاست‌های حمایتی شرکت در طول مدت مدیر عاملی خویش شرح داد: امروز شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خدمت بهره‌برداران دام و طیور ایران زمین می‌باشد و در خدمت جامعه مولدین طیور و دام برزیلی یا هر کشور دیگری نیست. ما ذخایر راهبردی مرغ‌ مان را در حال حاضر از تولیدکنندگان داخلی تامین و انبارش می‌کنیم و در حال تلاشیم که امسال این اتفاق مهم برای صنعت دامپروری و تولید گوشت قرمز هم بیافتد.

شیرزاد ادامه داد: چنانکه از دو ماه پیش در فراخوان‌های عمومی بین‌المللی شرکت، خرید مرغ از منشاء خارجی را محدود نموده‌ایم تا مرغدار داخلی با اطمینان بیشتری اقدام به جوجه‌ریزی و تولید نماید. توزیع مرغ منجمد نیز بطور کامل متوقف گردیده است. 

 وی عنوان نمود: در خصوص تسویه باقیمانده طلب نهاده‌های موسوم به ارز اشخاص (ارز ترجیهی 4200 تومانی) از سال 1401 عنوان نمود که با هماهنگی معاونت امور دام، معاونت توسعه بازرگانی ، سامانه بازارگاه و بانک کشاورزی این مهم در حال انجام است. 

شیرزاد در پایان یادآور شد: از سال 1402 با حمایتهای وزیر جهاد کشاورزی و اهتمام تیم جدید هیات مدیره شرکت در حمایت از جامعه بهره برداران در مجموع عرضه این نهاده‌ها در چند ماه اخیر شتاب بیشتری گرفته و سرجمع طی 11 مرحله عرضه نهاده‌ها؛ به بیش از یک میلیون و هفتصد هزار تن ذرت، بیش از 604 هزارتن جو و قریب به نیم میلیون تن کنجاله سویا با ارز 4200 تومانی رسیده است.

وی افزود: تمامی مطالبات جو و ذرت بطور کامل تحویل مرغداران محترم داده شده و باقیمانده اندک طلب مرغداران نیز با توجه به رای زنی‌های صورت گرفته جهت در اختیار قرار دادن منابع ارزی مصروف نشده مطابق وعده داده شده از سوی بانک مرکزی و معاونت توسعه بازرگانی وزارت متبوع، به محض رسیدن محموله ها این شرکت نسبت به بارگذاری و تحویل محموله مذکور از محل خریدها اقدام می‌نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قول وزیر برای تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو
  • مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • فروش خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی!
  • خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی فروخته می‌ شوند!
  • نهاده مدت دار در اختیار دامداران و مرغداران قرار می‌گیرد
  • شکست انحصار آمریکا با ساخت کیت «انتقال ژن» توسط فناوران ایرانی
  • ذخایر کالاهای اساسی به وضعیت مازاد رسید
  • تصمیمات کمیته قیمت‌گذاری ارزی کالا‌های اساسی و نهاده‌های کشاورزی