Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان بوانات گفت: مهاجرت بی رویه ساکنین روستاها و شهر به مرکز استان فارس، نبود صنعت در شهرستان به دلیل دور بودن و راه فرعی از مرکز استان، فقدان صنایع تبدیلی در شهرستان با وجود محصولات متعدد زراعی و کشاورزی از جمله مشکلات مهم این شهرستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محمودی در گفتگو با سرویس شهرستان‌های شیرازه، به وضعیت شهرستان در خصوص بیماری کرونا و تعداد مبتلایان و بستری ‌ها اشاره کرد و گفت: درحال حاضر شهرستان بوانات در وضعیت نارنجی به سر می‌برد و تعداد کل مبتلایان از ابتدای همه‌گیری تاکنون 537 نفر است، تعداد کل بهبود یافتگان 469 نفر، تعداد موارد فوت شده 17 نفر، تعداد نفرات بستری در بیمارستان سه و تعداد بیماران قرنطینه 48 نفر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی در خصوص وضعیت و شرایط درمانی بیمارستان این شهرستان با توجه به کمبود امکانات، افزود: گرچه بخش کووید19 در بیمارستان ولیعصر(عج) بوانات راه‌اندازی شده اما فاقد برخی تجهیزات پزشکی از جمله سی تی اسکن، اندوسکپی است.    فرماندار شهرستان بوانات در ادامه به عمده مشکلات این شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: خشکسالی‌های پی‌در‌پی سابق و مهاجرت بی‌رویه ساکنین روستاها و شهر به مرکز استان، نبود صنعت در شهرستان به دلیل دور بودن و راه فرعی از مرکز استان، فقدان صنایع تبدیلی در شهرستان با وجود محصولات متعدد زراعی و کشاورزی و تنوع آن‌ها مانند گردو، انگور، انواع کشمش، سیب و انواع آلو بدلیل دور بودن از شاهراه‌های اصلی از جمله مشکلات مهم این شهرستان به شمار می‌رود.        محمودی در پاسخ به این سوال که با توجه به پیش رو بودن زمستان و احتمال بارندگی‌های شدید و ایجاد روان آب‌های بسیار آیا به لحاظ زیرساختی شهرستان دچار مشکل است یا خیر؟، اظهار کرد: برخی مشکلات زیرساخت شهری و روستایی وجود دارد که مربوط به عدم هدایت مناسب روان آب‌های سطحی به علت مکان‌یابی نامناسب برخی از ساخت‌وساز های قدیمی در شهر و تعدادی از روستاها است.    نماینده عالی دولت در شهرستان بوانات در پاسخ به سوال دیگر شیرازه مبنی بر برخورداری تمام روستاهای شهرستان از نعمت‌هایی نظیر  گاز، آب و برق عنوان کرد: تمام شهرها و روستاهای این شهرستان دارای آب، برق و گازهستند و روستای فاقد این امکانات وجود ندارد.   وی در ادامه به بخش گردشگری و بوم‌گردی شهرستان هم اشاره کرد و افزود: این شهرستان با دارا بودن بیش از 40 اثر تاریخی ثبت شده، بیش از 100 اثر شناسایی شده، حدود 70 مکان گردشگری، شش مجموعه بومگردی فعال، یک اردو گاه گردشگری، یک مجتمع گردشگری تفریحی، دو روستای هدف گردشگری و یک مورد شهر هدف گردشگری ظرفیت ‌مناسبی در این راستا دارد.   فرماندار بوانات ادامه داد: دو منطقه نمونه گردشگری، یک دهکده گردشگری، دو منطقه حفاظت شده و یک پناهگاه حیاط وحش، یک مرکز پرورش قوچ و میش وحشی و یک مرکز پرورش گور خر ایرانی به عنوان هفتمین جاذبه گردشگری ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که هر ساله پذیرای تعداد کثیری گردشگر و توریست است.   محمودی کشاورزی، باغداری، معادن مختلف سنگ و انرژی‌های پاک (باد و خورشید) و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری را از دیگر ظرفیت و پتانسیل‌های موجود در شهرستان دانست.   وی در پایان اصلی ترین مطالبه مردمی از مسوولان استان و شهرستان را تعریض باند فعلی بوانات-صفاشهر و احداث هرچه سریعتر باند دوم همین محور (البته هر دو پروژه در حال احداث هستند) عنوان کرد.    شایان ذکر است که بوانات با مرکزیت سوریان، در شمال شرق استان فارس واقع شده و از سمتی با یزد همسایه است؛ فاصله مرکز این شهرستان با شیراز۲۲۰ کیلومتر بوده و می‌توان از این منطقه به‌عنوان بهشت زمینی فارس نام برد.   انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان بوانات مرکز استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات سرمایه‌گذاری در کمپینگ غار سهولان مهاباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رضا حیدری، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در این جلسه اظهار کرد: غار سهولان مهاباد از جمله جاذبه‌های طبیعی پربازدید استان است که همواره در لیست بالای بیشترین تعداد بازدیدکننده را دارد.

او افزود: برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری در این مکان کمپینگ گردشگری ایجاد می‌شود که شامل واحد‌های اقامتی، سرویس بهداشتی، نمازخانه و... بوده و برای احداث این کمپینگ نیاز است که دستگاه‌های مربوطه همکاری لازم را داشته باشند.

حیدری گفت: حل مشکل تامین آب شرب و برق این کمپینگ از جمله مباحثی بوده که در پیش روی احداث این کمپینگ قرار داشته و در این جلسه برای حل آن هم‌اندیشی لازم با دستگاه‌های مربوطه انجام و در اسرع وقت عملیات تامین آب و برق آن اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجمن آثار و مفاخر فرهنگی تعداد ۳۸ بنای تاریخی را احداث کرده است
  • بررسی مشکلات سرمایه‌گذاری در کمپینگ غار سهولان مهاباد
  • بیمارستان دوم دامغان مطالبه جدی مردم است
  • ساخت کمپینگ گردشگری غارسهولان مهاباد
  • ساخت کمپینگ گردشگری غار سهولان مهاباد
  • سفر یک روزه استاندار زنجان به ابهر+ جزئیات
  • ساخت کمپینگ گردشگری غار سهولان مهاباد در دستور کار
  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • مجوز احداث ۲ باب هتل در تبریز صادر شد
  • باند دوم اصفهان به اردستان و کمربندی کمشچه در دست احداث است