Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه وجود بازار سیاه نهاده دامی مفهومی جز رانت و فساد ندارد، گفت: در توزیع نهاده دامی دچار مشکل هستیم. - اخبار استانها -

سیدجواد ساداتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: محاسبات ما در کمیسیون کشاورزی نشان می‌دهد که اگر تمام نهاده‌های دامی مورد با نرخ ارز آزاد وارد شود در بخش خرده‌فروشی قیمت هر کیلو گوشت مرغ 35 الی 36هزار تومان تمام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نهاده هایی که وارد کشور می‌شود با ارز 4200 تومانی است، افزود: متاسفانه آنچه که خروجی و محصول آن یعنی گوشت مرغ است، با نرخ ارز آزاد به مصرف‌کننده یعنی شهروندان و عموم مردم فروخته می‌شود و این موضوع نشان می‌دهد ارز تخصیص یافته به هدف نمی‌نشیند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز تخصیص یافته شده در سبد غذایی مردم مشاهده نمی‌شود، ابراز داشت: دلالی، رانت و فساد در این زمینه باعث شده ‌تا به مردم تا این میزان فشار وارد شود و بر همین اساس معقولانه است تا این یارانه به آخر زنجیره یعنی تولید یا مصرف‌کننده اعمال شود.

افزایش 280 درصدی یارانه نهاده‌ها، عوامل تولید و خرید تضمینی در لایحه بودجه 1400افشاگری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از بازار سیاه نهاده‌های دامی/ برخی ترخیص‌ها خارج از سامانه بازارگاه صورت می‌پذیردرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: ارز ترجیحی از نهاده‌های کشاورزی حذف شد/ابلاغ قانون قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی ‌

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی مهم‌ترین مشکل کمبود نهاده‌های دامی است، گفت: این کمبود از سویی به تامین ارز و بانک مرکزی برمی‌گردد و بخشی از آن نیز به توزیع نهاده دامی بر می‌گردد که متولی آن وزارت جهاد کشاورزی است و متاسفانه در زمینه توزیع نیز دچار مشکل هستیم.

ساداتی‌نژاد ضمن اشاره به توزیع بخشی از نهاده‌های دامی خارج از سامانه بازارگاه تصریح کرد: مفهوم نهاده در بازار سیاه با وجود اختصاص ارز 4200 به آن نشان‌دهنده توزیع نهاده خارج از سامانه بازارگاه است و بخش دیگر نیز رسوب نهاده در گمرکات است که نیاز به تغییر رویکرد داریم.

وی ضمن اشاره به برگزاری جلسات مختلف در حوزه گوشت مرغ و نهاده‌های دامی در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تاکید کرد: کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در این زمینه عزم جدی دارد تا با حل مشکلات گامی اساسی در کاهش قیمت محصول نهایی و ارتقاء امنیت غذایی بردارد.

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خارج از سامانه بازارگاه کمیسیون کشاورزی مجلس نهاده های دامی نهاده دامی بازار سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی بهادری جهرمی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، با توجه به ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی، اظهار داشت: نظارت مؤثر بر بازار، جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و نظارت‌پذیر کردن بازار، مستلزم تمرکز در حوزه نظارت بر بازار است؛ ما بار‌ها این موضوع را مطرح کرده‌ایم و نگاه دولت این بوده است.   سخنگوی دولت تصریح کرد: تجربه نشان داده است که پراکندگی و پخش کردن حوزه نظارتی، ذیل وزارتخانه‌ها، موجب افزایش ساختار و ناکارآمدی می‌شود؛ مثلا بخشی از محصولات لبنی در حوزه دامی است و بخشی دیگر در حوزه بسته‌بندی به صنعت مربوط می‌شود و بخشی هم در صنف به فروش می‌رسد که باید تفکیک شود.   بهادری جهرمی گفت: در بسیاری از فروشگاه‌ها محصولاتی موجود بوده که بخشی ناظر به جهاد کشاورزی و بخش دیگر ناظر به حوزه صنعت معدن و تجارت است. اگر دو مجموعه ناظر وجود داشته باشد، هم کاسب و هم مردم، اذیت می‌شوند و علاوه بر این، هزینه نظارت نیز افزایش می‌یابد.   سخنگوی دولت اظهار داشت: دولت برای نظارت مؤثرتر بر بازار داخلی با طرحی که در دستور کار مجلس بود، به‌طور کتبی موافقت و لایحه‌ای برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی و لایحه‌ای نیز برای تشکیل وزرات بازرگانی، تقدیم مجلس کرده است؛ متأسفانه نگاه همکاران ما در مجلس این بود که این موضوع، اولویت ندارد و به مدت شش ماه، این لایحه از دستور کار خارج شده است.   بهادری جهرمی تصریح کرد: نگاه دولت این بوده که بازار، اولویت نخست کشور است؛ به‌طور مداوم، مذاکراتی در این زمینه داشته و داریم و خواهش ما این است که زودتر در این حوزه، تصمیم گیری شود. کار امروز را به فردا واگذار نکنیم و امیدواریم در همین مجلس، این موضوع در دستور کار قرار گیرد. امیدواریم که بتوانیم با تمرکز در حوزه نظارت بر بازار در یک وزارتخانه، قدرت و دقت نظارتی و بهره‌وری را افزایش دهیم.   سخنگوی دولت، همچنین درباره کاهش حقوق گمرکی کالا‌های اساسی، گفت: امروز در هیئت وزیران، موافقت شد که حقوق گمرگی کالا‌های اساسی، اقلام دارویی، نهاده‌های دامی، مواد مصرفی پزشکی و مواد اولیه که برای تولید دارو و کالا‌های اساسی، استفاده می‌شود (هم مالیات بر ارزش افزوده که نرخ آن امسال ۱۰ درصد است و هم حقوق گمرگی که ۴ درصد است) با قانونی که به دولت اجازه داده است، یک درصد کاهش یابد.   بهادری جهرمی اظهار داشت: کاهش حقوق ورودی که مشابه آن در سود بازرگانی و تعرفه‌ها پیش‌بینی کردیم، از ابتدای فروردین اعمال می‌شود.   سخنگوی دولت تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده این اقلام از ابتدای فروردین، معادل یک درصد محاسبه می‌شود؛ این اقدام موجب خواهد شد تا بتوانیم به تثبیت قیمت‌ها در حوزه‌های مواد مصرفی و کالا‌های اساسی لازم برای مردم و همزمان به تحقق رشد و حرکت به سوی جهش اقتصادی، کمک کنیم.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع نهاده دامی و کشاورزی
  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • ۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از دستور کار مجلس خارج شده است!