Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: امروزه، پژوهشی کاربردی است و می‌تواند تحول ایجاد کند که به ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود توجه داشته و راه های رسیدن به ارزش افزوده از طریق آنها را عملیاتی کند، علاوه بر این در موضوعات مختلف کاربرد داشته و بتواند منجر به بهره وری بیشتر در امور و ایجاد توسعه پایدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حمید ملانوری، استاندار خراسان جنوبی به مناسبت روز پژوهش پیامی صادر کرد.

به نام خدای حکیم

رهبر معظم انقلاب: "علم و تحقیق، کلید قطعی پیشرفت کشور است".

تحولات زندگی بشر در قرن بیستم، بیانگر اهمیت جایگاه علم و تحقیق در پیشرفت جوامع است، به گونه ای که امروزه علم و دانایی از محورها و شاخص های اصلی تعالی به شمار رفته و بسیاری از کشورهای پیشرفته، وقت و هزینه بسیاری را به توسعه این نیاز اساسی اختصاص داده اند.

به مرور زمان و با صنعتی شدن زندگی و شتاب گیری توسعه، علم و دانشی اهمیت یافت که بر مبنای فعالیت های تحقیقی و پژوهشی انجام گرفت، به نوعی که پژوهش امری لازم و حیاتی برای توسعه کشورها به شمار رفته و موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب گردید.

پژوهش در هر موضوعی، درحقیقت تلاش برای حصول بهترین راهکارِ ممکن برای حل مشکلات و موانع موجود است و به عنوان یک کار علمی خلاقانه به کشف راهبردهایی برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه می‌انجامد، البته این موضوع را هم نباید نادیده گرفت که امروزه، پژوهشی کاربردی است و می‌تواند تحول ایجاد کند که به ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود توجه داشته و راه های رسیدن به ارزش افزوده از طریق آنها را عملیاتی کند، علاوه بر این در موضوعات مختلف کاربرد داشته و بتواند منجر به بهره وری بیشتر در امور و ایجاد توسعه پایدار شود.

این موضوع در استان زرخیز و ثروتمند خراسان جنوبی، اهمیت بیشتری دارد و می توان به جرأت گفت تحقیق ها و پژوهش هایی در اولویت می باشند که بتوانند ما را در استفاده هر چه بهتر از معادن غنی، کانی های متنوع، محصولات کشاورزی منحصر به فرد، صنایع دستی فراوان، جاذبه‌های گردشگری خارق العاده و ... رهنمون باشند و توسعه پایدار را برای استان به ارمغان آورند.

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت هفته پژوهش و فناوری با عنوان "پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید"، به اساتید محترم دانشگاه‌ها و مراکز علمی، دانشجویان، محققین، پژوهشگران و صاحب نظران، با اعتقاد به این که تحقیق، پژوهش و فناوری، نبض تپنده تولید و خودکفایی است، امیدوارم بتوانیم در سایه همدلی و تعامل، با تدبیر و هم اندیشی، به گونه‌ای اقدام کنیم که ضمن برنامه ریزی درست و تصمیم‌گیری منطقی، در استفاده از استعدادهای استان به خوبی گام برداریم و با رونق و جهشی که در فعالیتها و اقدامات اجرایی رقم خواهد خورد، به زودی شاهد توسعه همه جانبه و پایدار استان عزیزمان باشیم.

از ایزد دانا و توانا، توفیق روزافزون جامعه تحقیقاتی استان را در راستای پویایی، آبادانی، پیشرفت، تعالی و توسعه استان خواهانم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پژوهش خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.
امانپور گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه تصریح کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.
امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.
نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • هرآنچه لازم است درباره «تاب آوری» بدانیم
  • بهره مندی ۱۳ روستای نایین از آب شرب پایدار