Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-16@13:33:24 GMT

قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۶۲۰۸

رئیس اتحادیه خشکبار تهران کف قیمت هر کیلوگرم آجیل شب یلدا را ۱۲۰ هزار تومان و سقف آن را ۱۷۰ هزار تومان اعلام کرد.

گروه کشت وصنعت بازارنیوز: مصطفی احمدی، رئیس اتحادیه خشکبار تهران کف قیمت هر کیلوگرم آجیل شب یلدا را ۱۲۰ هزار تومان و سقف آن را ۱۷۰ هزار تومان اعلام کرد.

این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: در ترکیب آجیل شب یلدا باسلوق، نخودچی و کشمش و انواع مغز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی که میزان باسلوق، نخودچی و کشمش آن بیشتر باشد قیمت در حدود ۱۲۰ هزار تومان است و هر چه از این ترکیب کاسته و به میزان مغزها در آجیل افزوده شود، قیمت بالاتر می‌رود.

وی با بیان اینکه در بازار آجیل مشکلی وجود ندارد، گفت: عرضه در بازار به اندازه کافی است و منتظر خرید مردم و استقبال آنان از بازار آجیل هستیم.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه به مردم توصیه شده برای جلوگیری از شیوع کرونا از شرکت در دورهمی های شب یلدا خودداری کنند، افزود: امیدوار هستیم مردم آجیل بخرند و در منازل خود یلدا را جشن بگیرند.

احمدی درباره اینکه آیا پیش بینی کاهش مصرف آجیل در شب یلدا را به دلیل شرایط موجود دارید؟، گفت: پیش بینی می‌شود در شب یلدا مصرف آجیل کاهش یابد همانطور که در ۵ الی ۶ ماه گذشته نیز فروش ما بین ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشته است.

به گفته وی پیش بینی می‌شود برای یلدای امسال مصرف آجیل حدود ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یابد.

احمدی در عین حال اظهار امیدواری کرد: مردم از خرید آجیل استقبال کنند.

برچسب ها: شب یلدا ، قیمت آجیل ، قیمت ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000L6A

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شب یلدا قیمت آجیل قیمت بازارنیوز آجیل شب یلدا هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت دام سبک به ۷۱ میلیون راس رسید

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع جمعیت دام سبک، میزان واردات و راهکارهای تنظیم بازار گوشت پرداخت.

آخرین وضعیت جمعیت دام سبک کشور چقدر است؟

صدردادرس: براساس آخرین گزارش مرکز آمار جمعیت دام سبک کشور با زایش های مناسب زمستان به ۷۱ میلیون راس رسیده است که براین اساس مشکلی در بحث عرضه دام نداریم.

براساس گزارش های اعلامی میانگین بارش کشور نسبت به دوره نرمال بلندمدت ۲۰ درصد کاهش دارد، اما از اواخر اسفند تاکنون بارش های خوبی داشتیم.

علت گرانی گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: قیمت جو از اواسط اسفند افزایش یافت که در نهایت به سبب افزایش قیمت تمام شده و سودجویی عوامل واسطه و دلال بازار گوشت با التهاباتی روبرو شد.

افزایش هزینه حمل و نقل و دریافت کرایه پشت بارنامه منجر به نوسان قیمت دام زنده و گوشت قرمز در بازار است. همچنین افزایش هزینه واکسن، دارو و ویتامین و هزینه های بالای کارگری از دیگر علل گرانی محسوب می شود.

آیا نیازی به واردات گوشت قرمز داریم؟

صدردادرس: بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت گرم و منجمد وارد شد و در سال ۱۴۰۲ رقمی بالغ بر ۱۲۰ هزارتن گوشت گرم و منجمد و مقادیری دام زنده وارد شد.

علی رغم افزایش ۲.۵ برابری واردات گوشت در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، اما این موضوع تاثیری در کاهش قیمت گوشت در بازار نداشته است.

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که واردات گوشت در قیمت های کف بازار نتوانسته اثر بگذارد و تنها در فروشگاه های زنجیره ای با نرخ مصوب عرضه می شود که این موضوع مصداق تعدیل و تنظیم بازار نیست و تنها ایجاد فرصتی برای چند فروشگاه است که برای خودشان بازار ایجاد می کنند.

تجربه سال گذشته نشان داده که واردات راهکار تعدیل قیمت در بازار نیست  و تنها افزایش و پایداری تولید می تواند تورم را کنترل و قیمت در بازار را تعدیل کند.

آخرین وضعیت دام و گوشت در بازار چگونه است؟

صدردادرس: قیمت کنونی دام زنده ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزارتومان است که براین اساس هرکیلو لاشه درب کشتارگاه ۵۸۰ تا ۶۰۰ هزارتومان است.

در اواخر سال گذشته مسئولان وعده کاهش قیمت با افزایش جمعیت دامی کشور را دادند، درحالیکه به رغم افزایش جمعیت، قیمت کاهش نیافته است.

آینده بازار گوشت را چگونه پیش بینی می کنید؟

صدردادرس: بهارسال گذشته جمعیت دام پایه پروار افزایش یافت، اما در پایان تابستان بدلیل کاهش تقاضا ناشی از بالابودن قیمت تمام شده در نهایت همین امر منجر به کاهش جمعیت دامی کشور شد.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

آیا در شرایط کنونی نیازی به خرید حمایتی دام است؟

صدردادرس: خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت سکه و طلا
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • رمز تثبیت قیمت سکه در بازار
  • کاهش قیمت سکه و طلا؛ التهابی در بازار نیست
  • ریزش قیمت سکه و طلا/ نرخ سکه نسبت به صبح ۲ میلیون تومان کاهش یافت
  • کاهش قیمت سکه و طلا/ التهابی در بازار نیست
  • کاهش قیمت در بازار سکه و طلا/ التهابی در بازار نیست
  • کاهش قیمت در بازار طلا و سکه
  • جمعیت دام سبک به ۷۱ میلیون راس رسید
  • راهی برای دوری از سرطان و بیماری‌های قلبی