Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در بخش باسخنگویان در برنامه زنده رویداد با اشاره به اقدامات عملیاتی حوزه پرورشی و فرهنگی در وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دو برنامه تحولی وزارت آموزش و پرورش در دستور کار وزارتخانه است و ما ۵ برنامه را در قالب دو بسته تحولی دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بسته تحولی نخست تحت عنوان هر دانش‌آموز یک بسته تحولی است که یکی از بهترین اقدامات نقش‌پذیری دانش‌آموزان است. حداقل هر دانش‌آموز یک نقش اجتماعی و یک تشکل را در دستور کار دارد و وقتی دانش‌آموز نقش می‌پذیرد و مسئولیتی را دنبال می‌کند، درپی آنست که اطلاعات و آگاهی پیدا کند و وظایف خود را بدرستی اجرایی کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش حرف پذیری همسالان از یکدیگر را بهترین روند برای اجرای چنین برنامه‌هایی دانست و تصریح کرد: ما در سازمان دانش‌آموزی این مهم را در قالب سه برنامه دنبال می‌کنیم که یکی از آن‌ها ایجاد شبکه بزرگ خبرنگاران پانا با استفاده از ظرفیت خبرگزاری پانای سازمان دانش‌آموزی است.

کاظمی ادامه داد: در وهله اول در هر استان تلاش داریم ۱۰ خبرنگار پانا تربیت کنیم که ۵ خبرنگار در حوزه پسران و ۵ خبرنگار نیز در حوزه دختران در سطح استان‌ها هستند و سپس ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش را در دستور کار داریم تا حداقل سه خبرنگار دختر و سه خبرنگار پسر را تربیت کنیم. حوزه خبری و خبررسانی یکی از بهترین ابزار‌های تربیتی است و کسی که در این حوزه کار می‌کند، حساسیت، مسئولیت پذیری، آگاهی و اعتماد به نفس بالایی دارد.
بیشتر بخوانید: گارانتی قبولی در دانشگاه دلخواه؛ هر صندلی دانشگاه ۶۰۰ میلیون تومان!معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: در فاز سوم نیز تلاش داریم با "شعار هر مدرسه یک خبرنگار"، و "هر کلاس یک خبرنگار" شبکه خبرگزاری را در راستای ایجاد موقعیت‌های تربیتی تقویت کنیم.

وی در خصوص شبکه بزرگ دانش‌آموزی در آموزش و پرورش که نیروی انسانی خبری را برای آینده تربیت می‌کند، گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تربیت مدرس و اساتید خبرنگاری را در دستور کار داریم و حدودا ۶۰ استاد برجسته را انتخاب کردیم و از بهترین اساتید بهره برده‌ایم. در گام دوم تلاش داریم خبرنگاران استانی را آموزش دهیم و این یکی از سه برنامه ماست.

کاظمی افزود: مجلس دانش‌آموزی فضایی تعاملی ایجاد می‌کند و دانش‌آموزان ورود یافته در این طرح، فضای آموزش و پرورش را در بخش‌های مختلف نقد و تحلیل می‌کنند. همچنین احساس مسئولیت، نقادی، مطالبه‌گری و... را در دانش‌آموزان نهادینه خواهیم کرد.   منبع: پانا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 آموزش و پرورش دانش آموزان ویروس کرونا در ایران وزارت آموزش و پرورش پرورشی و فرهنگی دستور کار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تا ۲۴ فروردین / سکوی استعدادیابی در حال اجرا است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تداوم طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تا ۲۴ فروردین گفت: طرحی تحت عنوان سکوی استعدادیابی با مشارکت بنیاد احسان در چند استان آغاز شده و در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، محمدمهدی کاظمی با بیان اینکه سه مأموریت اصلی بر عهده معاونت آموزش متوسطه است، اظهار کرد: ایجاد دسترسی آموزشی و فرصت برابر آموزشی، شناسایی استعدادها و علایق دانش‌آموزان (هدایت تحصیلی مناسب و مطلوب در دوره متوسطه تا انتخاب منطقی، درست و عملکرد مطلوب‌) و بهبود فرآیندهای یاددهی و یادگیری که توسعه حرفه‌ای و نقش اصلی معلمان را نشان می‌دهد، از جمله این مأموریت‌ها است.

وی با اشاره به حساسیت بالای دوره ابتدایی افزود: دوره متوسطه به ویژه متوسطه اول، دوره هویت‌یابی است، چراکه شرایط کار کردن با این دانش‌آموزان در این سن پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موضوع دیگری که در دوره اول متوسطه، دوره دوم متوسطه نظری و فنی حرفه‌ای و کار و دانش اهمیت دارد، مهارت‌آموزی است، ادامه داد: در این راستا موضوع دسترسی آموزشی را پیگیری و از سال گذشته بحث مدارس شبانه روزی برای افزایش پوشش تحصیلی را از طریق توانمندسازی مدیران و اجرای طرح شهاب در این مدارس دنبال کردیم.

کاظمی با اشاره به اینکه در بحث هدایت تحصیلی آنچه مهم است، به‌کارگیری ظرفیت معلمان برای شناسایی توانمندی دانش‌آموزان است، گفت: مشاوران شاید مسئولیت ویژه‌ای داشته باشد، اما آنچه مهم است معلم به دلیل ارتباط ویژه‌ای که با دانش‌آموز دارد، نقش مهمی ایفا می‌کند و در این راستا طرحی با نام سکوی استعدادیابی با مشارکت بنیاد احسان در چند استان آغاز کردیم که در حال اجرا است و می‌تواند زمینه‌ساز رشد دانش‌آموز باشد.

واریز کمک سرانه ویژه تجهیز هنرستان‌های شبانه‌روزی قبل از مهر ۱۴۰۳

وی ادامه داد: موضوعی که وزارتخانه درگیر آن است، پرونده رشد تربیتی دانش‌آموز است که با محوریت مرکز سنجش و مشارکت بخش‌ها و معاونت‌های آموزشی شکل می‌گیرد؛ طرحی با نام طرح خاتم به مناسبت ایام نوروز از بیست‌وچهارم اسفند آغاز شده و تا بیست‌وچهارم فروردین ادامه دارد که فعالیت‌ها و مهارت‌های مختلف در زمینه‌هایی مانند هنر، وسایل تعمیراتی، کامپیوتر و شبکه را دانش‌آموزان یاد می‌گیرند تا بتوانند زمینه‌های انتخاب مناسب‌تر و مطلوب‌تر را به دست آورند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مسئله مهم‌تر، شناسایی استعدادها از پایه چهارم است تا در مسیر رشد تربیتی دنبال شود، اضافه کرد: برنامه ویژه‌ای وزارت آموزش و پرورش با حمایت‌های وزیر آموزش و پرورش برای مسئله مهارت‌آموزی دارد، در این راستا تدوین آئین‌نامه مهارت‌های دانش‌آموزان از دوره دوم ابتدایی آغاز شده است و تا پایان متوسطه با محوریت هنرستان‌ها با مشارکت بخش‌های مختلف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ادامه دارد.

کاظمی با بیان اینکه مهارت‌آموزی برای اشتغال از دوره غیردانشگاهی باید آغاز شود، گفت: این امر همت همه مسئولان مجلس و دولت، دستگاه‌ها و وزارت آموزش و پرورش را می‌طلبد، در این راستا کمک سرانه ویژه‌ای برای تجهیز هنرستان‌های شبانه‌روزی در نظر گرفته و قبل از مهر ۱۴۰۳ عملیاتی می‌شود.

کد خبر 736614

دیگر خبرها

  • تکالیف مهارت محور جایگزین پیک نوروزی دانش‌آموزان می‌شود
  • بهار دربهار مدارس کرمان ۱۹ فروردین ماه
  • تنوع در محیط‌های آموزشی از تکالیف آموزش و پرورش است
  • سند تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • دانش آموختگان مدارس شاهد،عهده‌دار مسئولیت‌های کلیدی کشور هستند
  • برگزاری محفل انس با قرآن در بیش از يک‌هزار مدرسه کرمان
  • اختصاص بودجه ۴۰ میلیاردی برای تجهیز مدارس عشایری
  • قانون دانش بنیان‌ها از دانش آموزان نخبه علمی والمپیادی حمایت می‌کند
  • تداوم طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تا ۲۴ فروردین / سکوی استعدادیابی در حال اجرا است