Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا واعظی گفت: در سال گذشته با برگزاری ۲۳۰۰ نفرساعت دوره آموزشی تخصصی و بیش ۱۲۰۰ نفرساعت مشاوره در زمینه‌های بازاریابی، مالی و حقوقی، شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی توانسته‌اند محصولات و خدمات خود را به ارزش بیش از ۹ میلیون و هشتاد هزار دلار صادر کنند.

وی افزود: شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری توانسته‌اند در سالجاری محصولات و خدمات خود را به ارزش ۸۳۹ میلیارد ریال در داخل کشور به فروش برسانند و گردش مالی این شرکت‌ها در سال ۹۸، بیش از ۲,۴۶۹ میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال ۹۷، ۴۳۴ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واعظی با اشاره به تصویب افزایش ۵۰ درصدی حمایت‌های مالی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از شرکت‌های فناور مستقر در مراکز رشد وابسته در نیمه دوم سال جاری گفت: در هشت ماه سالجاری ۳۲ میلیارد ریال از ایده‌های فناورانه حمایت به عمل آمده است.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، تعداد طرح‌ها و ایده‌های ثبت شده در سامانه پذیرش آنلاین پارک، در سال ۹۸ با افزایش ۵ برابری نسبت به سال ۹۷، به ۷۵۰ مورد رسیده و در ۷ ماهه سالجاری ۴۳۴ طرح جدید در این سامانه ثبت شده است.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان استان در سال گذشته عنوان کرد: تعداد شرکتهای دانش بنیان استان، از ۹۲ شرکت در سال ۱۳۹۷ به ۱۶۲ شرکت در سال جاری رسیده است و از این تعداد، ۴۴ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان مستقر هستند.

وی یادآور شد: از سال ۸۱ تا ۹۸ در مجموع حدود ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از ۶۴۴ شرکت توسط پارک پرداخت شده و ۳۵۹ فناوری جدید با اشتغال زایی برای ۴۱۵۵ نفر ایجاد شده است و هم اکنون ۳۲۰ شرکت و موسسه فناور و دانش بنیان در ۱۰ مرکز رشد و ۶ مرکزنوآوری پارک در حال فعالیت هستند و ۱۱۴۰ نفر به صورت مستقیم در این شرکتها مشغول به کار هستند.

کد خبر 5097469

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات غیرنفتی شرکت دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا شهرکرد کرمانشاه گرگان آلودگی هوا شب یلدا شهرستان کرج قاسم سلیمانی تبریز محدودیت های کرونایی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی میلیارد ریال دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال ۱۴۰۳ دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جواد مشایخ؛ معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال 1403 دانست.

 مشایخ با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی در سال جدید گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تلاش است تا با استفاده از ابزارهای موجود، خدمت‌رسانی حداکثری را به شرکت های فناور و دانش‌بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به سؤال یکی از مدیران عامل شرکت‌ها درباره اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: معاونت علمی خود نهاد مالی نیست و اعطای تسهیلات را در قالب قوانین و مقررات موجود از طریق نهادهای مالی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی، نظام بانکی و صندوق‌های پژوهش و فناوری پیگیری می‌کند.

توافق‎نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و شرکت کرمان موتور امضاء شد

مشایخ همچنین به ضرورت توجه شرکت‌ها به استفاده از ابزارهای قانونی نوین مانند اعتبار مالیاتی، تولید بار اول و تأمین مالی طرح‌های فناورانه از طریق بازار سرمایه اشاره کرد.

در ابتدای این دیدار، دبیران نمایشگاه‌های «اینوتکس 2024» و «ایران‌هلث 1403» که به ترتیب در روزهای 18 تا 21 اردیبهشت و 29 اردیبهشت تا 1 خرداد 1403 برگزار خواهند شد، به بیان ویژگی‌های این نمایشگاه‌ها پرداختند و مدیران برخی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس نیز دیدگاه‌ها و سؤالات خود را در زمینه‌های مختلف کاری شرکت‌ها طرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه اجرایی وزارت علوم برای افزایش دانش‌بنیان‌ها
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان بین شهری و ماده تصفیه روغن خوراکی
  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳